Merhaba geçmiş olsun.
Nerede tedavi oldunuz? Genetiğe nereye gitti ayrıca?
Pgt şans kısmet işi biraz da ama şunu anlamadım. Pgt'ye 16 gidip mi 2 tane sağlam geldi sizin?
Genetikçiler de aslında devlet ve üniversite hastanelerinde var. Mesela çapa'daki tıbbi genetik bölümü çok iyi bilgi veriyor, sadece bilgi almak için bile başvurabilirsiniz. Cerrahpaşayı tavsiye etmiyorum, 2 defa gittim. 2sinde de benden bilgi ve belgelerimi alıp bildiğim şeyleri anlatıp resmen belgelerimi hızşıca fotokopi çekip beni sömürdü. Muhtemelen bir akademik yayında kullanacak haksız yere. Bizi böyle sömürenleri Allah'a havale ediyorum.
Özel olarak da İstanbul'da Genetiks var, Dr. Hakan Berkil. Çok güzel bilgi verdi, sağolsun. Orayı genetik için düşünebilirim. İst'da yine Premed Genetik. Dr.Yaman Sağlam, O da pgt konusuna hakim, bilgili. Merkezi çok sevemedim sadece. Ankara'da Mikrogen var. Volkan Baltacı. Konusuna hakim, bir kere pgt yaptırdık. Yaptıkları çalışmalara diğer genetikçilerden ikisi yetrsiz dedi çok bilemiyorum net yorum yapamıyorum orası hakkında. Memorial Şişli genetik bölümünden Murat bey var doktor. Onunla kısa bir görüşmemiz oldu ama içine sindi açıkçası. Şu an en içime sinen genetikçiler Genetiks ve Memorial Şişli oldu benim. Bazıları eğer sıfırdan bilgi ve danışmanlık istiyorsanız ücret talep edebilir bilginiz olsun.