SELAM arkadaşım başın sağolsun allah tekrarını yaşatmasın
bende pgt yaptıryorum yani pgt den kasıt tek gen taşıyıcılık olan bir rahatsızlığım var benim , kardeşim ve kuzenlerim zihinsel engelli .. bende taşıyıcıyım ...
o nedenle öncelikle tek gen hastalığı ayıklanacak oluşan embriyolardan , sonra sağlıklı çıkanlara tekrar kromozom analizi yapılacak..
şimdi arkadaşım kafanı karıştırma
bu iş te olay bence tüp bebek merkezi değil genetik merkez
yani bana sorarsan bir genetik merkezin başarı oranı da çalıştığı hastalıklar ile orantılıdır
bana sorarsan tonlarca para verip bahçeci ye gitme
senin olayın genetik tanı yani genetik doktorların iyi olması
ben bahçelievler medicalparkta çok memnun olduğum bir hekim ile tüp bebek tedavimi yürütüyorum
genetik setup ve incelememi de
başarı oranı çok çok iyi olan GENETİKS ile sürdürüyorum
zaten genetiks medicalpark ile çalıştığı bana takip edecek birşey kalmıyor ..hastane ve genetik merkez arasında herşey ben ödemeyi genetik merkeze yapıyorum
sana okuman için konumu ekliyorum
benimle iletişime geçebilirsin
lütfen ama lütfen iyi tercih yap çok maliyetli bir süreç ve bahçeçi fulya son derece pahalı
benim doktorum tüp bebekten öncede doktorumdu çok ta memnunum en yakın 2 arkadaşımda tavsiyemle tüp yaptırdı 1 tanesi tuttu bir tanesi ailevi nedenlerle askıya aldı ama sorsan ikiside çok memnun
bilgi sahibi olman için konumu ekliyorum
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rajil-x-sendromu-fmr-1-gen-mutasyonu.1012315/ ve eğer istersen doktor ve hastane konusunda da ilk muayene için yardımcıolutum
bu arada bende birde erken menopoz var ayrıca çikolata kisti yani ben herşeye rağmen doktorumdan vazgeçmedim memnunum ve kısmetse yarın toplamam var