- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.321
Zeynep hatiladim tabi. Cokta merak etim nasilsin
350 usd yada 375 usd olmalı canım benimkiler henü girtmedi çünkü o civarlarda sormuştum
ben dün görüştüm tekrar genetiks ile 325 usd imiş embriyo başına ve tüm kromozomlar incelenecekmiş 24 kromozomGoksay90 ben de Mikrogen'de 430 dolar ödemiştim embriyo başına tüm kromozomların analizi için.
Amin canımm Allah razı olsun çok sagol..allah yardımcımız olsun , başın sağolsun canım . tekrarını yaşatmasın allah
genetiks hakan berkil de çok ilgili ve bilgili bir hekim
benimde genetik setup ım yapıldı orada şimdi embriyolardan biyopsi alınıp göndericelecek ..
ben genetikse güveniyorum
titizlikle çalıştıklarını düşünüorum
Kürtajdan sonra benimde ciddi sekilde adetim bozulmuştu yağışıklıktan bende şüphelenmiştim ama gizli sür hormonum tavan yapmıştı ilacını içince düzeldi insallah seninde kötü birsey cıkmaz canmArkadaşlar kürtajlardan sonra adetim ciddi şekilde azaldı bu ay doktora gidicem Rahim yapışmasından şüpheleniyorum sizce Rahim filmi mi çektireyim histeroskopimi yaptırayım
İnsallah güzel haberler alırsın canm3 tanesi dollenmisti..yarin iyi haberler alir burada yazarim insallah
Ben bahceci müstecep kavruttan cok memnunum canm . Ve diger doktorları bilmiyorum ama bana yumurtam için igneler verirken bile sayarak verdiler yani yumurtalarım büyüdügünde elimde ilaç kalmamıştı fazladan para ödetmediler sagolsunlar doktorumdan cok memnunum. Pgr ücreti de 350dolar 1250 tl civarı . Ben 3 yumurtamı yolladım sonuc bekliyorumBuarada Fulya bahçeci kliniğinde Mustafa beyden sonra doktor olarak kime gitmek gerekir,en iyisi, hasta ile iletişimi ve motivasyonu iyi olan kim var,bilen varsa yardımcı olabilir mi,bir de bahçeci kliniği maddi olarak çok yukarlarda olursa pgt de,Acıbademleri deneyeceğiz sanırım
Allah yardımcın olsun canım evlat acısı cok zordur eminim Rabbim bir daha o günleri yasatmasın sanada kimseyede. 350dolar cnm pgt ücreti bahcecide bende orda tüp bebek yaptırıyrmHepinize merhabalar arkadaşlar,ben. 2 yaşındaki kızımı genetik bir rahatsızlık sebebiyle nadir bir mutasyon nedeniyle kaybettim, şimdi tüp bebek ve pgt ile bebek sahibi olma yoluna girdik,herkes farklı bir doktoru tavsiye ediyor,Fulya-Bahçeci kliniğini özellikle tavsiye ediyorlar,bu senenin pgt fiyatlarını bilen ve orada yaptıran varsa lütfen bilgi versin bana,çok şaşkınım hiç anladığım işler değil,benim durumumda olan başka arkadaşlar da var mı
Evet Semra kahraman ile ilgili süper şeyler duydum ben de,o hastanede çalışan bir arkalçdaşım da var,Semra hanım dünya çapında ünlüymüş zAten,hem bahçeci hem de Şişli memorial ile görüşme yapacağız yakın zamanda,ama sanırım Şişli memorial de yaptıracağım oraya daha bir sıcak bakıyoruz , Sizin de başınız sağolsun,ilk gebeliğiniz de tüp bebek miydi, vefat eden çoçuğum normal yolla hamile kalmıştım,sonra bir düşüğüm oldu, hamile kalmakla ilgili sıkıntım olmadı şimdiye kadar ama açıkçası korkuyorum tüp bebek olur da tutmaZ diyeBaşınız sagolsun Rabbim dayanma gücü versin inşallah.. bende geçen yıl kaybettim evladımı bizdede ender rastlanan bir mutasyon bulundu ilk tüp bebek deneyimim Acıbadem maslakta oldu memnun kalmadım sonra Brüksel tüp bebek merkezinde denedim merkezden memnun kaldım fakat embriolarım gelişmedi tedavi yarım kaldı genetik araştırmam Beşiktaş'ta genetiks te yapıldı Bahçeci ile alakalı güzel yorumlar okudum hep ama benim sana tavsiyem yolun başındasın madem Şişli memorial Semra kahraman en iyi merkez bence orası hep olumlu yazılar okudum memnun kalmayan çok az keşke bende en başında orada başlasaydım ama nasip böyleymiş hakkında neresi hayırlıysa Rabbim orada başlamayı nasip etsin inşalah hayırlı güzel haberlerini almak dileğiyle Allah yardımcın olsun..
Allah razı olsun,Şişli memorial da Semra hanımın da çok methini duyduk,bahçeci biraz daha maddi olarak fazla sanırım görüşmeye gidip öyle karar vereceğiz,Allah yardımcın olsun canım evlat acısı cok zordur eminim Rabbim bir daha o günleri yasatmasın sanada kimseyede. 350dolar cnm pgt ücreti bahcecide bende orda tüp bebek yaptırıyrm
Merhaba. Adetin 2. günü ilaçları kullanmaya başlıyorsunuz. Dr. yumurtaları takip etmek için belli aralıklarla sizi muayeneye çağırıyor. Ben yumurta toplama işlemine kadar 2 kez gittim.Genelde yaklaşık 11. gün yumurta toplama işlemi yapılıyor. Yumurtaların toplandığı gün eşinizinde hastanede olması lazım, sperm vermek için. Aynı gün embroyolar oluşturuluyor ve size ertesi gün kaç embroyonuz olduğu bilgisi veriliyor. NGS yaptıracaksanız eğer emroyolar 5. güne kadar bekletiliyor. 5. güne kalan embroyolar sizin istediğiniz sayısa NGS ye gönderiliyor. Mesela 6 embryonuz kaldı. 3 + 3 olarak iki seferde de yollayabilirsiniz teste. İlk 3de sağlam bulursanız ikinci 3ü göndermenize belki de gerek kalmayacaktır. NGS testinin cevabı 15-21 gün arasında gelir. Transfer konusunu henüz bilmiyorum. Henüz olmadı. Ama sanırım adetin ikinci günü yine ilaçlara başlayacağım, rahim sürekli kontrol edilecek. İstenilen kalınlığa ulaştığında takriben adetin 17. günü tranfer yapılacak. Transferden sonraki 12 . gün de test günü diye biliyorum. Allah isteyen herkesi sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuştursun :) aminDaha önce pgt yaptıran arkadaşlar,size bir şey danışacağım : bu işler toplamda kaç hafta ya da kaç ay sürüyor,adetin 2. Günü ilaç kullanmaya kı başlatıyor doktorlar,ondan sonraki süreçleri zaman olarak yazar mısınız,çok merak ediyorum, mesela yumurta ile soerm alınınca aynı gün mü embriyo oluşturuluyor,genetiğe giden embriyo sonuçlarını kaç gün bekliyoruz,o esnada embriyolar ölmesin diye donduruyorlar mı,sonuç gelirse hemen transfer ediliyormu, telefonda soruyorum tüp bebek birimlerine hiç kimse net bişey anlatmıyor,tecrübeli olanlar yazarsa çok çok sevinirim
Merhaba. Adetin 2. günü ilaçları kullanmaya başlıyorsunuz. Dr. yumurtaları takip etmek için belli aralıklarla sizi muayeneye çağırıyor. Ben yumurta toplama işlemine kadar 2 kez gittim.Genelde yaklaşık 11. gün yumurta toplama işlemi yapılıyor. Yumurtaların toplandığı gün eşinizinde hastanede olması lazım, sperm vermek için. Aynı gün embroyolar oluşturuluyor ve size ertesi gün kaç embroyonuz olduğu bilgisi veriliyor. NGS yaptıracaksanız eğer emroyolar 5. güne kadar bekletiliyor. 5. güne kalan embroyolar sizin istediğiniz sayısa NGS ye gönderiliyor. Mesela 6 embryonuz kaldı. 3 + 3 olarak iki seferde de yollayabilirsiniz teste. İlk 3de sağlam bulursanız ikinci 3ü göndermenize belki de gerek kalmayacaktır. NGS testinin cevabı 15-21 gün arasında gelir. Transfer konusunu henüz bilmiyorum. Henüz olmadı. Ama sanırım adetin ikinci günü yine ilaçlara başlayacağım, rahim sürekli kontrol edilecek. İstenilen kalınlığa ulaştığında takriben adetin 17. günü tranfer yapılacak. Transferden sonraki 12 . gün de test günü diye biliyorum. Allah isteyen herkesi sağlıklı sıhhatli yavrularına kavuştursun :) amin
ben dün görüştüm tekrar genetiks ile 325 usd imiş embriyo başına ve tüm kromozomlar incelenecekmiş 24 kromozom
benim zaten setup ım orada yapıldı ... bence fiyatlarıda kesinlikle iyi
Allah razı olsun canım sagol.. bende normal yolla hamile kalmıştım genetik hastalık çıkınca tüp bebeğe yöneldik 4 embriodan 1 tana sağlıklı çıktı transfer oldum ama tutmadı malesef sonra tüp bebek merkezini değiştirdim bu seferde embriyolar gelişmedi beklemedeyim şuan kaderimizde evlat sahibi olmak varsa mutlaka birgün olacak ama bu süreç çok uzun yıpratıcı sabırlı olmak lazım Şişli memoriale karar vermene sevindim inşallah evlat sahibi olmana vesile olurlar..Evet Semra kahraman ile ilgili süper şeyler duydum ben de,o hastanede çalışan bir arkalçdaşım da var,Semra hanım dünya çapında ünlüymüş zAten,hem bahçeci hem de Şişli memorial ile görüşme yapacağız yakın zamanda,ama sanırım Şişli memorial de yaptıracağım oraya daha bir sıcak bakıyoruz , Sizin de başınız sağolsun,ilk gebeliğiniz de tüp bebek miydi, vefat eden çoçuğum normal yolla hamile kalmıştım,sonra bir düşüğüm oldu, hamile kalmakla ilgili sıkıntım olmadı şimdiye kadar ama açıkçası korkuyorum tüp bebek olur da tutmaZ diye
Merhaba arkadaşlar, beni eskiler tanır uzun zamandır yoktum buralarda, şimdilerde bebek bakmakla meşgul olduğum için hiç giremedim çok şükür. Kızım şimdi 4,5 aylık oldu, 25 Mayıs'ta doğdu
İkinci tüp ama ilk pgt denemende kızım geldi şükürler olsun. 7 bulaştırma embriyo içinden en geriden geleni olmasına rağmen tek sağlıklımda o. 4BB orta kalite.
Sizlere tavsiyem tüp bebek görüşmelerinizde Liv Hospitali de ekleyin, bu işte en önemli şeylerden biri embriyolog...
E Elifellam canım benim drum Livde değil, banu çiftçi, embriyolog olarak özellikle Liv ile çalışıyor. Liv in kendi tüp bebek ekinini çok bilmem ama emb Zerrin hanım Harika bir insan.
Genetik tarama için çok danıştım araştırdım yanılma payı en düşük olan yerin Genetiks olduğunu sağlam ağızlardan öğrendim. Genetiks ile direk gidip anlaştım konuştum.
Çok şükür iyi de oldu . Ben herşeyi bir merkeze bırakma taraftarı olmadım tedavimde 3 iyiyi bir araya getirince çok şükşr tek seferde oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?