- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #48.061
İğne dozu yetersiz gelmiş olabilirPıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı kullanıyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne dozu yetersiz gelmiş olabilirPıhtılaşma problemim var kan sulandırıcı kullanıyordum.
Canım kan verdim geldim bekliyorum 3 15 gibi arayacağım inşallah canimm insallahNuriye seni takipteyim canım yaptın mı bir daha test hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Sabırsızlanıyorum ben de internet en bakılmıyor mu tatlımCanım kan verdim geldim bekliyorum 3 15 gibi arayacağım inşallah canimm insallah
İlk kaçtıBaktım canım interkekten 45 57 diyor kafayı yiyeceğim yükseliyor ama az az nasıl ne yapacagm aklımda deli sorular
30.01İlk kaçtı
2 güne yüzde 60 artmalı bu değer ne zamandı cnm
Evet cnm kanaman yoksa tutunur iğneyleDoktor progestoron igneyi 2 doza çıkardı perşembe günü tekrar lan verecekmisim
İnşallah canım inşallahEvet cnm kanaman yoksa tutunur iğneyle
Cnm orda kilit yapan hoca var mı bilmem inanırmısın ama etkili oluyormuşİnşallah canım inşallah
Canm hayırlı olsun tedavin inşallah bu defa çok güzel haberler alırız senden.Rabbim yolunu açık etsin..merhaba beni eskiler bilir:) nasılsınız kızlar, öncelikle herkese bol şans diliyorum. umarım isteyen herkesin bir an önce sağlıklı evladı olur.. ben de uzun zamandır giremiyordum .. tedaviye başlamaya karar verdim araştırma süreci derken bu ay başlıyorum inşallah. dün regl oldum ve yarın ilk kontrole gidiyorum iğnelere başlıyorum hayırlısıyla.. Dr. Mustafa Acet'te karar verdim. önce tüp bebek yapılacak sonra genetikten sonuçlarım çıkınca da histereskopi yapılacak. rahimde bozukluk varmış. bu doktorun hastalar üzerinde böyle bir başarısı olduğunu söylüyorlar. o kadar çok hastası var ki yıllardır hiç problem yok ama hamile kalamayan. bu ameliyattan sonra çat diye hamile kalıyorlar. çok fazla hikaye dinledim araştırdım denk geldim.. tabi bizim durumumuz farklı genetik olduğu için.. neyse inşallah herşey yolunda gider ve bu defa başarılı olabiliriz..
Hayirli olsun tedavin..merhaba beni eskiler bilir:) nasılsınız kızlar, öncelikle herkese bol şans diliyorum. umarım isteyen herkesin bir an önce sağlıklı evladı olur.. ben de uzun zamandır giremiyordum .. tedaviye başlamaya karar verdim araştırma süreci derken bu ay başlıyorum inşallah. dün regl oldum ve yarın ilk kontrole gidiyorum iğnelere başlıyorum hayırlısıyla.. Dr. Mustafa Acet'te karar verdim. önce tüp bebek yapılacak sonra genetikten sonuçlarım çıkınca da histereskopi yapılacak. rahimde bozukluk varmış. bu doktorun hastalar üzerinde böyle bir başarısı olduğunu söylüyorlar. o kadar çok hastası var ki yıllardır hiç problem yok ama hamile kalamayan. bu ameliyattan sonra çat diye hamile kalıyorlar. çok fazla hikaye dinledim araştırdım denk geldim.. tabi bizim durumumuz farklı genetik olduğu için.. neyse inşallah herşey yolunda gider ve bu defa başarılı olabiliriz..
yok canım normal demişlerdi rahim filminden ama mustafa acet biraz bu ameliyatta arıyor şansı açıkçası. çok fazla hastası var yıllardır bir problemi olmadan hamile kalamayan tüp bebeklerle bile transferlerin tutmadığı ve bu ameliyattan sonra hepsi normal yoldan hamile kalıyor. çok enteresan kendi kendine tez yapmış gibi bi durum açıkcası. bana da gösterdi filmimden buralarda bozukluklar var dedi. normal olanı gösterdi. evet fark vardı . kabul ettim. zaten çok zor sağlıklı bebek bulmamız , tüm engelleri aşmak istiyorum artıkDeep hayırlı olsun canım inşallah bu defa çok uğraşmadan çabucak olur peki nerden bildi rahimde bozukluk olduğunu önceki dr bişey dememişti
teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla olur. translokasyon var bende 4 ile 11 . polikistik overim ben . yumurta rezervim iyi allahtan. ama sayı önemli değil bizde biliyorsun. önemli olan sağlıklı olabilmesi. senin de hayırlı olsun. kaç yumurta toplandı şimdiye kadar?Hayirli olsun tedavin..
Genetik problem nedir
Bizde de var aileden gelen bir tasiyicilik setup yapildi simdi embriyo lara bakilacak 3. Ve son toplamam yapilacak onumuzdeki adette kismetse havuz yapılıyor yumurtam az oldugu icin
Senin rezervin ne durumda