- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #47.981
Canım ya sana bişey soracam bu süreçte afedersin birliktelik yasak mıCnm benim bebeğinle uzun güzel bir ömür diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya sana bişey soracam bu süreçte afedersin birliktelik yasak mıCnm benim bebeğinle uzun güzel bir ömür diliyorum
Cnm benim bebeğinle uzun güzel bir ömür diliyorum
Saol canim.Çok geçmiş olsun Allah bebegini size bagislasin
Benim tüp bebek başarısız oldu yasak yokta eğer hamile kalırsam ki çok zor aminosentez yapılmalıCanım ya sana bişey soracam bu süreçte afedersin birliktelik yasak mı
Cnm bende erken doğum yaptım ama benim kızım 700 gramdı oğlunun kilosu maşAllah çok iyi sen sağlam dur bebeğin hayata tutunsun
Korkma tatlım gayet iyi bir ayda doğmuş bebeğinOyle olmaya calisiyorum bir yanim mutluluktan havalara ucuyor diger yanimda hep korkular var.
Tuttu muÖğle bilinen bi dorun yok, spetmlerde morfoloji var.ama yaşım 37 yaş önemli.bir tutan dört deneme olunca ve yaş olunca pgt yapalım dedi doktorumuz.
çok teşekkür ederim Allah bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin sizinde..kose4545 canım rabbim tez vakitte bebegine sağlıklı bir şekilde kavustursun dualarım seninle güzel haberler ver inşallah rabbim yardımcin olsun darısı bizim başımıza ınsalalh
Canim cok sagol..duaciyim hepinize ara ara bakiyorum siteye ozellikle senin tedavini takip edicem dualarimlaAyy canim benim çok sevindim.Çok mutlu oldum bu güzel haberi aldığım için. Canım ya Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin,abisine de şifa versin çok mutlu olun inşallah.Ben henüz başlamadım tedaviye bakalım hayırlısı artık. Masal unuttu burayı canm.
Çok geçmiş olsun ve Hayırlı olsun oğluna kavuşmuşsun.Allah tez zamanda kucağına alıp sağlıkla evine götürmeyi nasip etsinArkadaslar bende pgt tup bebek tedavisi ile hamile kaldim 29 agustosta erken dogum ile 1460 kg agirliginda oglum oldu suan kuvezde cok minik 5 hafta kuvezde kalcak Allahim bebegimi bana bagisla herkeze nasip et yarabbim amin. Cok zor surecten geciom hergun sut sagip hastaneye goturuyorum
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun ve Hayırlı olsun oğluna kavuşmuşsun.Allah tez zamanda kucağına alıp sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin
Ben de çok teşekkür ederim canım. İnşallah ben ve burdaki bütün arkadaşlar müjdeli haberimizi veririz hayirlisiyla.Maşallah çok şükür senin mücadelen başarıyla sonuçlandı. Darısı bizlere..Canim cok sagol..duaciyim hepinize ara ara bakiyorum siteye ozellikle senin tedavini takip edicem dualarimla
Canım siz hangi hastane de tedavi gördünüz eşinizin hangi kromozomlarında traslokasyon vardı sperm sayınız nasıldı az bilgi verir misin rica etsemIyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.
Canim hayirli ugurlu olsun. Ins ennkisa zamanda kuvez den cikar kucagina alirsin. Bu kadar oldu ya bundan sonrasi cabucak gecer ins.Arkadaslar bende pgt tup bebek tedavisi ile hamile kaldim 29 agustosta erken dogum ile 1460 kg agirliginda oglum oldu suan kuvezde cok minik 5 hafta kuvezde kalcak Allahim bebegimi bana bagisla herkeze nasip et yarabbim amin. Cok zor surecten geciom hergun sut sagip hastaneye goturuyorum
drkumut hayat_gun drkumut canim cok ama cok sevindim yaaa. Masllah. Nasil alisabildinjz mi? Ben de dogum yaptim iki aylik olduk bile. Ama ben baya zorlaniyorum bebek bakmak adina herseyi unutmusum. Sen nasilsin? Bebegin nasil?Ayy canim benim çok sevindim.Çok mutlu oldum bu güzel haberi aldığım için. Canım ya Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin,abisine de şifa versin çok mutlu olun inşallah.Ben henüz başlamadım tedaviye bakalım hayırlısı artık. Masal unuttu burayı canm.
Canım ben test yaptırdım bugün 42. Günüm gebelik Yok bence sende yaptır sonra dr un a msj at belki adet söktürücü verir benim adet ağrılarım başladı cnmYa ben istanbul dışındayım sen nerede yaptırıyorsun canım sana zahmet doktora gittikten sonra beni de bilgilendirir misin ben istanbula uzagim ve iş yerinden sürekli izin alamıyorum
Çok sağol teşekkür ederim canım düşündüğün için. İnşallah burdan sizlerin karşısına müjdeli haberle çıkarım. Tedaviye başlamadık henüz. Herkesin yavrusu çok değerli ama bizlerinki(tabi benimki de olursa) zorlu yollardan geçerek geldiği için çok özel çocuklar. Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın sizleri ve yavrularınızı..drkumut hayat_gun drkumut canim cok ama cok sevindim yaaa. Masllah. Nasil alisabildinjz mi? Ben de dogum yaptim iki aylik olduk bile. Ama ben baya zorlaniyorum bebek bakmak adina herseyi unutmusum. Sen nasilsin? Bebegin nasil?
Hayat canim sen aklimdaydin benimde. Nasilsin? Yavrun nasil?tedaviye baslayimca haber et bize ya merak ediyorum ben
Maysa, masal, deepliner falan nerlerdeler acaba? Hepiniz duamdasiniz, allah bugunumuzu aratmasin