• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hareketli sperm azlığı ve amh düşüklüğü

Sgk bilgim yok. Fiyat 80 bindi ilaçlar hariç ama şubatta zam gelecek dediler. Ben görüştüm sevdim doktoru ama yine de dr araştırıyorum tam karar veremedim doktora açıkçası
Anladım bende bahçeci de Özkan Özdamar mi yoksa cem Çelik mi karar veremedim hangisine gideyim bahçeci de tüp bebek 116 bin ama dondurma için 25 bin bide anlam.verilemeyen bir rahim.dinlendirme ücreti var 20 bin kadar ilaçlar hariç

Anladım bende bahçeci de Özkan Özdamar mi yoksa cem Çelik mi karar veremedim hangisine gideyim bahçeci de tüp bebek 116 bin ama dondurma için 25 bin bide anlam.verilemeyen bir rahim.dinlendirme ücreti var 20 bin kadar ilaçlar hariç
"rahim dinlendirme" neymiş? niye o kadar pahalı? hiç kimse hiçbir şey yapmasa dinlenmiyor mu bu rahim? kusura bakmayın, ilk kez duydum da...

Arkadaşlar merhabalar, eşimde hareketli sperm azlığı bende de amh düşüklüğü var. 3. Tüp bebek denememiz ve olumsuz sonuçlandı.
1. Tedavimin ortasında E2 değerim yükseldi, tedaviyi yarım bıraktık.
2. Tedavimde 4 yumurta toplandı 2 si döllendi transfer oldum ama tutmadı.
3. Tedavimde 2 yumurta toplandı, 1 tanesi döllendi. embriyom 3. Güne kadar iyidi transfer yapılacaktı. Büyümesi durunca transferi erteleyip gözlemlemek istediler. 5. Güne kadar beklettiler ama istenilen kadar büyümeyince transfer iptal oldu. 6 hücreden sonra büyümemiş.
Amh ve hareketli sperm azlığı için beslenme önerisi olan var mı? Doğal yollarla nasıl kaliteli hale getirebilirim? hareketli spermi çoğaltabilir miyim?
Bizimde bire bir aynı biz 6 defa tüp yaptık, en iyi en lüks acıbadem bahçeci oralara gittik olmadı. Olumsuz sonuçlandıktan sonra söyledikleri şey tekrar deneyelim. Bu bir facia tedavi bittiği zaman en az kadın 6 ay dinlenmesi lazım bu aç paraya doymaz doktorlar nasıl böyle yapıyorlar bilmiyorum. Ben fitoterapi ile ilaç kullanıyorum 5 ay oldu bakalım sonuçları nasıl olacak deneme aşması olduğu için burdan kesin benim aldığım takviyeleri alın diyemiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum dua ediyorum bol bol başka da elimden bir şey gelmiyor

Enteresanmış gerçekten ve yüksek ücretli. İlaçlar da hariç. Bilemiyorum. Ben de Aret kamara bir görüşmeye gideceğim. Ona da düşük amh de iyi diyorlar

"rahim dinlendirme" neymiş? niye o kadar pahalı? hiç kimse hiçbir şey yapmasa dinlenmiyor mu bu rahim? kusura bakmayın, ilk kez duydum da...
Malesed aynen öyle rahim tüp bebek toplam ücret 116 bin yumurta toplanıyor 2 ay sonra transfer ediliyor o arada rahim dinlendirme için 2 ay bekliom 20 bin veriyon bide tüp bebek emriyo dondurma için de 25.bin veriyorsun aslında toplam tüp bebek ücreti 160 ilaclar vitaminler hsg filmi derken 200 bin net gidiyor

Malesed aynen öyle rahim tüp bebek toplam ücret 116 bin yumurta toplanıyor 2 ay sonra transfer ediliyor o arada rahim dinlendirme için 2 ay bekliom 20 bin veriyon bide tüp bebek emriyo dondurma için de 25.bin veriyorsun aslında toplam tüp bebek ücreti 160 ilaclar vitaminler hsg filmi derken 200 bin net gidiyor
Burda fiyatları okudukça gözlerime inanamıyorum. Ben bu işleri bırakalıberi inanılmaz artmış fiyatlar. İyi niyetli olduklarına inanmak zorlaşıyor ama ne edeceksin, el mecbur gidiliyor o hastanelere işte. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla umduğunuza nail etsin inşallah.

Burda fiyatları okudukça gözlerime inanamıyorum. Ben bu işleri bırakalıberi inanılmaz artmış fiyatlar. İyi niyetli olduklarına inanmak zorlaşıyor ama ne edeceksin, el mecbur gidiliyor o hastanelere işte. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla umduğunuza nail etsin inşallah.
Amin inşallah 🙏

Back