- 23 Temmuz 2016
- 193
- 258
- 103
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #48.001
Ctesi günü kan vereceğim canım 9.9.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutcum merak ediyordum seni sürekli bakmaya çalışıyorum buraya çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün evladını abisine de şifa olsun inşallah aminCanim iyiyim sagol dogum oldu evladimi kucagima aldim cok sukur. Su genetik hastalik ne berbat b8seymis embriyoya pgt yapilsa bile korktum dokuz ay. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.rabbim tez vakitte sana ve tum isteyenlere nasip etsin.25 gunluk oldu bebek adini duru koyduk:) sen neyaptin canim tedaviye basliycanmi..masal yazdimi buraya
Vicdanazabı arkadaşım sanada yazmıştım doğum yaptığını okuduğumda ama belki görmemişsindir sağlıkla büyüsün evladın hayırlı olsun cnm@drkumut hayat_gun drkumut canim cok ama cok sevindim yaaa. Masllah. Nasil alisabildinjz mi? Ben de dogum yaptim iki aylik olduk bile. Ama ben baya zorlaniyorum bebek bakmak adina herseyi unutmusum. Sen nasilsin? Bebegin nasil?
Hayat canim sen aklimdaydin benimde. Nasilsin? Yavrun nasil?tedaviye baslayimca haber et bize ya merak ediyorum ben
Maysa, masal, deepliner falan nerlerdeler acaba? Hepiniz duamdasiniz, allah bugunumuzu aratmasin
Canim benim allah razi olsun. Haklisin bizler binbir zahmetle kucagimiza aliyoruz. Allah bu yolda yuruyen herkese merhamet etsin yardim etsin. Ozellikle de maddi olarak. Cok zahmetli cok pahali bi yol bizim ki. Seni opuyorum. Gelismeleri 4 gozle bekliyorumÇok sağol teşekkür ederim canım düşündüğün için. İnşallah burdan sizlerin karşısına müjdeli haberle çıkarım. Tedaviye başlamadık henüz. Herkesin yavrusu çok değerli ama bizlerinki(tabi benimki de olursa) zorlu yollardan geçerek geldiği için çok özel çocuklar. Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın sizleri ve yavrularınızı..
Panikliii canim benim cok esekkur ederim simdi goruyorum evet. Sen nasilsin? Hayat nasil gidiyor. Insan dogum yapsa bile kopamiyor bu guruptan o kadar cok sey paylasiyoruz kiVicdanazabı arkadaşım sanada yazmıştım doğum yaptığını okuduğumda ama belki görmemişsindir sağlıkla büyüsün evladın hayırlı olsun cnm
Guzel haberler alirsiniz ins. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Bol bol dinleninKızlar 30 ağustosta transfer oldum vakit gecmiyor korku heycan içimde ümit değişik duygular geçmiyor vakit canım aşırı tatlı çekiyor
İnşallah canım hiç uyuyamadim kızlar bu gün karnim agridi gece kasiklarim bi acayippGuzel haberler alirsiniz ins. Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Bol bol dinlenin
Az kaldı cnm sabretİnşallah canım hiç uyuyamadim kızlar bu gün karnim agridi gece kasiklarim bi acayipp
Ben de ediyorum cnm ama ben dedim bnm içime doğar senin bebişim çok güzel olacak bende teyzeleri olurum elimden gelse bişeyler örerdim inş doğsun alırız minnoşa tatlım benim güzel günler yakındaÇok korkuyorum K Kavimlergocu sürekli dua ediyorum sürekli
Canimm benim kardeşim allah razı olsun kuzum rabbim yardım etsin bizlere imtihaniniz dan hayırlı bir şekilde çıkmayı nasip etsinBen de ediyorum cnm ama ben dedim bnm içime doğar senin bebişim çok güzel olacak bende teyzeleri olurum elimden gelse bişeyler örerdim inş doğsun alırız minnoşa tatlım benim güzel günler yakında
Çok teşekkür ederim canım..Dualarınıza ihtiyacımız var.Allah kabul ettikten sonra olmayacak hiç birşey yok.Yine de herzaman diyorum hayırlısı olsun.Allah yavrularınızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin innnşallah canım benim.Seni ve yavrunu kocaman öpüyorum..Canim benim allah razi olsun. Haklisin bizler binbir zahmetle kucagimiza aliyoruz. Allah bu yolda yuruyen herkese merhamet etsin yardim etsin. Ozellikle de maddi olarak. Cok zahmetli cok pahali bi yol bizim ki. Seni opuyorum. Gelismeleri 4 gozle bekliyorum
Cok saol Canim Allahim isteyen herkese evlat nasip etsin..Canim hayirli ugurlu olsun. Ins ennkisa zamanda kuvez den cikar kucagina alirsin. Bu kadar oldu ya bundan sonrasi cabucak gecer ins.
Mutlu ol canim pozitif dusun herseye bende nasil olcak derkene oglusum geldi bile yanima :)Kızlar 30 ağustosta transfer oldum vakit gecmiyor korku heycan içimde ümit değişik duygular geçmiyor vakit canım aşırı tatlı çekiyor
Canım benim maşallah rabbim sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin ınsallah olumluyum olacak biliyorum son 2 gün allahin izni ileMutlu ol canim pozitif dusun herseye bende nasil olcak derkene oglusum geldi bile yanima :)
Embriyolarım genetiğe gitti bugün kızlar dua istiyorum hepinizden ❤
6 tane canımKaç tane gonderdin canim