- 13 Aralık 2011
- 2.917
- 1.352
- 398
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.281
maalsef 5. güne gitmeyen embriyodan alınan biyopsi ile detaylı araştırma yapılamıyorBenim tranklasyon ilk tedavimde embriyo lar blastosist olmadı ikinci tedaviyi olacağım büyük ihtimalle Bahçecide Memorial de iyi ama sen nerde oluyorsun
Kime oluyorsun canım Ulun Uluğ u çok övdüler ona mı?maalsef 5. güne gitmeyen embriyodan alınan biyopsi ile detaylı araştırma yapılamıyor
bakalım hayırlısı inşallah olur canım inşallah senin de benimde embriyolarımız 5. güne gider benim dondurulmuş 7 tane var ama hepsi 3. gün ne olacak bilmiyorum
bu toplama ile hepsi çözülüp 5. güne gidecek inşallah
ben bahçelievler medicalparkta tedavi oluyorum
ali ihsan gönençKime oluyorsun canım Ulun Uluğ u çok övdüler ona mı?
Memnunsan iyi canım iyi dr bulmak zorali ihsan gönenç
ben çok memnunum çok pozitif güler yüzlü her soruya detaylı cevap verir her zaman ulaşırım
3 yıllık doktorum
Ben cumartesi günü histereskopi olacağım inşallah sonra da iki ay sonra transfer istiyorum canım . bir kere daha tedaviye girmek istemedim. en azından bir tane embriyomla şansımı denemek istiyorum . inşallah bu son tedavim olur inşallah tutunur bana.bi daha ihtiyaç kalmaz inşallahdeepliner canım siz naptiniz neye karar verdiniz?
aminn inşallah allah hepimizin yardımcısı olsundeepliner selam blogunu okudum ne kadar zor hikayeler var allah yardimcilari olsun...
canım bebeğin amniyosentezinde bir problem çıkmadı, hatta başka çooook detaylı bir test daha yatırdık sonlandırdıktan sonra ama herhangi bir genetik sıkıntı çıkmadı o testlerde. bebeğimde sadece gelişimsel bozukluklar oluşmuş . tüm doktorlar aynı şeyi söylediler. genetik hiç bişi yokmuş yani. pgt doğru yapılmış anlayacağın. allah bi daha yaşatmasın inşallah. herşey tesadüf oldudeepliner kardes blogunu okudum senin yasadiklarinin buyuk bir kismini ama aklimda deli sorularla okudum
Birsey dikkatimi cekti antalyada sonlandirdigin gebeliginde ( allah tekrarini yasatmasin) pgt li tup bebek yapilmis sanirim ???
Peki bebeginde ki rahatsizlik tam olarak ne idi yani pgt sirasinda tespit edilemeyen bir rahatsizlikmiydi?
Bir de senin tasiyici oldugun genetik hastaligin adi nedir?
Ben fragile-x tasiyicisiyim
Benim erkek kardesim ve kuzenlerim (teyze cocuklarim) zihinsel engelli..
Bana da annemden gecmis
Sanirim teyzem ve annemlere de ananemden..
En iyisini yaptın bence de..Belki de bebiş bu şekilde gelecek Allah seni yönlendirdi. Canm nasipte varsa tek embriyo bölünüp iki evlat olarak kucağına gelir.İnşallah güzel haberler alacağız canım..Allah yar ve yardımcımız olsun..Ben cumartesi günü histereskopi olacağım inşallah sonra da iki ay sonra transfer istiyorum canım . bir kere daha tedaviye girmek istemedim. en azından bir tane embriyomla şansımı denemek istiyorum . inşallah bu son tedavim olur inşallah tutunur bana.bi daha ihtiyaç kalmaz inşallah
Amin tüm kalbimle. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir. Duanın gücüne çok inanıyorum.Ben cumartesi günü histereskopi olacağım inşallah sonra da iki ay sonra transfer istiyorum canım . bir kere daha tedaviye girmek istemedim. en azından bir tane embriyomla şansımı denemek istiyorum . inşallah bu son tedavim olur inşallah tutunur bana.bi daha ihtiyaç kalmaz inşallah
Mitoscore testı ne oluyor ? Sız nerde tedavı oluyorsunuz ?Arkadaşlar merhaba. Ben de Eylül ayında tüp bebek tedavisine başladım. 16 yumurta toplandı. 11 olgundu, 9 u döllendi ve 7 tanesi 5. güne kaldı. Bu 7 taneden 4ü NGSye gitti ve 1'inin normal geldiği bilgisi verildi bugün. Benim testler İspanya'da yapıldı. Mitoscore testi de yapıldı NGS nin yanında. Yani yumurtanın tutunup tutunmayacağı hakkında da bir fikir verilecek. Sonuçları henüz almadım, sadece telefonda bilgi verdiler. Bilgi veren bayana sordum Normal den başka birşey yazıyor mu diye. Ne yazıyor ne de yazmıyor dedi. Dr bey size bilgi verecek dedi. Benim de içime kurt düştü. Sizin sonuçlar nasıl gelmişti. Sadece normal mi yazıyordu?deepliner S Songullum siz yakın zamanda bir sonuç almıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Ne yazıyordu tam olarak acaba? Ya da diğer arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
arkadaşlar selam
pazartesi toplamam var kısmetse
bu akşam 21.30 da iğnemi yaptım 5 tam olgun 5 olguna yakın yumurtam vardı o nedenle doktor 1 gün daha iğne verdi inşallah rahatlıkla onları da alabilirim ,
toplananlardan 3. günü gelenlere ek olarak , geçmiş 4 toplamam donduruan 3. gün embriyolarımda eklenecek ve 5. güne taşınmaya çalışılacak hepsi
inşallah hepsi 5. güne ve biyopsi alınacak boyuta gelirler inşallah sağlıklı çıkarlar ne için dua edeceğimi şaşırdım yemin ederim ki ...
bakalım bu hafta benim için çok heyecanlı geçecek
rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın 5 . toplamam olacak bu çok yıprandım
allahım sen çok büyüksün daha zoru ile sınama yarabbim
zor kardeşim zorSınavımız zor . Allah yardımcımız olsun. Umarım hayırlısıyla herşey gönlünüze göre gelişir.
Aynen canm bugünlerde ben de düşünüyordum da daha önceleri 3,4 ya da 5. denemelerinde ancak pozitifi yakalayanlari okudukça umudum azalıyordu.O kadar zaten deneyemem diyordum.Şimdi bakıyorum da zaman öyle bir geçmişki 4.deneme 3.transferim olacak nasipse. Allah yardımcımız olsun.İnşallah senin de bu son tedavin olur.Sağlıklı hayırlı yavrularına kavuşursun innnşallah..zor kardeşim zor
allah yardımcımız olsun ,
tüp bebeğe ilk başlarken üzülüyordum , gözümde büyütüyordum
şimdi 1. toplamada+1.transferde tutmuş çocuğuna kavuşmuş olanlar tüp bebek yaptırdım demesin diyorum
valla hiçbirşeyi gözümzde büyütmemekte fayda var sonra daha fazlası ile sınanıyoruzAynen canm bugünlerde ben de düşünüyordum da daha önceleri 3,4 ya da 5. denemelerinde ancak pozitifi yakalayanlari okudukça umudum azalıyordu.O kadar zaten deneyemem diyordum.Şimdi bakıyorum da zaman öyle bir geçmişki 4.deneme 3.transferim olacak nasipse. Allah yardımcımız olsun.İnşallah senin de bu son tedavin olur.Sağlıklı hayırlı yavrularına kavuşursun innnşallah..
SELAM arkadaşım başın sağolsun allah tekrarını yaşatmasınHepinize merhabalar arkadaşlar,ben. 2 yaşındaki kızımı genetik bir rahatsızlık sebebiyle nadir bir mutasyon nedeniyle kaybettim, şimdi tüp bebek ve pgt ile bebek sahibi olma yoluna girdik,herkes farklı bir doktoru tavsiye ediyor,Fulya-Bahçeci kliniğini özellikle tavsiye ediyorlar,bu senenin pgt fiyatlarını bilen ve orada yaptıran varsa lütfen bilgi versin bana,çok şaşkınım hiç anladığım işler değil,benim durumumda olan başka arkadaşlar da var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?