- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.921
Sağlıklı çıkan edildi ama kalitesi düşmüştü dondur çözden o nedenle tutmadı
Benim yaşım 36 genetik sorunumuz var eşimle.Anladım. Belirsiz çıkması çok nadiren olan birşeymiş ve o da bize denk geldi galiba. Sizin adınıza da kendi adıma da üzgünüm. Yaşınız kaç? Benim 43. O yüzden yumurtalarım kalitesiz .
Benim yaşım 36 genetik sorunumuz var eşimle.
Ben 2 pgt tüp bebek denemsi yaptım ama malesef sağlıklı bulunamadı.yaşım 27 ama yaşla alakalı bişi duymamaıştım hiç.kızsa düşmüştür diye de son görüştüğüm doktor söyledi kesin değil dedi doktorlar bunları pek sölemek istemiyorlar kesin değil ihtimal olduğu için galiba.Bunun en iyi bilgisini doktorun sana verir ama kromozom hastalıkları çok çeşitli benim bir arkadaşım kromozom 18 sendromu var ve doktoru bu sendromu taşıyan bebeklerin %80 i kız bebektir demiş.. şimdi siz kız bebek olduğu için düşüyodur diyince doktorunuz aklıma geldi
Pgt yaptırcaksınız siz sanırım inşallah embriyolarınızda sıklıkla görülmez birde yaşa bağlıymış siz kaç yaşındasınız kromozomal sendromlar yaş ilerledikçe daha sık görülüyormuş
Ben 2 pgt tüp bebek denemsi yaptım ama malesef sağlıklı bulunamadı.yaşım 27 ama yaşla alakalı bişi duymamaıştım hiç.kızsa düşmüştür diye de son görüştüğüm doktor söyledi kesin değil dedi doktorlar bunları pek sölemek istemiyorlar kesin değil ihtimal olduğu için galiba.
BENİM 5 . TOPLAMAM OLACAKPgt yaptırırken birde havuz yaptırın havuz işleminde en azından defalarca pgt yapmadan belki sağlıklı embriyo bulma ihtimali yükselir
tabi ihtimal dahilinde olduğu için doktorlar net bişey diyemiyorlar görülebiliyor sıkıntı olabiliyor deniliyo ve senin yaşın genç ve pek tabi bizim gibi tedavi görmeyen kadınlarda bile yaş ilerledikçe yumurta rezervinde ve kalitesinde düşme yaşanıyor zaten
Çok detaylara takılmamak lazım Rabbim nasip ederse olacağı varsa oluyor zaten
NASIL YANİ bezmialemde set-up çalışması yapılıyormu ?Ben istabulda oturuyorum genetikcimde bezmialemde bi doktor
yok setup yapilmiyo sadece bizim genetik testlerimiz yapildi doktorumuz bizi onceden tanidigi icin bosuna bunlarada para vermeyin ben burda yaptiriyim dedi saholsun normaalde ordada paraliydi ama bisekilde bize ucretsiz yaptirdi.yoksa diger islemleri bahcecide yaptiricaz.o sonuclari mail olarak oradaki genetikciye yolluycak zaten birbirlerini tniyolarmis geneticiller oyle yaniNASIL YANİ bezmialemde set-up çalışması yapılıyormu ?
bende orada kromozom saydırma ve pıhtılaşma tahlili yaptırmıştım ama set-up yapıldığını bilmiyorum
BENİM 5 . TOPLAMAM OLACAK
Suamda 7 tane var hepsi 3. Gun donduruldu son toplama yani 5. Yapilacak kismetse sonra hepsi cozulup 5. Gune gidilecek ve biyopsi yapilacak sonrasi allah kerim insallah saglikli cikan cok olur maddi manevi cok yiprandikPeki şimdi kaç tane embriyonuz var
Henüz pgt ye hiçbiri gitmedi değil mi ?
Anladim cok iyi olmus bizde orada gozde hanimda yaptırmıştıkyok setup yapilmiyo sadece bizim genetik testlerimiz yapildi doktorumuz bizi onceden tanidigi icin bosuna bunlarada para vermeyin ben burda yaptiriyim dedi saholsun normaalde ordada paraliydi ama bisekilde bize ucretsiz yaptirdi.yoksa diger islemleri bahcecide yaptiricaz.o sonuclari mail olarak oradaki genetikciye yolluycak zaten birbirlerini tniyolarmis geneticiller oyle yani
Aynen gözde hanim.3 yildir taniyrm.cok ciddi ama vicdanli bi doktor...yeni docent oldu...benim kuzumu ordaki butun doktorlar taniyodu...vefatini duyunca cok uzuldu ve sasirdilar..Anladim cok iyi olmus bizde orada gozde hanimda yaptırmıştık
Suamda 7 tane var hepsi 3. Gun donduruldu son toplama yani 5. Yapilacak kismetse sonra hepsi cozulup 5. Gune gidilecek ve biyopsi yapilacak sonrasi allah kerim insallah saglikli cikan cok olur maddi manevi cok yiprandik
Topiğimizde hamileler çoğalsın inş cnmArkadaşlar bu gün 13 30 transfer gerçekleşti allahin izni ile zaferle çıkacağım 2 tane embriyo transfer edildi
İnşallah canimmm rabbim yuzumuzu güldürsun emeklerimizi boşa cikartmasinTopiğimizde hamileler çoğalsın inş cnm
aminİnşallah canimmm rabbim yuzumuzu güldürsun emeklerimizi boşa cikartmasin
1 tane nötr kalana işlem yaptılar mıEvet kayıp yaşamak çok zor Rabbim sabır versin
benim 19 yumurtam vardı 3. Güne kadar 11 tanesi bizimleydi 5. Günde 5 tane kaldı bizimle pgt de 1 tanesi nötr kaldı 4 tanesi sağlıklı olarak döndü
5. Gün embriyolarını havuz işlemi yaptırıp bi adet dönemi bekleyip sonrasında yeniden yumurta toplayıp embriyo oluşanların hepsini pgt yapmamızı önerdiler ama biz 4 taneyi duyunca yaptırmaktan vazgeçtik bende şimdi açıkcası karamsarlığa düştüm
1 tane nötr kalana işlem yaptılar mı
Havuz işleminde nasıl oluyor adetinde ilaçlara başlayıp yumurtalarını topluyorlar onları dondurup diğer ay tekrarmı topluyolar tekrar ilaçmı kullanıyorsun tam olarak birde ne gibi bir avantajı oluyor.evet olacağı varsa oluyor doğru söylüyorsun.Pgt yaptırırken birde havuz yaptırın havuz işleminde en azından defalarca pgt yapmadan belki sağlıklı embriyo bulma ihtimali yükselir
tabi ihtimal dahilinde olduğu için doktorlar net bişey diyemiyorlar görülebiliyor sıkıntı olabiliyor deniliyo ve senin yaşın genç ve pek tabi bizim gibi tedavi görmeyen kadınlarda bile yaş ilerledikçe yumurta rezervinde ve kalitesinde düşme yaşanıyor zaten
Çok detaylara takılmamak lazım Rabbim nasip ederse olacağı varsa oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?