• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla olur. translokasyon var bende 4 ile 11 . polikistik overim ben . yumurta rezervim iyi allahtan. ama sayı önemli değil bizde biliyorsun. önemli olan sağlıklı olabilmesi. senin de hayırlı olsun. kaç yumurta toplandı şimdiye kadar?
aslında bu partide 3. toplama olacak bide öncede 2 defa toplanmıştı toplamda 5 toplama yaşamış olucam allah yardımcım olsun ..

önceden genetik rahatsızlığı bilmiyorduk 1 defa transfer oldu tutmadı.
sonra genetiği öğrendik işte geçen 2 defa toplamadan kalan 2 embriyom var
şimdiki 2 toplamadan 5 embriyom oldu hepsi 3. gün embriyosu .. son toplamada ne oalcak bakalım .. son toplamada hepsi 5. güne götürülmeye çalışılcak ve biyopsi alınacak

bizde de frajil-x var benim kardeşim zihinsel engelli annemden geçmiş bende taşıyıcıyım ..

aslında bu partide 3. toplama olacak bide öncede 2 defa toplanmıştı toplamda 5 toplama yaşamış olucam allah yardımcım olsun ..

önceden genetik rahatsızlığı bilmiyorduk 1 defa transfer oldu tutmadı.
sonra genetiği öğrendik işte geçen 2 defa toplamadan kalan 2 embriyom var
şimdiki 2 toplamadan 5 embriyom oldu hepsi 3. gün embriyosu .. son toplamada ne oalcak bakalım .. son toplamada hepsi 5. güne götürülmeye çalışılcak ve biyopsi alınacak

bizde de frajil-x var benim kardeşim zihinsel engelli annemden geçmiş bende taşıyıcıyım ..
allah yardımcın olsun canım inşallah. bak sen sağlıklısın senin de çocuğun sağlıklı olabilir . bozma moralini ne güzel havuz sistemi ile birikiyor bak yumoşların. inşallah hepsi de temiz gelir ve tutunur . güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah. yolun açık olsun bol bol şans :)

allah yardımcın olsun canım inşallah. bak sen sağlıklısın senin de çocuğun sağlıklı olabilir . bozma moralini ne güzel havuz sistemi ile birikiyor bak yumoşların. inşallah hepsi de temiz gelir ve tutunur . güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah. yolun açık olsun bol bol şans :)
AMİN AMİN kardeşim inşallah.
rabbim senin de benimde bekleyen herkesin yüzünü güldürsün selamete kavuştursun inşallah
zor süreçler çok yıprandık

Kizlar geçen gün beyaz tvde Recai Papuçcu diye bir prof dr konuştu.Genetige girecek embriyoların mutlaka öncelikle 5.güne gelip öyle biyopsisi alınması lâzım dedi.Kesinlikle böyle olmalıymış.Eger 5. güne gelmişse ve ngs yapılmışsa başarı şansı çok yüksek diyor.

Arkadaşlar ben istanbul dışındayım transferden kac gün sonra uçak yolculuğu yapabilirim çalıstığım için çok kalamam

Teşekkür ederim canım tutundu nu bebişin ben 1 hafta kalıp dönmeyi düşünüyorum ben dogundayım yani 2 saat ucak yolculuğu yapacam
Yok daha bugün döndüm uçakla yani ikinci günüm daha.otobüsle bile gidebilirsiniz dediler bana.iki saay çok değil.sen de istersen benim gibi iki gece kalıp Dön.için rahat eder

Arkadaşlar ben tüp bebek yaptırıyorum yanlız çocuğun kalp hastası eğer bu tedavide emnbriyo oluşursa genetiğe gitmelimiyim bu yöntem bunlar için mi
Tüp bebeği normal mi yapacaksınız pgt den geçecek mi?Pgtli ise embriyo oluştuktan sonra genetige girecek ve sağlıklı olan embriyo bulunup transfer edilecek.

Yok yapılmadı hiç
Önce size gerekli testlerin yapılması gerekiyor.Yine de drunla konuş. Doğal gebe kalmıyor musun?Yani normalde pgt ile tüp bebek yapılması gerekir diye biliyorum ama daha bilgili arkadaşlar görürse onlar aydinlatsinlar.Yanlış yönlendirmek te istemem.

Önce size gerekli testlerin yapılması gerekiyor.Yine de drunla konuş. Doğal gebe kalmıyor musun?Yani normalde pgt ile tüp bebek yapılması gerekir diye biliyorum ama daha bilgili arkadaşlar görürse onlar aydinlatsinlar.Yanlış yönlendirmek te istemem.
Benim 2 çocuğum var zaten biri aşılama biri de doğal yoldan oldu ama ikinci çocuğum kalp anamolisi ile doğdu o yüzden istedim pgt

Benim şu an 2 tane yumurta döllendi gelişimine bakacağız bunlara pgt yaptırayım mı bilemedim çünkü sadece 2 tane yumurtam çıktı pgt yaptırırsam yapısı bozulur mu başka şansım Yok

Back