- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.261
Doktorum bana tedaviye başlamadan 2 ay önce omega- 3 , d vitamini , B12 ve folik asit vermiştiKızlar kaliteli sperm ve yumjrSOta için ne öneriyo doktorlarınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum bana tedaviye başlamadan 2 ay önce omega- 3 , d vitamini , B12 ve folik asit vermiştiKızlar kaliteli sperm ve yumjrSOta için ne öneriyo doktorlarınız
Saol canım çok ihtiyacım var çünki tüp bebekten vazgeçtimDoktorum bana tedaviye başlamadan 2 ay önce omega- 3 , d vitamini , B12 ve folik asit vermişti
Allah hepimize nasip etsin.. sizinde gözünüz aydın diyeyim. İnşallah hepimiz burada böyle güzel haberler paylaşırız..Slm canlar bendede dengelı tranklasyon var senın hıc cocugun olmaz saglıklı tup bebek yaptırırsan cok para harcarsın dedıler ucu yoktu yanı yuzde altı belkı 5 sansım vardı ve belkı 8 defa dusuk ve bır kurtaj oldum kurtajdan sonra hamıle kaldım ve sımdı saglıklı bır kızım var umıtlerınızı kaybetmeyın kızlar kurtaj oldu arkasından tekrar hamıle kaldım o kadar yıkılmıstım kı yıne duseck ya da amniyosentez yaptırcam ama saglıklı cıkmayacak dıe o kadar kotu gunler yasadım kı anlatamam cok sabır sadece cok zorlu bır surec
Neden vaz geçtiniz? Özel değilse paylaşırmısınız..Saol canım çok ihtiyacım var çünki tüp bebekten vazgeçtim
Benim pek bilgim yok, daha ilk denemedeyim. Ama şu başlığa yazarsan kızlar cevap dönerlerMerhaba arkadaşlar. Doktorumla görüşmeden size sormak istedim. İkinci transfer için arayacağım. (İlkini kaybetmiştim) bekleyen 2 dondurulmuş emriyom var. Kasımda 1. Transferim olmuştu. Yurt dışındayım bilgim olmadığı için soruyorum. İkinci transferde aynı ücreti mi alıyorlar? İlkinde 10.000tl mal olmuştu. Herhangibir test olmadan.
Ne özel olacak arkadaşım bizim sorun genetik hasta bi çocugum var ama ben eşim temiz yani %1 ile ikinci çocuğun hasta olma ihtimali varmiş size tüp bebek önermiyoruz dedi genetikçi ben illa istiyorum dediğimde yapsanda tutmaz dedi çok şaşırdım ozman neden bu kadar insan çaba sarfediyo anlamadım çokta istiyosan sadece istanbul acıbadem dedi yani imkansız olan biyer dedi hem pahalı hem çok uzak ne yapcam bilemedimNeden vaz geçtiniz? Özel değilse paylaşırmısınız..
Canm sonucumu bekledim yazmak için. Şimdi sonucu aldım sonucum pozitif..:))))Canım transferin oldu mu maşallah hadi hayırlısıyla olsun bu defa.. iki tane transfer ederken tek seferde mi veriyolar rahime merak ettim :)deep ten haberin var mı o da pek girmiyor tranferi oldu mu acaba birde büyük oğlu hasta bi arkadaş vardı onun için ikinci bebek yapmıştı ismi bir türlü aklıma gelmiyor onlar naptı ki amilyat oldu mu acaba oğlu
Sağol canım inşallah katlar değerim. Rabbim senin de güzel haberini almayi nasip etsin innnşallah..Bu yolda mücadele verip dileyen, isteyen herkese nasip etsin.Geçen sefer katlamamisti inşallah bu defa katlar değerim.Hayat rabbim .kucagına almayı nasip etsin
Nasıl Umut kırıcılar öyle mi konuşulur bunları diyen de vicdan Yok mu acaba? Neyse şükür artık darısı başımızaSlm canlar bendede dengelı tranklasyon var senın hıc cocugun olmaz saglıklı tup bebek yaptırırsan cok para harcarsın dedıler ucu yoktu yanı yuzde altı belkı 5 sansım vardı ve belkı 8 defa dusuk ve bır kurtaj oldum kurtajdan sonra hamıle kaldım ve sımdı saglıklı bır kızım var umıtlerınızı kaybetmeyın kızlar kurtaj oldu arkasından tekrar hamıle kaldım o kadar yıkılmıstım kı yıne duseck ya da amniyosentez yaptırcam ama saglıklı cıkmayacak dıe o kadar kotu gunler yasadım kı anlatamam cok sabır sadece cok zorlu bır surec
Canım çok sevindimSağol canım inşallah katlar değerim. Rabbim senin de güzel haberini almayi nasip etsin innnşallah..Bu yolda mücadele verip dileyen, isteyen herkese nasip etsin.Geçen sefer katlamamisti inşallah bu defa katlar değerim.
Çok teşekkür ederim canım.Rabbim en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin innnşallah..Canım çok sevindim
Canımmm çok sevindim ne güzel bir haber Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla mutlulukla kucağına aldığın günlerinde yazarsın inşaAllah..Canm sonucumu bekledim yazmak için. Şimdi sonucu aldım sonucum pozitif..:))))
Sende ve eşinde genetik bi sorun yok ama ikinci çocuğun olursa yine genetik sorun olabilir miymis? Pgt le sizin sağlıklı embriyo bulunmuyor mu acaba neden öyle zor dedi ki doktor sizeNe özel olacak arkadaşım bizim sorun genetik hasta bi çocugum var ama ben eşim temiz yani %1 ile ikinci çocuğun hasta olma ihtimali varmiş size tüp bebek önermiyoruz dedi genetikçi ben illa istiyorum dediğimde yapsanda tutmaz dedi çok şaşırdım ozman neden bu kadar insan çaba sarfediyo anlamadım çokta istiyosan sadece istanbul acıbadem dedi yani imkansız olan biyer dedi hem pahalı hem çok uzak ne yapcam bilemedim
Çok teşekkür ederim canım inşallah arkası da güzel gelir. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..Canımmm çok sevindim ne güzel bir haber Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla mutlulukla kucağına aldığın günlerinde yazarsın inşaAllah..
Doktor tüp bebeğin kendisi zor dedi yoksa bizlik bişey yokSende ve eşinde genetik bi sorun yok ama ikinci çocuğun olursa yine genetik sorun olabilir miymis? Pgt le sizin sağlıklı embriyo bulunmuyor mu acaba neden öyle zor dedi ki doktor size
Burada bana da doktorum omepa 10 inofolik D3 vitamini ve pretive positive diye bi ilaç bunlar yumurta kalitesini artırıyor demişti istersen deneKızlar kaliteli sperm ve yumjrta için ne öneriyo doktorlarınız