• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Teşekkur ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün benim anlamadığım bi genetikçi tüp bebek konusunda bu kadar karamsar olmamalı yani çogumuz burda ngs ile yüzü güldü tüp bebege nhsye güvenme yapsanda tutmaz dedi adıyaman antep mersin malatya adana aslaaa gitme dedi çok şaşırdım çokk

Teşekkur ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün benim anlamadığım bi genetikçi tüp bebek konusunda bu kadar karamsar olmamalı yani çogumuz burda ngs ile yüzü güldü tüp bebege nhsye güvenme yapsanda tutmaz dedi adıyaman antep mersin malatya adana aslaaa gitme dedi çok şaşırdım çokk
Cok ilginc oyüzden sordum sana nedeni neymiş diye deneme yanılma yolunu tavsiye ediyo? Burda bi çok kişiye ngs tutuyor

Pazartesi günü Zahide Yetiş in programına Bülent Tıraş konuk olacakmış. Bağlanabilirsen ona sor istersen arkadaşım

Memorial in genetik dr unu ara cnm sor ben hiç birşey anlamadım tüp bebek neden tutmasın

Memorial in genetik dr unu ara cnm sor ben hiç birşey anlamadım tüp bebek neden tutmasın
Bende anlamadım hem tüp be wği hem ngsyi kötüledi yani anlamadım 3 senedir herseyi ayarladım araştırdm tam konuşmaya gittim dedikleri bu ngs bile olsa tutmaz dio şaşırdım

Bide kızlar 3.gün emriyosu kendini onarıp 5.gün sağlıklı olabiliyor ya peki 5.günden sonra anne karnında geni kromozomu değişirmi ...

Bide kızlar 3.gün emriyosu kendini onarıp 5.gün sağlıklı olabiliyor ya peki 5.günden sonra anne karnında geni kromozomu değişirmi ...
5. Gün blastosist oluyor 3. Gün hücreler halinde 5. Gün tükürük gibi her hücre aynı bence bozulmaz sonrasında 3. Günde her hücre farklı olabiliyormuş cnm yine kafanı karıştırmak istemem sen iyi bir genetik dr u ile konuş

5. Gün blastosist oluyor 3. Gün hücreler halinde 5. Gün tükürük gibi her hücre aynı bence bozulmaz sonrasında 3. Günde her hücre farklı olabiliyormuş cnm yine kafanı karıştırmak istemem sen iyi bir genetik dr u ile konuş
Kafam zaten karışık emriyonun 5.gün kendini onardığına inanıyorumda peki 5.günden sonra bozulduğuna neden inanmayayım

Tebrikler hayat darısı başımıza inşallah herşey iyi gider değerin katlr kalp atışını duyarsın sağlıkla kucağına almanı dilerim
Sağol canım benim Allah razı olsun.İnşallah en yakın zamanda sizler de güzel haber alirsiniz. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik sonunda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Back