- 13 Aralık 2011
- 2.917
- 1.352
- 398
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #48.261
deepliner selam blogunu okudum ne kadar zor hikayeler var allah yardimcilari olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru canm ikiz zordur.Oğlum doğal gebelikle oldu.İlk kontrole gitmeden önce rüyamda ikizlerim olduğunu görüyorum.Birine bakıyorum erkek diğeri kız. Olamaz diyorum ikisine bakamam.Bir tanıdık var çocuğu olmuyordu.Rüyamda diyorum ki en iyisi birini ona vereyim.Sonra uyandım ve bizimkilere ay ya ikizse falan dedim.Dra gittik o günlerde drun ilk sorusu 'aile de ikiz var mı'oldu.Ay ikiz mi diye endişeyle sordum.Dur dur endiselenme dedi biri kan olarak kurumuş kesesi duruyor dedi.Sonra benim oğlum oldu o tanığın benden sonra kızı oldu.Böyle bir olayim var benim de..Şimdi de olsun ikiz olsun diyorum tek te olur..:))Kismet 2 tane olsun sirayla olsun insallah ikiz baktim ben kardeslerim ikiz cok zor cok yipratici rabbim sirayla nasip etsin..
Isteyene de ayni anda insallah
Allah bagislasin arkadasim oglunu ..Dogru canm ikiz zordur.Oğlum doğal gebelikle oldu.İlk kontrole gitmeden önce rüyamda ikizlerim olduğunu görüyorum.Birine bakıyorum erkek diğeri kız. Olamaz diyorum ikisine bakamam.Bir tanıdık var çocuğu olmuyordu.Rüyamda diyorum ki en iyisi birini ona vereyim.Sonra uyandım ve bizimkilere ay ya ikizse falan dedim.Dra gittik o günlerde drun ilk sorusu 'aile de ikiz var mı'oldu.Ay ikiz mi diye endişeyle sordum.Dur dur endiselenme dedi biri kan olarak kurumuş kesesi duruyor dedi.Sonra benim oğlum oldu o tanığın benden sonra kızı oldu.Böyle bir olayim var benim de..Şimdi de olsun ikiz olsun diyorum tek te olur..:))
Aynen canm rüyalar bazen olduğu gibi çıkıyor.Ama dediğin gibi ben de şu anki durumumla ilgili birsey göremedim.Herseyin hayırlısı olsun inşallah..Allah bagislasin arkadasim oglunu ..
Masallah sen saglikli evladi tatmissin allah gonlunden gecenj nasip etsin tekrardan en saglikli sekilde..
Ruya ilginc olmus birebir denk gelmis... bazen bana da oluyor allah hayirlara cikarsin diyorum gordugum ruyamin anlami olur hep..
Ama bu konularda pek birsey gormedim
Maşallah canım Allah bağışlasın yavrularını.İnşallah karnındaki bebiş te sizi hiç bırakmaz. Rabbim yar ve yardımcın olsun..Arkadaslar 2 kimyasal gebeligimden sonra dengelitranslokasyon tasiyicisi oldugumu ogrendim. 1 de saglikli kizim var. 3. Kimyasal gebeligim gecen aydi. Bu ay pgtli tedaviye baslamak icin beklerken adetim gecikti. Strestendir falan derken dun keseyi gorduk. Bendeki buyuk bir cesaret biliyorum ama saglikliysa tutunacaktir diye düşünerek korunmamistik. Simdi ise korkulu gunler beni bekliyor. Insallah saglikli bir evladim daha olur rabbim hepimize saglikli cocuklar bagislasin. Uzun zamandir sizleri takip ediyordum tedaviye baslamak icin. Bu yasadigimi sizlerle paylasmak istedim
İyiki baylaştınız bize umut oldunuz.inşallah hamileliğiniz sorunsuz geçer darısı bize.Arkadaslar 2 kimyasal gebeligimden sonra dengelitranslokasyon tasiyicisi oldugumu ogrendim. 1 de saglikli kizim var. 3. Kimyasal gebeligim gecen aydi. Bu ay pgtli tedaviye baslamak icin beklerken adetim gecikti. Strestendir falan derken dun keseyi gorduk. Bendeki buyuk bir cesaret biliyorum ama saglikliysa tutunacaktir diye düşünerek korunmamistik. Simdi ise korkulu gunler beni bekliyor. Insallah saglikli bir evladim daha olur rabbim hepimize saglikli cocuklar bagislasin. Uzun zamandir sizleri takip ediyordum tedaviye baslamak icin. Bu yasadigimi sizlerle paylasmak istedim
Evet genetik teste çıkıyor bunlar hepsi kromozom kaynaklıarkadaşlar bir şey merak ediorum .
bu bahsettiğiniz translokasyon , trizomi , bunlar eşimizin ve bizim verdiğimiz 46 kromozomun sayıldığı tahlilde mi çıkıyor ..
Siz nerde tedavı oluyorsunuz ?arkadaşlar bir şey merak ediorum .
bu bahsettiğiniz translokasyon , trizomi , bunlar eşimizin ve bizim verdiğimiz 46 kromozomun sayıldığı tahlilde mi çıkıyor ..
mesela şu bezmialemde yapılan trombofili paneli ve 46 xy sonuç gelen tahlilde çıkmalımıydı yani ?Evet genetik teste çıkıyor bunlar hepsi kromozom kaynaklı
ben medicalpark bahçelievlerdeyim arkadşaımSiz nerde tedavı oluyorsunuz ?
Evet 46xy de çıkardı ama ailede olmayıp mayoz bölünme aşamasında embriyo da olabiliyormesela şu bezmialemde yapılan trombofili paneli ve 46 xy sonuç gelen tahlilde çıkmalımıydı yani ?
Anladim arkadasimEvet 46xy de çıkardı ama ailede olmayıp mayoz bölünme aşamasında embriyo da olabiliyor
İnşallah canım olmaz böyle birşey zaten embriyo larına ngs yapılacak değiş mi sıkıntı varsa çıkar ortayaAnladim arkadasim
Ben de zaten tek gen problemi var insallah bir de bununla ugrasmam...
İnşallah canım olmaz böyle birşey zaten embriyo larına ngs yapılacak değiş mi sıkıntı varsa çıkar ortaya
Amin canım inş biran önce evlatlarımıza kavuşuruzevet arkadaşım , önce tek gen hastalığı ayıklanacak sağlıklı olanlara ngs olacak kısmetse
allahım çok büyüksün hepimize yardımcı ol
Seni biliyorum ama çok kişi ile konuşluyoruz ... problem neydi canım sen memorial demiydinAmin canım inş biran önce evlatlarımıza kavuşuruz
Benim tranklasyon ilk tedavimde embriyo lar blastosist olmadı ikinci tedaviyi olacağım büyük ihtimalle Bahçecide Memorial de iyi ama sen nerde oluyorsunSeni biliyorum ama çok kişi ile konuşluyoruz ... problem neydi canım sen memorial demiydin