- 26 Temmuz 2017
- 43
- 22
- 3
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #48.021
Sorun neydi canim sende. Tedavi surecinden yasindan biraz bahsedermisinEmbriyolarım genetiğe gitti bugün kızlar dua istiyorum hepinizden ❤
23 yaşındayım evlendim 6 ay sonra kızıma gebe kaldım 25.haftada gelişimi durmuş hiçbirşey anlamadan bi anda doğuma aldılar 2 gün yaşadı vefat etti hiçbir şekilde araştırma yapılmadı ne bebeğe ne plasentaya kromozamal bir durum olmuş olabilir dedi periantolgoum bende pgt yöntemi için tüpe başvurdum evlat acısı üstüne evlat hasreti zorlu tüp bebek süreci çok zor durumdayımSorun neydi canim sende. Tedavi surecinden yasindan biraz bahsedermisin
Eşin ve sen genetik testlerinizi yaptırdınız mı?23 yaşındayım evlendim 6 ay sonra kızıma gebe kaldım 25.haftada gelişimi durmuş hiçbirşey anlamadan bi anda doğuma aldılar 2 gün yaşadı vefat etti hiçbir şekilde araştırma yapılmadı ne bebeğe ne plasentaya kromozamal bir durum olmuş olabilir dedi periantolgoum bende pgt yöntemi için tüpe başvurdum evlat acısı üstüne evlat hasreti zorlu tüp bebek süreci çok zor durumdayım
Yapıldı temiz çok şükür ama onun yemiz olması kromozamal bi durum yaşamayacağız demek değilmişEşin ve sen genetik testlerinizi yaptırdınız mı?
Genetik sıkıntı yoksa illa tüp diye bir kaide Yok cnm
Tmm da cnm her çocukta olacak diye bir durum yokki normal hamile kalmıştın değil mi?Yapıldı temiz çok şükür ama onun yemiz olması kromozamal bi durum yaşamayacağız demek değilmiş
Evet. Canım eğer evlat acısı yaşamışsan 2. Defa o acıyı yaşamamak için elimden geleni yapıyorsunTmm da cnm her çocukta olacak diye bir durum yokki normal hamile kalmıştın değil mi?
Benim genetik bozukluk var 5 aylık erken Doğum canlı doğduEvet. Canım eğer evlat acısı yaşamışsan 2. Defa o acıyı yaşamamak için elimden geleni yapıyorsun
16 bin tuttu ödedik bile cnm parada değilim cnm yeterki evimize sağlıklı dönelim Allahın izni ileBenim genetik bozukluk var 5 aylık erken Doğum canlı doğdu
8 haftalık kayıp
tüp bebekte çok sıkıntılı normal yoldan bir daha dene derim ikincisinde olacak diye bir durum yok
Pgt çok pahalı hem 20 bini bulur
İnş cnm memorial de mi yaptırdın hadı hayırlısı16 bin tuttu ödedik bile cnm parada değilim cnm yeterki evimize sağlıklı dönelim Allahın izni ile
Evet cnm memorialdeyim Allahım muvaffak kılsın hepimizi inşaallah sağlıklı evlatlarımıza vesile olurlar içime kurt düştüİnş cnm memorial de mi yaptırdın hadı hayırlısı
Yok cnm kötü düşünme iyi olacak bende oraya gitcem inş kaç embriyon gitti pgt yeEvet cnm memorialdeyim Allahım muvaffak kılsın hepimizi inşaallah sağlıklı evlatlarımıza vesile olurlar içime kurt düştü
6sı gitti inşAllah 6sı da sağlıkla dönerYok cnm kötü düşünme iyi olacak bende oraya gitcem inş kaç embriyon gitti pgt ye
İnş tatlım bence sağlıklı döner cnm6sı gitti inşAllah 6sı da sağlıkla döner
İnşAllah canım ❤İnş tatlım bence sağlıklı döner cnm
Amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤Canım sağlıklı döner merak etme kuzum rabbim yardımcin olsun tekrar
Canim kendinizden demi alinacak kandan yani sizin kromozonunuza bakilacaksa eger istbl da bezmialem var orada yaptirdim ben ucretsiz.bahçeci tüp bebek merkezinden bir arkadaşıma kromozom bozukluğu olabileceği genetiğine bakılması istenmiş.özelde pahalı olduğu için kromozoma baktırmayı nerde yapıyorsunuz ?
evet onu soruyorum tamam cok teşekkür ederim.hangi bölüme gidilecek ve bezmialem tamam ama Bakırköy tarafında bir yer var mı arkadaşım dışardan bir öğrenir misin dedi çok sağolb
Canim kendinizden demi alinacak kandan yani sizin kromozonunuza bakilacaksa eger istbl da bezmialem var orada yaptirdim ben ucretsiz.
Ben hem cerrrahpasada hemde kanuni de yaptırdım kanunideki 2 aya cerrahpasadaki 1 aya cikti. Ama cerrahpasadaki genetikciyle daha profesyonel bir gorusme yaptim. Orayi oneririm. Once kadindogumdan randevu aliyorsun. Sonra seni genetige sevk ediyor.bahçeci tüp bebek merkezinden bir arkadaşıma kromozom bozukluğu olabileceği genetiğine bakılması istenmiş.özelde pahalı olduğu için kromozoma baktırmayı nerde yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?