• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben hem cerrrahpasada hemde kanuni de yaptırdım kanunideki 2 aya cerrahpasadaki 1 aya cikti. Ama cerrahpasadaki genetikciyle daha profesyonel bir gorusme yaptim. Orayi oneririm. Once kadindogumdan randevu aliyorsun. Sonra seni genetige sevk ediyor.
:KK9: cok tesekkür ederim cok faydali oldu arkadaßıma söyleyeyim.size de bebekli sonuclar olsun.yazan herkese cok tesekkür tedaviniz pozitif sonuclu olsun.

evet onu soruyorum tamam cok teşekkür ederim.hangi bölüme gidilecek ve bezmialem tamam ama Bakırköy tarafında bir yer var mı arkadaşım dışardan bir öğrenir misin dedi çok sağol
Canim yeni gordum genetik bolumune gidilecek bide bezmialem ana yeri aksarayda.bize ordaki doktorlar yardimci oldu.genetik doktoru 2 tane var ikiside iyi biri docent digeri uzman ama birbirleriyle fikir alisverisi yapiyolar surekli.

Bahcecideki genetikciyide taniyo bezmialemdeki doktor.bizim sonuclarimizi mail olarak aticak.biz baslayinca biz biraz para biriktiriyoz 2 aya kadar basliycaz.rabbim iyi insanlarla karsilastirsiin hepimizu

Arkadaşlar merhaba üç defa tüp denedik her defasında tuttu ama hemen düştü yani kese bile göremedik hiç. Doktorlar pgt öneriyor artik. Açıkçası onda da umudum yok :( benm gibi ikiden fazla deneyip olmadığı için pgt yapan var mi ?

Canimm senden haber varmi diye surekli bakiyorum. Bizi merakta birakma hayirli haberlerini bekliyoruzz
Canım. Benim değer 31.01 çıktı 10 gün bu gün doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi benim değeri düşük olup sonra yükselen var mı acabaa doktor biz buna pozitif olarak bakarız ilaçlara aynen devam dedi

Canım. Benim değer 31.01 çıktı 10 gün bu gün doktor 2 gün sonra tekrar yap dedi benim değeri düşük olup sonra yükselen var mı acabaa doktor biz buna pozitif olarak bakarız ilaçlara aynen devam dedi
İnş kat kat artar.benim hcg 40 ile tek yumurta ikizlerine hamile kaldım.benim 7. Haftadan sonra devam etmedi.inş siz kucağınıza alırsınız.

Nedem etmedi kalpleri mi durdu pıhtılaşma testlerini yaptınız mı
6. Haftada ikisininde kalp atışlarını duyduk.8.haftada gittiğimizde gelişimleri ve kalp atışlarının durduğunu gördük malesef.bütün testlerimiz yspılmıştı.embriyoyada genetik test yapılmıştı ngs.malesef kısmet değilmiş.

6. Haftada ikisininde kalp atışlarını duyduk.8.haftada gittiğimizde gelişimleri ve kalp atışlarının durduğunu gördük malesef.bütün testlerimiz yspılmıştı.embriyoyada genetik test yapılmıştı ngs.malesef kısmet değilmiş.
Kan pıhtılaşması testlerini yaptırdın mı eğer genetik temizse geriye pıhtılaşma sorunu kalıyor

Back