- 1 Kasım 2017
- 760
- 517
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.281
Aynen zorlu bi süreç Allah yardimcin olsun canımDoktor tüp bebeğin kendisi zor dedi yoksa bizlik bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen zorlu bi süreç Allah yardimcin olsun canımDoktor tüp bebeğin kendisi zor dedi yoksa bizlik bişey yok
Cok ilginc oyüzden sordum sana nedeni neymiş diye deneme yanılma yolunu tavsiye ediyo? Burda bi çok kişiye ngs tutuyorTeşekkur ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün benim anlamadığım bi genetikçi tüp bebek konusunda bu kadar karamsar olmamalı yani çogumuz burda ngs ile yüzü güldü tüp bebege nhsye güvenme yapsanda tutmaz dedi adıyaman antep mersin malatya adana aslaaa gitme dedi çok şaşırdım çokk
Teşekkur ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün benim anlamadığım bi genetikçi tüp bebek konusunda bu kadar karamsar olmamalı yani çogumuz burda ngs ile yüzü güldü tüp bebege nhsye güvenme yapsanda tutmaz dedi adıyaman antep mersin malatya adana aslaaa gitme dedi çok şaşırdım çokk
Memorial in genetik dr unu ara cnm sor ben hiç birşey anlamadım tüp bebek neden tutmasınTeşekkur ederim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün benim anlamadığım bi genetikçi tüp bebek konusunda bu kadar karamsar olmamalı yani çogumuz burda ngs ile yüzü güldü tüp bebege nhsye güvenme yapsanda tutmaz dedi adıyaman antep mersin malatya adana aslaaa gitme dedi çok şaşırdım çokk
Burda da topiği var ordan sorunca da cevaplıyorPazartesi günü Zahide Yetiş in programına Bülent Tıraş konuk olacakmış. Bağlanabilirsen ona sor istersen arkadaşım
Bende anlamadım hem tüp be wği hem ngsyi kötüledi yani anlamadım 3 senedir herseyi ayarladım araştırdm tam konuşmaya gittim dedikleri bu ngs bile olsa tutmaz dio şaşırdımMemorial in genetik dr unu ara cnm sor ben hiç birşey anlamadım tüp bebek neden tutmasın
5. Gün blastosist oluyor 3. Gün hücreler halinde 5. Gün tükürük gibi her hücre aynı bence bozulmaz sonrasında 3. Günde her hücre farklı olabiliyormuş cnm yine kafanı karıştırmak istemem sen iyi bir genetik dr u ile konuşBide kızlar 3.gün emriyosu kendini onarıp 5.gün sağlıklı olabiliyor ya peki 5.günden sonra anne karnında geni kromozomu değişirmi ...
Kafam zaten karışık emriyonun 5.gün kendini onardığına inanıyorumda peki 5.günden sonra bozulduğuna neden inanmayayım5. Gün blastosist oluyor 3. Gün hücreler halinde 5. Gün tükürük gibi her hücre aynı bence bozulmaz sonrasında 3. Günde her hücre farklı olabiliyormuş cnm yine kafanı karıştırmak istemem sen iyi bir genetik dr u ile konuş
Çok kafanı karıştırmış cnm iyi bir genetikçi ile tekrar konuşBana denilen doğal dene sonrası istiyosan aminosentez yaptırırsın bu kadar[/QUOTE
Tebrikler hayat darısı başımıza inşallah herşey iyi gider değerin katlr kalp atışını duyarsın sağlıkla kucağına almanı dilerimÇok teşekkür ederim canım.Rabbim en kisa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin innnşallah..
Sağol canım benim Allah razı olsun.İnşallah en yakın zamanda sizler de güzel haber alirsiniz. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik sonunda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..Tebrikler hayat darısı başımıza inşallah herşey iyi gider değerin katlr kalp atışını duyarsın sağlıkla kucağına almanı dilerim
Çok tebrik ederim, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlar bende bugün sonucumu aldım.Çok şükür pozitif.İnşallah rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun içinde de benimkini.
Sizin de hayırlı olsun kucağınıza alırsınız inşallah siz de mi Ngs yaptırdınız ? Nerde yaptırdınız ?Arkadaşlar bende bugün sonucumu aldım.Çok şükür pozitif.İnşallah rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun içinde de benimkini.
Amin canım amin bize haber ver gidişatınıSağol canım benim Allah razı olsun.İnşallah en yakın zamanda sizler de güzel haber alirsiniz. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik sonunda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Teşekkür ederim.Evet ngs yapıldı Ankara genlab da.Sizin de hayırlı olsun kucağınıza alırsınız inşallah siz de mi Ngs yaptırdınız ? Nerde yaptırdınız ?
Hayat çok sevindim Rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanm sonucumu bekledim yazmak için. Şimdi sonucu aldım sonucum pozitif..:))))