- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.041
Ben hem cerrrahpasada hemde kanuni de yaptırdım kanunideki 2 aya cerrahpasadaki 1 aya cikti. Ama cerrahpasadaki genetikciyle daha profesyonel bir gorusme yaptim. Orayi oneririm. Once kadindogumdan randevu aliyorsun. Sonra seni genetige sevk ediyor.
Canim yeni gordum genetik bolumune gidilecek bide bezmialem ana yeri aksarayda.bize ordaki doktorlar yardimci oldu.genetik doktoru 2 tane var ikiside iyi biri docent digeri uzman ama birbirleriyle fikir alisverisi yapiyolar surekli.evet onu soruyorum tamam cok teşekkür ederim.hangi bölüme gidilecek ve bezmialem tamam ama Bakırköy tarafında bir yer var mı arkadaşım dışardan bir öğrenir misin dedi çok sağol
Devlet hhastanelerinde tıbbi genetik bölümünde yapıyorlar ben orda yaptırdım ücretsiz.bahçeci tüp bebek merkezinden bir arkadaşıma kromozom bozukluğu olabileceği genetiğine bakılması istenmiş.özelde pahalı olduğu için kromozoma baktırmayı nerde yapıyorsunuz ?
Canimm senden haber varmi diye surekli bakiyorum. Bizi merakta birakma hayirli haberlerini bekliyoruzzKızlar 30 ağustosta transfer oldum vakit gecmiyor korku heycan içimde ümit değişik duygular geçmiyor vakit canım aşırı tatlı çekiyor
Canım. Benim değer 31.01 çıktı 10 gün bu gün doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi benim değeri düşük olup sonra yükselen var mı acabaa doktor biz buna pozitif olarak bakarız ilaçlara aynen devam dediCanimm senden haber varmi diye surekli bakiyorum. Bizi merakta birakma hayirli haberlerini bekliyoruzz
Canim insallah yukselir umudunu kaybetme sakin. 2 gun daha sabret. Insallah yükselecek.Canım. Benim değer 31.01 çıktı 10 gün bu gün doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi benim değeri düşük olup sonra yükselen var mı acabaa doktor biz buna pozitif olarak bakarız ilaçlara aynen devam dedi
İnşallah kuzumm inşallahCanim insallah yukselir umudunu kaybetme sakin. 2 gun daha sabret. Insallah yükselecek.
İnş kat kat artar.benim hcg 40 ile tek yumurta ikizlerine hamile kaldım.benim 7. Haftadan sonra devam etmedi.inş siz kucağınıza alırsınız.Canım. Benim değer 31.01 çıktı 10 gün bu gün doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi benim değeri düşük olup sonra yükselen var mı acabaa doktor biz buna pozitif olarak bakarız ilaçlara aynen devam dedi
Nedem etmedi kalpleri mi durdu pıhtılaşma testlerini yaptınız mıİnş kat kat artar.benim hcg 40 ile tek yumurta ikizlerine hamile kaldım.benim 7. Haftadan sonra devam etmedi.inş siz kucağınıza alırsınız.
Insalalh canım senin kaçıncı gun değerin 40 cikmistiİnş kat kat artar.benim hcg 40 ile tek yumurta ikizlerine hamile kaldım.benim 7. Haftadan sonra devam etmedi.inş siz kucağınıza alırsınız.
Canim benimde 1 tup bebek denemizde kan degerim 41 cikmisti 2 gun sonra 80 cikmisti fakat esimde translokasyon ciktigi icin bos gebelik oldu.Insalalh canım senin kaçıncı gun değerin 40 cikmisti
Uzulme canim degerin gayet iyi bence Allahin izniyle katlanacak bu srecte moral stres olmama cok onemli .Ben değerin düşük diye uzulmustum biliyor musunuz yani iyi allahin izni ile de 2 ye katlayacak
Canım benim çok teşekkür ederimm allah razı olsunUzulme canim degerin gayet iyi bence Allahin izniyle katlanacak bu srecte moral stres olmama cok onemli .
6. Haftada ikisininde kalp atışlarını duyduk.8.haftada gittiğimizde gelişimleri ve kalp atışlarının durduğunu gördük malesef.bütün testlerimiz yspılmıştı.embriyoyada genetik test yapılmıştı ngs.malesef kısmet değilmiş.Nedem etmedi kalpleri mi durdu pıhtılaşma testlerini yaptınız mı
9.gün gece baktırmıştım.Insalalh canım senin kaçıncı gun değerin 40 cikmisti
Kan pıhtılaşması testlerini yaptırdın mı eğer genetik temizse geriye pıhtılaşma sorunu kalıyor6. Haftada ikisininde kalp atışlarını duyduk.8.haftada gittiğimizde gelişimleri ve kalp atışlarının durduğunu gördük malesef.bütün testlerimiz yspılmıştı.embriyoyada genetik test yapılmıştı ngs.malesef kısmet değilmiş.
Pıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı kullanıyordum.Kan pıhtılaşması testlerini yaptırdın mı eğer genetik temizse geriye pıhtılaşma sorunu kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?