- 19 Kasım 2016
- 120
- 99
- 28
- 34
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.301
İnşallah hüzel sonuçların alırsın bende 3. Tedafimi olucam kısmet olursa araştırmalardayım şuan daha görüşmedim ama bahçeci fulyayı düşünüyordum senin doktorunun ismi nedir ve fiyatlar nasıl.SELAM arkadaşım başın sağolsun allah tekrarını yaşatmasın
bende pgt yaptıryorum yani pgt den kasıt tek gen taşıyıcılık olan bir rahatsızlığım var benim , kardeşim ve kuzenlerim zihinsel engelli .. bende taşıyıcıyım ...
o nedenle öncelikle tek gen hastalığı ayıklanacak oluşan embriyolardan , sonra sağlıklı çıkanlara tekrar kromozom analizi yapılacak..
şimdi arkadaşım kafanı karıştırma
bu iş te olay bence tüp bebek merkezi değil genetik merkez
yani bana sorarsan bir genetik merkezin başarı oranı da çalıştığı hastalıklar ile orantılıdır
bana sorarsan tonlarca para verip bahçeci ye gitme
senin olayın genetik tanı yani genetik doktorların iyi olması
ben bahçelievler medicalparkta çok memnun olduğum bir hekim ile tüp bebek tedavimi yürütüyorum
genetik setup ve incelememi de
başarı oranı çok çok iyi olan GENETİKS ile sürdürüyorum
zaten genetiks medicalpark ile çalıştığı bana takip edecek birşey kalmıyor ..hastane ve genetik merkez arasında herşey ben ödemeyi genetik merkeze yapıyorum
sana okuman için konumu ekliyorum
benimle iletişime geçebilirsin
lütfen ama lütfen iyi tercih yap çok maliyetli bir süreç ve bahçeçi fulya son derece pahalı
benim doktorum tüp bebekten öncede doktorumdu çok ta memnunum en yakın 2 arkadaşımda tavsiyemle tüp yaptırdı 1 tanesi tuttu bir tanesi ailevi nedenlerle askıya aldı ama sorsan ikiside çok memnun
bilgi sahibi olman için konumu ekliyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rajil-x-sendromu-fmr-1-gen-mutasyonu.1012315/
ve eğer istersen doktor ve hastane konusunda da ilk muayene için yardımcıolutum
bu arada bende birde erken menopoz var ayrıca çikolata kisti yani ben herşeye rağmen doktorumdan vazgeçmedim memnunum ve kısmetse yarın toplamam var
arkadaşım sende de mi tek gen rahatsızlığı varİnşallah hüzel sonuçların alırsın bende 3. Tedafimi olucam kısmet olursa araştırmalardayım şuan daha görüşmedim ama bahçeci fulyayı düşünüyordum senin doktorunun ismi nedir ve fiyatlar nasıl.
raporlu tüp bebek 4500 tl raporsuz 6000 tlİnşallah hüzel sonuçların alırsın bende 3. Tedafimi olucam kısmet olursa araştırmalardayım şuan daha görüşmedim ama bahçeci fulyayı düşünüyordum senin doktorunun ismi nedir ve fiyatlar nasıl.
Dengeli translokasyon var bende rapor vermiyolar pgt fiyatlarını biliyomusun.raporlu tüp bebek 4500 tl raporsuz 6000 tl
medicalpark bahçelievler
ALİ İHSAN GÖNENÇ
350 usd yada 375 usd olmalı canım benimkiler henü girtmedi çünkü o civarlarda sormuştumDengeli translokasyon var bende rapor vermiyolar pgt fiyatlarını biliyomusun.
amin arkadaşım cümlemizin inşallahSınavımız zor . Allah yardımcımız olsun. Umarım hayırlısıyla herşey gönlünüze göre gelişir.
Biz de herhangi bir sorun yok ama taşıyıcıymışız ikimiz de,tabi bebeğimizin hastalığı dolayısıyla öğrendik bunu, bakalım nasip,çok çok uzun bir yol diyolar bu tüp bebeğe,baya ara testi bilmem ne var,korkuyorumBasınız sağolsun Siz de yada eşinizde genetık bi sorun var mı ?
Canım çook teşekkür ederim, bizimki de tek gen mutasyonu, bahçeci kliniğinden bir ön görüşme talep ettik,Remzi bey ve genetik doktoru Hülya ya da Meral hanım dediler tam olarak bilemiyorum,onlarla görüşme yapıp hem fiyat hem yöntemin detayları ile bilgi alacağız hafta sonu, pgt içinde de farklı fRklı teknikler varmış sanırım,bakalım orayı bi değerlendirelim ama senin tavsiyelerin de kulağımda,çok teşekkür ederimSELAM arkadaşım başın sağolsun allah tekrarını yaşatmasın
bende pgt yaptıryorum yani pgt den kasıt tek gen taşıyıcılık olan bir rahatsızlığım var benim , kardeşim ve kuzenlerim zihinsel engelli .. bende taşıyıcıyım ...
o nedenle öncelikle tek gen hastalığı ayıklanacak oluşan embriyolardan , sonra sağlıklı çıkanlara tekrar kromozom analizi yapılacak..
şimdi arkadaşım kafanı karıştırma
bu iş te olay bence tüp bebek merkezi değil genetik merkez
yani bana sorarsan bir genetik merkezin başarı oranı da çalıştığı hastalıklar ile orantılıdır
bana sorarsan tonlarca para verip bahçeci ye gitme
senin olayın genetik tanı yani genetik doktorların iyi olması
ben bahçelievler medicalparkta çok memnun olduğum bir hekim ile tüp bebek tedavimi yürütüyorum
genetik setup ve incelememi de
başarı oranı çok çok iyi olan GENETİKS ile sürdürüyorum
zaten genetiks medicalpark ile çalıştığı bana takip edecek birşey kalmıyor ..hastane ve genetik merkez arasında herşey ben ödemeyi genetik merkeze yapıyorum
sana okuman için konumu ekliyorum
benimle iletişime geçebilirsin
lütfen ama lütfen iyi tercih yap çok maliyetli bir süreç ve bahçeçi fulya son derece pahalı
benim doktorum tüp bebekten öncede doktorumdu çok ta memnunum en yakın 2 arkadaşımda tavsiyemle tüp yaptırdı 1 tanesi tuttu bir tanesi ailevi nedenlerle askıya aldı ama sorsan ikiside çok memnun
bilgi sahibi olman için konumu ekliyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rajil-x-sendromu-fmr-1-gen-mutasyonu.1012315/
ve eğer istersen doktor ve hastane konusunda da ilk muayene için yardımcıolutum
bu arada bende birde erken menopoz var ayrıca çikolata kisti yani ben herşeye rağmen doktorumdan vazgeçmedim memnunum ve kısmetse yarın toplamam var
Canim acibademler de zaten genetiks le calisiyor ki :)Buarada Fulya bahçeci kliniğinde Mustafa beyden sonra doktor olarak kime gitmek gerekir,en iyisi, hasta ile iletişimi ve motivasyonu iyi olan kim var,bilen varsa yardımcı olabilir mi,bir de bahçeci kliniği maddi olarak çok yukarlarda olursa pgt de,Acıbademleri deneyeceğiz sanırım
Buarada Fulya bahçeci kliniğinde Mustafa beyden sonra doktor olarak kime gitmek gerekir,en iyisi, hasta ile iletişimi ve motivasyonu iyi olan kim var,bilen varsa yardımcı olabilir mi,bir de bahçeci kliniği maddi olarak çok yukarlarda olursa pgt de,Acıbademleri deneyeceğiz sanırım
selam kızlar
dün toplamamı yaptırdım , 10 adet gibi görünüyordu ama 6 adet toplanabildi
haber bekliyorum hastaneden bakalım neler olmuş toplananlar ne durumdalar
Amin inşallah bu aralar telefon bekliyorum bakalımHayırlısıyla iyi haberler inşallah.
Allah yardımcın olsun canımm inşallah hepsi sağlıklı olur..3 tanesi dollenmisti..yarin iyi haberler alir burada yazarim insallah
Başınız sagolsun Rabbim dayanma gücü versin inşallah.. bende geçen yıl kaybettim evladımı bizdede ender rastlanan bir mutasyon bulundu ilk tüp bebek deneyimim Acıbadem maslakta oldu memnun kalmadım sonra Brüksel tüp bebek merkezinde denedim merkezden memnun kaldım fakat embriolarım gelişmedi tedavi yarım kaldı genetik araştırmam Beşiktaş'ta genetiks te yapıldı Bahçeci ile alakalı güzel yorumlar okudum hep ama benim sana tavsiyem yolun başındasın madem Şişli memorial Semra kahraman en iyi merkez bence orası hep olumlu yazılar okudum memnun kalmayan çok az keşke bende en başında orada başlasaydım ama nasip böyleymiş hakkında neresi hayırlıysa Rabbim orada başlamayı nasip etsin inşalah hayırlı güzel haberlerini almak dileğiyle Allah yardımcın olsun..Hepinize merhabalar arkadaşlar,ben. 2 yaşındaki kızımı genetik bir rahatsızlık sebebiyle nadir bir mutasyon nedeniyle kaybettim, şimdi tüp bebek ve pgt ile bebek sahibi olma yoluna girdik,herkes farklı bir doktoru tavsiye ediyor,Fulya-Bahçeci kliniğini özellikle tavsiye ediyorlar,bu senenin pgt fiyatlarını bilen ve orada yaptıran varsa lütfen bilgi versin bana,çok şaşkınım hiç anladığım işler değil,benim durumumda olan başka arkadaşlar da var mı
Günaydın. Bence seni en iyi yönlendirecek olan doktorundur. Ben de yaptırmak istemiştim, dr sana gerek yok demişti.Arkadaşlar kürtajlardan sonra adetim ciddi şekilde azaldı bu ay doktora gidicem Rahim yapışmasından şüpheleniyorum sizce Rahim filmi mi çektireyim histeroskopimi yaptırayım
allah yardımcımız olsun , başın sağolsun canım . tekrarını yaşatmasın allahBaşınız sagolsun Rabbim dayanma gücü versin inşallah.. bende geçen yıl kaybettim evladımı bizdede ender rastlanan bir mutasyon bulundu ilk tüp bebek deneyimim Acıbadem maslakta oldu memnun kalmadım sonra Brüksel tüp bebek merkezinde denedim merkezden memnun kaldım fakat embriolarım gelişmedi tedavi yarım kaldı genetik araştırmam Beşiktaş'ta genetiks te yapıldı Bahçeci ile alakalı güzel yorumlar okudum hep ama benim sana tavsiyem yolun başındasın madem Şişli memorial Semra kahraman en iyi merkez bence orası hep olumlu yazılar okudum memnun kalmayan çok az keşke bende en başında orada başlasaydım ama nasip böyleymiş hakkında neresi hayırlıysa Rabbim orada başlamayı nasip etsin inşalah hayırlı güzel haberlerini almak dileğiyle Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?