• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sorun neydi canim sende. Tedavi surecinden yasindan biraz bahsedermisin
23 yaşındayım evlendim 6 ay sonra kızıma gebe kaldım 25.haftada gelişimi durmuş hiçbirşey anlamadan bi anda doğuma aldılar 2 gün yaşadı vefat etti hiçbir şekilde araştırma yapılmadı ne bebeğe ne plasentaya kromozamal bir durum olmuş olabilir dedi periantolgoum bende pgt yöntemi için tüpe başvurdum evlat acısı üstüne evlat hasreti zorlu tüp bebek süreci çok zor durumdayım

23 yaşındayım evlendim 6 ay sonra kızıma gebe kaldım 25.haftada gelişimi durmuş hiçbirşey anlamadan bi anda doğuma aldılar 2 gün yaşadı vefat etti hiçbir şekilde araştırma yapılmadı ne bebeğe ne plasentaya kromozamal bir durum olmuş olabilir dedi periantolgoum bende pgt yöntemi için tüpe başvurdum evlat acısı üstüne evlat hasreti zorlu tüp bebek süreci çok zor durumdayım
Eşin ve sen genetik testlerinizi yaptırdınız mı?
Genetik sıkıntı yoksa illa tüp diye bir kaide Yok cnm

Evet. Canım eğer evlat acısı yaşamışsan 2. Defa o acıyı yaşamamak için elimden geleni yapıyorsun :KK43:
Benim genetik bozukluk var 5 aylık erken Doğum canlı doğdu
8 haftalık kayıp
tüp bebekte çok sıkıntılı normal yoldan bir daha dene derim ikincisinde olacak diye bir durum yok
Pgt çok pahalı hem 20 bini bulur

Benim genetik bozukluk var 5 aylık erken Doğum canlı doğdu
8 haftalık kayıp
tüp bebekte çok sıkıntılı normal yoldan bir daha dene derim ikincisinde olacak diye bir durum yok
Pgt çok pahalı hem 20 bini bulur
16 bin tuttu ödedik bile cnm parada değilim cnm yeterki evimize sağlıklı dönelim Allahın izni ile :(

bahçeci tüp bebek merkezinden bir arkadaşıma kromozom bozukluğu olabileceği genetiğine bakılması istenmiş.özelde pahalı olduğu için kromozoma baktırmayı nerde yapıyorsunuz ?

b
bahçeci tüp bebek merkezinden bir arkadaşıma kromozom bozukluğu olabileceği genetiğine bakılması istenmiş.özelde pahalı olduğu için kromozoma baktırmayı nerde yapıyorsunuz ?
Canim kendinizden demi alinacak kandan yani sizin kromozonunuza bakilacaksa eger istbl da bezmialem var orada yaptirdim ben ucretsiz.

b

Canim kendinizden demi alinacak kandan yani sizin kromozonunuza bakilacaksa eger istbl da bezmialem var orada yaptirdim ben ucretsiz.
evet onu soruyorum tamam cok teşekkür ederim.hangi bölüme gidilecek ve bezmialem tamam ama Bakırköy tarafında bir yer var mı arkadaşım dışardan bir öğrenir misin dedi çok sağol

Ben hem cerrrahpasada hemde kanuni de yaptırdım kanunideki 2 aya cerrahpasadaki 1 aya cikti. Ama cerrahpasadaki genetikciyle daha profesyonel bir gorusme yaptim. Orayi oneririm. Once kadindogumdan randevu aliyorsun. Sonra seni genetige sevk ediyor.

Back