- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.221
Bizimde burada esimin tasiyicilindan kesin sonuc alamadiklari icin intergeni ye yollanmisyi orada kesinlenmisti.bizimkinede nekadar embrio olursa olsun 3bin euro.neyse size rahim filmi cektirdilermi havuz yontemi denedilermi.bende bebegimi kaybettim 2 yasindaBen intergeni secmemin nedeni vefat eden bebegimin hastaligi orada arastirilmisti buyuzden orda yaptirdim
Yok bana havuz filan denemedi rahim filmi filanda cekilmediBizimde burada esimin tasiyicilindan kesin sonuc alamadiklari icin intergeni ye yollanmisyi orada kesinlenmisti.bizimkinede nekadar embrio olursa olsun 3bin euro.neyse size rahim filmi cektirdilermi havuz yontemi denedilermi.bende bebegimi kaybettim 2 yasinda
Cok sagolun sanirim hamilesiniz.rabbim kucagizada almayi nasip etsin insallahYok bana havuz filan denemedi rahim filmi filanda cekilmedi
Evet 26 haftalik oldu ins size de ins nadip ederCok sagolun sanirim hamilesiniz.rabbim kucagizada almayi nasip etsin insallah
Son bir soru sorcam size saglikli gelipte trasfer olcagi vakitmi dondurma icinmi ucret aliyolar acabaEvet 26 haftalik oldu ins size de ins nadip eder
Ilk basta tup bebege baslayinca 6 bin verdik onlar bir plan yapiyorlar ilac kullaniyorsun yumurta takibini yapiyorlar gun veriyor yumurtalar toplaniyor bizde 3 tane embriyo dondurma icin onden para almislardi eger daha fazla embriyo olursa ekstradan olursa para istiyorlar eger az olursa geri parani veriyor benim dr 3 tane olanacani ongurmustu zaten ona gore para aldilar genetik sonuclar gelene kadar donduruyorlar boyle olmustu benimki ben haziranda basladi eylulde transfer olmustuSon bir soru sorcam size saglikli gelipte trasfer olcagi vakitmi dondurma icinmi ucret aliyolar acaba
Anladim cok sagolunIlk basta tup bebege baslayinca 6 bin verdik onlar bir plan yapiyorlar ilac kullaniyorsun yumurta takibini yapiyorlar gun veriyor yumurtalar toplaniyor bizde 3 tane embriyo dondurma icin onden para almislardi eger daha fazla embriyo olursa ekstradan olursa para istiyorlar eger az olursa geri parani veriyor benim dr 3 tane olanacani ongurmustu zaten ona gore para aldilar genetik sonuclar gelene kadar donduruyorlar boyle olmustu benimki ben haziranda basladi eylulde transfer olmustu
Bisey deil sormak istediginiz birsey olursa sorabilirsinAnladim cok sagolun
Sakınca olduğunu duymadım. Yasal platak 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor. Ancak duruma göre 2 embriyo konulan çok insan var. Benim pgt de 3 sağlıklı gelmişti. Önce 2 sonra 1 embriyo transfer edildi, ama maalesef hiç biri tutunamadı. Sayıyla ilgisi yok sanıyorum
Embriyoda sağlam gelmemesi gerçekten kısmet işi. Ama tabii sonra ulaşamamanız ve bilgi alamamanız hoş değil. Ben bir kere görüştüm sadece iyi gibi geldi bilemiyorum. Belli de olmuyor tabii. Allah iyi insanlarla dürüst insanlarla karşılaştırsın bu süreçte herkesi. Bu işlerde doktora merkeze vs güvenmek çok önemli tabii ama kolay değil.Evet tek seferde 34 yumurta toplandı 16 tanesi 3. Güne geldi. Süleyman tosuna gittim ben fulyada. Ve 2 tane pgt den sağlam geldi 2 si ngs yapıldı ve trizomi sonuç. Transfer olamadm. Bende genetiks merkezde yaptırdm işte !!! Hakan berkil genetikçi ilgilendi ama bitane bile sağlam bulamadılar. Bizde başka bir merkez arıyoruz adamı arıyoruz (hakan) ulaşamıyoruz aptal sekreterler çıkıyor ve hiç bir bilgi vermiyorlar. Raporu bile biz istedik ısrarla ve yolladılar. Ben tavsiye etmem belkide olumsuz sonuç aldığımız için başka bir yer memorial ataşehir cem demirele gitmeyi düşünüyorum
Merhaba , genetikste yaptırıp sağlıklı embriyo bulunmayan kaç arkadaş var acaba?Embriyoda sağlam gelmemesi gerçekten kısmet işi. Ama tabii sonra ulaşamamanız ve bilgi alamamanız hoş değil. Ben bir kere görüştüm sadece iyi gibi geldi bilemiyorum. Belli de olmuyor tabii. Allah iyi insanlarla dürüst insanlarla karşılaştırsın bu süreçte herkesi. Bu işlerde doktora merkeze vs güvenmek çok önemli tabii ama kolay değil.
Ataşehir Memorial genetiği nasıl yapıyor? Kendi bünyesinde mi? Dışarıya mı?
Istanbul genetigi esim aradi mesela bahceci tam bilgi vermedi diye.ilisi bir calisiyo buarada.didem hanim.esim sormis nasil olup bitecek bizi duzgunce bilgilendirin diye.esim diyoki 10 dakika anlatti anlatti diyo artik bem daraldim tmm hocam sagolun anladim demis.diycem oki.suanlik genetigin ilgisi iyi ama sonra nasil olur bilemiyorum.valla...Embriyoda sağlam gelmemesi gerçekten kısmet işi. Ama tabii sonra ulaşamamanız ve bilgi alamamanız hoş değil. Ben bir kere görüştüm sadece iyi gibi geldi bilemiyorum. Belli de olmuyor tabii. Allah iyi insanlarla dürüst insanlarla karşılaştırsın bu süreçte herkesi. Bu işlerde doktora merkeze vs güvenmek çok önemli tabii ama kolay değil.
Ama soyle bi durum var ben genetiksle hakan beyle birebir gorustum.onunda anlatisi konusmasi hosuma gitmisti.ama bize siz tup bebek merkezini bulun biz gemetigi arastircaz diyince.bahceci daha mantikli geldi.bize istnbulda bi memoriali onerdiler bide bahceciyi...soyle bi durumda var rabbim nasip ederse ora bura vesile yeterki rabbim o guzel mis kokulu kuczuklari nasip etsin.annelik baha bicilmez bi duygu ben kizimda yasadim.ama kosa surdu sadece 2 yil...Istanbul genetigi esim aradi mesela bahceci tam bilgi vermedi diye.ilisi bir calisiyo buarada.didem hanim.esim sormis nasil olup bitecek bizi duzgunce bilgilendirin diye.esim diyoki 10 dakika anlatti anlatti diyo artik bem daraldim tmm hocam sagolun anladim demis.diycem oki.suanlik genetigin ilgisi iyi ama sonra nasil olur bilemiyorum.valla...
Ben yaptırdım ve sağlıklı bulunduMerhaba , genetikste yaptırıp sağlıklı embriyo bulunmayan kaç arkadaş var acaba?
Hakan hoca ile benim de yüz yüze konuşma fırsatım oldu bize durumu çok açıklayıcı bir şekilde anlatı ve genetik testten sağlıklı dönen 4 embrıyo bulundu şu an transferi bekliyorumEmbriyoda sağlam gelmemesi gerçekten kısmet işi. Ama tabii sonra ulaşamamanız ve bilgi alamamanız hoş değil. Ben bir kere görüştüm sadece iyi gibi geldi bilemiyorum. Belli de olmuyor tabii. Allah iyi insanlarla dürüst insanlarla karşılaştırsın bu süreçte herkesi. Bu işlerde doktora merkeze vs güvenmek çok önemli tabii ama kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?