• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba, ben uzun protokol tedaviye başladım. Lucrin başladıktan 10-14 gün arası adet olacaksın ve 2. Günü diğer ilaçlara bşlyacaksın dendi ama bugün 14. Gün adet olmadım. Aynı durumu yaşayan var mı? Moralim çok bozuk

Bu arada pgt de cinsiyet de belirleniyomuş. Ama Türkiyede yasak olduğu için bize söylemiyolarmış.
Gelin görün ki, bazı ünlülerin ikizleri bi kız bi erkek. Bu kadar da tesadüf olmaz herhalde. Hem ikiz hem kız-erkek :)) :KK47:
Bırak cinsiyet söylemeyi bize çift embriyo transferi için kaç takla attırıyo klinikler:KK12::63:

Bu arada pgt de cinsiyet de belirleniyomuş. Ama Türkiyede yasak olduğu için bize söylemiyolarmış.
Gelin görün ki, bazı ünlülerin ikizleri bi kız bi erkek. Bu kadar da tesadüf olmaz herhalde. Hem ikiz hem kız-erkek :)) :KK47:
Bırak cinsiyet söylemeyi bize çift embriyo transferi için kaç takla attırıyo klinikler:KK12::63:
Ben Amerika da yasiyorum Bende Nisan da gonderecegim embriolarimi pgt ye . Bana soylenecek cinsiyetleri. Benim icin farketmez cinsiyeti yeterki saglikli embriom gelsin. Ama 2 den fazla gelirse ben de isteyebilirim bir kiz bir erkek.

Ben Amerika da yasiyorum Bende Nisan da gonderecegim embriolarimi pgt ye . Bana soylenecek cinsiyetleri. Benim icin farketmez cinsiyeti yeterki saglikli embriom gelsin. Ama 2 den fazla gelirse ben de isteyebilirim bir kiz bir erkek.
Oyy inşallahhh :dua: tabi sağlıklı olsun yeter ama bilmek de çok güzel olabilir bence :)

Oyy inşallahhh :dua: tabi sağlıklı olsun yeter ama bilmek de çok güzel olabilir bence :)
Kesinlikle guzel olur . Ikisinden biri tutunursa yine dusunecegim hangisi tutundu acaba diye. Kasim da da iki embrio konulmustu ama biri tutunmustu. Onu da malesef 9. Hafta da kaybettim. Insallah bir gun hepimiz saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz.

Kesinlikle guzel olur . Ikisinden biri tutunursa yine dusunecegim hangisi tutundu acaba diye. Kasim da da iki embrio konulmustu ama biri tutunmustu. Onu da malesef 9. Hafta da kaybettim. Insallah bir gun hepimiz saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz.
İnşlllh bu sefer bebwklerinşz tutunur 9.haftada düşendemi pgtliydi

İnşlllh bu sefer bebwklerinşz tutunur 9.haftada düşendemi pgtliydi
Yok ilk deneme oldugu icin yaptirmamistim. Patoloji sonucunda trizomi 15 cikti. Doktorum geri kalanlara pgt yaptirtalim dedi. Benim icin de yapilmasi Iyi olacak. Insallah saglikli gelen embriolarim olur.

Aa çok üzüldüm :( inşallah bu denemede ikizlere kavuşursunuz :dua: ben de çok istiyorum ikiz bebiş. Ama sadece 2 yumurtam 5.güne geldi, onları da pgt ye gönderdik. İnşallah sağ salim gelirler

Arkadaslar size bisey sorcam yine ya cok arastirdim ama somut bisey bulamadim doktora sormayi unuttum....daha oncade sormak istedim ama...ben normal adet degilken doktor beni muyane etti...10 bilemdin 20 saniye surdu.yumurta rezervin cok iyi.bi sikinti yok dedi sadece akintin varmi dedi.bende evet dedim.mantar icin fitil verdi.decavit verdi....adetin 3m gunu gel yedigine ictigine dikkat et dedi.rahim filminden bahsetmedi.ama tupbebekte genelde cekiliyomus...acaba cektirimi yaaa siz boyle bisey yasadinizmi

Aa çok üzüldüm :KK43: inşallah bu denemede ikizlere kavuşursunuz :dua: ben de çok istiyorum ikiz bebiş. Ama sadece 2 yumurtam 5.güne geldi, onları da pgt ye gönderdik. İnşallah sağ salim gelirler
Insallah ikisi de saglikli gelir ve sende ikiz annesi olursun. Sonuc ne zaman gelecek?

Back