• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sizde 34 yumurta tek sefer mi? Havuz yöntemi ile mi? Pgt yapıacaksa havuz yöntemi pek uygun değilmiş galiba. Yani genetik test açısından bi anlamı yokmuş. Tek seferde ne kadar çok olursa o kadar iyi dediler.
Doktor banada havuz yontemi yapcaz demedi ama acaba yaparmi bilmiyorum kafami kurcaliyo.yumurta rezervin iyi dedi.ama bilmiyorum.ne biliyi ne havuzdan bahsetti ne rahim filminden kafam karisti ya ultrasyonda bak bi sikinti yok dedi...

Doktor banada havuz yontemi yapcaz demedi ama acaba yaparmi bilmiyorum kafami kurcaliyo.yumurta rezervin iyi dedi.ama bilmiyorum.ne biliyi ne havuzdan bahsetti ne rahim filminden kafam karisti ya ultrasyonda bak bi sikinti yok dedi...
Nerede tedaviye başlayacaksınız? Doktorunuz kim? Aklınızdakileti yazın not alın gidince sorun ç. Zaten stresli olduğumuz süreçler bir de yanıtsız sorularla başbaşa kalıp neden ekstra stres yüklenelim. Valla yoğunlarsa yoğunlar bu sorulara cevap verecekler bir zahmet. Ben soruyorum valla. Benim de işim çok yoğun onlar da sıkıntı çeken insanlarla uğraştıklarını unutmasınlar. Ben kafamdaki soruları genetik ve kadın doğumcu olarak ayırdım, listeledim. Görüştüklerme çıkarıp listemi soruyorum hatta bazen bir listeme bakayım sıracağım birşey kalmış mı fiye açıp listeme bakıyorum. Biz bilinçlendiköe esasında onların da işi kolaylaşıyor, tedavinin kalitesi artıyor. Zaten araştırıp bir sürü şey öğreniyoruz burada birbirimize anlatıyoruz. Genel manada hepimiz bilgiliyiz oldukça. Sadece bize özel tedavide anlayamadığımoz noktaları soruyoruz olacak o kadar. Çekinmeyin, üzülmeyin!

Nerede tedaviye başlayacaksınız? Doktorunuz kim? Aklınızdakileti yazın not alın gidince sorun ç. Zaten stresli olduğumuz süreçler bir de yanıtsız sorularla başbaşa kalıp neden ekstra stres yüklenelim. Valla yoğunlarsa yoğunlar bu sorulara cevap verecekler bir zahmet. Ben soruyorum valla. Benim de işim çok yoğun onlar da sıkıntı çeken insanlarla uğraştıklarını unutmasınlar. Ben kafamdaki soruları genetik ve kadın doğumcu olarak ayırdım, listeledim. Görüştüklerme çıkarıp listemi soruyorum hatta bazen bir listeme bakayım sıracağım birşey kalmış mı fiye açıp listeme bakıyorum. Biz bilinçlendiköe esasında onların da işi kolaylaşıyor, tedavinin kalitesi artıyor. Zaten araştırıp bir sürü şey öğreniyoruz burada birbirimize anlatıyoruz. Genel manada hepimiz bilgiliyiz oldukça. Sadece bize özel tedavide anlayamadığımoz noktaları soruyoruz olacak o kadar. Çekinmeyin, üzülmeyin!
Haklisiniz.bakalim.adetin 3. Yada 2.gunu gidicem hayirlisi.bahceciye gidiyorum.doktorum kubra hanim...cok ciddi bi doktor benim icin onemli olan canim cicimli konusmasi degil.isimi iyi yapsinda.baska bisey istmiyrm

Merhaba geçmiş olsun.
Nerede tedavi oldunuz? Genetiğe nereye gitti ayrıca?
Pgt şans kısmet işi biraz da ama şunu anlamadım. Pgt'ye 16 gidip mi 2 tane sağlam geldi sizin?
Genetikçiler de aslında devlet ve üniversite hastanelerinde var. Mesela çapa'daki tıbbi genetik bölümü çok iyi bilgi veriyor, sadece bilgi almak için bile başvurabilirsiniz. Cerrahpaşayı tavsiye etmiyorum, 2 defa gittim. 2sinde de benden bilgi ve belgelerimi alıp bildiğim şeyleri anlatıp resmen belgelerimi hızşıca fotokopi çekip beni sömürdü. Muhtemelen bir akademik yayında kullanacak haksız yere. Bizi böyle sömürenleri Allah'a havale ediyorum.
Özel olarak da İstanbul'da Genetiks var, Dr. Hakan Berkil. Çok güzel bilgi verdi, sağolsun. Orayı genetik için düşünebilirim. İst'da yine Premed Genetik. Dr.Yaman Sağlam, O da pgt konusuna hakim, bilgili. Merkezi çok sevemedim sadece. Ankara'da Mikrogen var. Volkan Baltacı. Konusuna hakim, bir kere pgt yaptırdık. Yaptıkları çalışmalara diğer genetikçilerden ikisi yetrsiz dedi çok bilemiyorum net yorum yapamıyorum orası hakkında. Memorial Şişli genetik bölümünden Murat bey var doktor. Onunla kısa bir görüşmemiz oldu ama içine sindi açıkçası. Şu an en içime sinen genetikçiler Genetiks ve Memorial Şişli oldu benim. Bazıları eğer sıfırdan bilgi ve danışmanlık istiyorsanız ücret talep edebilir bilginiz olsun.
Evet tek seferde 34 yumurta toplandı 16 tanesi 3. Güne geldi. Süleyman tosuna gittim ben fulyada. Ve 2 tane pgt den sağlam geldi 2 si ngs yapıldı ve trizomi sonuç:(. Transfer olamadm. Bende genetiks merkezde yaptırdm işte !!! Hakan berkil genetikçi ilgilendi ama bitane bile sağlam bulamadılar. Bizde başka bir merkez arıyoruz adamı arıyoruz (hakan) ulaşamıyoruz aptal sekreterler çıkıyor ve hiç bir bilgi vermiyorlar. Raporu bile biz istedik ısrarla ve yolladılar. Ben tavsiye etmem belkide olumsuz sonuç aldığımız için başka bir yer memorial ataşehir cem demirele gitmeyi düşünüyorum

İstanbul daki Şubesi öyledir canım ben ankara bahçeci de tedavi gördüm orası ispanya ya yolluyo bütün Embriyoları
Hmm anladim.ozellikle esim fiyat fazla gelince bune ya nereyle calisiyosunuz diyince istanbul genetik dedi.bizim materyerleri arastirmak icinde amerikadan bisey siparis verdiler onunla calistilar.ispanya diyince sasirdm.hic oyle bi isim gecmedi

Evet tek seferde 34 yumurta toplandı 16 tanesi 3. Güne geldi. Süleyman tosuna gittim ben fulyada. Ve 2 tane pgt den sağlam geldi 2 si ngs yapıldı ve trizomi sonuç:KK43:. Transfer olamadm. Bende genetiks merkezde yaptırdm işte !!! Hakan berkil genetikçi ilgilendi ama bitane bile sağlam bulamadılar. Bizde başka bir merkez arıyoruz adamı arıyoruz (hakan) ulaşamıyoruz aptal sekreterler çıkıyor ve hiç bir bilgi vermiyorlar. Raporu bile biz istedik ısrarla ve yolladılar. Ben tavsiye etmem belkide olumsuz sonuç aldığımız için başka bir yer memorial ataşehir cem demirele gitmeyi düşünüyorum
Genetikslede gorusmustum ben hakan beyle ama bana bi merkez bulun biz genetik bolumu arastrcz diyince.vazgectik.bahceciye basladik ben bi sene arastirdim.kuzenimde doktor oda arastirdi.abla hocalarima sordum dedi.bahceci ve memorial oneriyolar dedi.bizde bahceciye basladik

Hmm anladim.ozellikle esim fiyat fazla gelince bune ya nereyle calisiyosunuz diyince istanbul genetik dedi.bizim materyerleri arastirmak icinde amerikadan bisey siparis verdiler onunla calistilar.ispanya diyince sasirdm.hic oyle bi isim gecmedi
Dogrudur farklı şehirler ya belki ondandir canım tup bebek merkezlerinin çoğu istanbul ankara genetik merkezleriyle çalışıyo ilk başta bana da garip gelmişti sizin baya masraflı olacak sanırım inşallah tedaviniz istediğiniz gibi geçer

Genetikslede gorusmustum ben hakan beyle ama bana bi merkez bulun biz genetik bolumu arastrcz diyince.vazgectik.bahceciye basladik ben bi sene arastirdim.kuzenimde doktor oda arastirdi.abla hocalarima sordum dedi.bahceci ve memorial oneriyolar dedi.bizde bahceciye basladik
Size halan bey mi dedi bana bi merkez bulun genetik araştırcaz, onu anlamadm.
Ama içim şimdi çok rahatladı çooook saol içim rahatça memorialde yapıcam 2. Demeyi

Ayne
Size halan bey mi dedi bana bi merkez bulun genetik araştırcaz, onu anlamadm.
Ama içim şimdi çok rahatladı çooook saol içim rahatça memorialde yapıcam 2. Demeyi
Aynen hakan beyle birebir gorustuk.onun dedigini aynisini bahcecide diyince demekki dogru dedik ve bahceciye basladik....genetissi baslamktn vazgectik...fiyatida ayniydi soyledikleride.

Ayne

Aynen hakan beyle birebir gorustuk.onun dedigini aynisini bahcecide diyince demekki dogru dedik ve bahceciye basladik....genetissi baslamktn vazgectik...fiyatida ayniydi soyledikleride.
Genetik ayri merkezayri olmasin dedik bahcecide biz istanbul genetile calisiyoz diyince genetissi eledik....

Dogrudur farklı şehirler ya belki ondandir canım tup bebek merkezlerinin çoğu istanbul ankara genetik merkezleriyle çalışıyo ilk başta bana da garip gelmişti sizin baya masraflı olacak sanırım inşallah tedaviniz istediğiniz gibi geçer
Evet canim oyle masrafli olcak.tekgen hastasiyiz.pgt yapilack 3bin euro sadece bu bunun tup bebek fiyati ilac fiyati baya masraf olck ama rabbim sonunu aydinlik eder insallah.30 bini bulcak

Tek gen hastasi olan bi arkadas vardi songulum du ismi yanilmiyosam okuyosan yazabilrmisin.20 bin tutu bizimki demisti neler yaptirdi sonuc hamileydi.yazimi gorup yazarsa sevinirim.tedavi surecini

Tek gen hastasi olan bi arkadas vardi songulum du ismi yanilmiyosam okuyosan yazabilrmisin.20 bin tutu bizimki demisti neler yaptirdi sonuc hamileydi.yazimi gorup yazarsa sevinirim.tedavi surecini
Biz anatoliada tup bebek tedavisine yaptirdim genetik arastirmamiz intergende oldu baslangic tup bebek icin 6 bin verdik sonra 3 tane embriyo oldu genetik icin 75o verdik her embiriyo icin tup bebek icin dondurma ve cozdurme icinde para verdik 4 bin vermistik

Biz anatoliada tup bebek tedavisine yaptirdim genetik arastirmamiz intergende oldu baslangic tup bebek icin 6 bin verdik sonra 3 tane embriyo oldu genetik icin 75o verdik her embiriyo icin tup bebek icin dondurma ve cozdurme icinde para verdik 4 bin vermistik
750 derken dolarmi euromu bizinekadar embrio olursa olsun 3bin euro dendi.dondurma cozdurme derken onu anlayamadim.

Back