2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar çok üzgünüm olmadı test sonucumuda aldım 1.20 cıktı..

çok üzüldüm gerçekten teselli etmek için bişey yazma istemedim biliyorum çok üzgünsün sadece acını yaşa ve sonra yılmadan devam et Rabbim doğru zamanı bekliyor ben 5. tedavide kavuştum evladıma eğer kısmet olmasaydı yine denerdim yine denerdim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım mesajını görünce inan çok üzüldüm Allahım sabır versin inşallah. sebepsiz infertileymiş, tedavisiz gelir inşallah meleğin..

canım gerçekten çok üzüldüm şu an seni teselli etmek için ne söylwsem anlamsız gelecek, rabbim acını en kısa sürede hafifletsin ve meleğini sana kendiliğinden göndersin işallah

canım benim çok üzgünüm bu acının nasıl bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz Allah sana bunun için dayanma gücü versin canım inşallah bebeğin hiç beklemediğin bir anda sana süpriz olarak gelir canım ama sakın vazgeçme canım .

canım allahtan hayırlısı buymuş demek keşke elimizden birşeyler gelsede derdimize derman olsak birbirimizin nasip işi cenabı allah nasip edecek önce demeki zamanı vakti var daha üzülme demicem çünkü üzülüyor,kimin ne derdi varsa insan beyninin bi köşesinde hep o derdi düşünür, benim dört oldu 5.denicem ama biraz ara vermek istiyorum benimkide sebebsiz infertilife allah hayırlı versin eli kolu sağlam nasip etsinde yeter bana, geç olsun güç olmasın....sabretmek en büyük ilaçtır bizim gibiler için,derdi veren mevlam dermanınıda verir birgün elbet

Son düzenleme:
kelimelerin bittiği an,tükendiğimi hissettiğim günlerden bir gün...olmadı benim de...herşeye en baştan...

kelimelerin bittiği an,tükendiğimi hissettiğim günlerden bir gün...olmadı benim de...herşeye en baştan...

inşallah bu gördüğün son negatiftir.. en kısa zamanda acın hafifleyip süpriz meleğin gelsin inşallah canım..

kızlar yıkılmadım burdayım hala izmirli arkadaslara sorucam yada israil aruhla tecrubesı olan arkadas var mı?ben bugun randevu ıcın aradım ayın 12sınden sonra verebılıyoruz dedıler:KK43:

canım aklım gönlüm sendeydi aramıza tekrar hoşgeldin ....:)))))) çok sevindim ...

israil aruh kent hastanesinde diye biliyorum tatlım ancak doktor hakkında hiç fikrim yok, izmirin tanınmış doktorlarından biri ama ismini daha önce duymuştum ...
rabbim hakkında hayırlısını yazsın arkadaşım, sevgiler

Merhaba Arkadaşlar beni hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama sonunda 3. de başardım bende Hamileyim umarım sonuna kadar devam ettirebilirim Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hala inanamıyorum dün benim doğum günümdü hayatımın en güzel hediyesini aldım Allah görmeyie nasip eder inşallah.

önce tebrik ederim benimde dördüncü denemem olacak bende de kadın faktörü var sendeki sorun neydi

TÜP BEBEKLE HAMİLE KALANLAR ANNELERİMİZ
İSİMYAŞNEDENK. DENEMEMERKEZDURUM
pınar120230erkek4.denemeÖzel Ege T.B.HAMİLE:nazar:
sinem25281.denemeMemorial Has.HAMİLE:nazar:
nec8625sebepsiz1.denemeKadıköy ŞifaHAMİLE:nazar:
aymutu29erkek4.denemeAnatolia T.B.HAMİLE:nazar:
elon31sebepsiz1.denemeBeylikdüzü MedicanaHAMİLE:nazar:
hayalimmm27sebepsiz1.denemeUmut T.B.HAMİLE:nazar:
sevinc851.denemeKadıköy ŞifaHAMİLE:nazar:
NiliferHAMİLE:nazar:
dilaha273.denemeMemorialHAMİLE:nazar:
Nazlic26erkek1.denemeAcıbadem Has.HAMİLE:nazar:
AliasBlue30kadın1.denemeÖzel Ege T.B.HAMİLE:nazar:
baharugur40kadın3.denemeMedikal ParkHAMİLE:nazar:
perla134sebepsiz4.denemeHAMİLE:nazar:
cloudly28kadın1.denemeÖzel Ege T.B.HAMİLE:nazar:
fulyabe323.denemeUmut T.B.HAMİLE:nazar:
son_ece2.denemeAnkalifeHAMİLE:nazar:
oprah1.denemeHAMİLE:nazar:
bonbonsekerim30kadın1.denemeAkay T.B.HAMİLE:nazar:
hly723pcodenemeden önce mucizeUmut T.B.HAMİLE:nazar:
bbeydam30pco1.denemeHAMİLE:nazar:
Deren625erkek1.denemeAda Tıp Has.HAMİLE:nazar:
Beren_Berat30erkek2.denemeBahçeci T.B.HAMİLE:nazar:
enteresann36Memorial Has.HAMİLE:nazar:
aim33kadın1.denemeHAMİLE:nazar:
filizim81HAMİLE:nazar:
cocuksuzum221.denemeNene HatunHAMİLE:nazar:
nihall24erkek1.denemeHAMİLE:nazar:
kyr31kadın3.denemeİrenbe T.B.HAMİLE:nazar:
Bilgemmm23erkek2.denemeZekaiTahirBurakHAMİLE:nazar:
poyraz18251.denemeHAMİLE:nazar:
karasu813.denemeİrenbe T.B.HAMİLE:nazar:
LittleAngel28kadın2.denemeKocaeli Üni.Has.HAMİLE:nazar:
sedefler29sebepsizHAMİLE:nazar:
aysemels25erkek1.denemeİnternational Hos.HAMİLE:nazar:
tulin262.denemeUmut T.B.HAMİLE:nazar:
toobe27kadın2.denemeGazieurofertilHAMİLE:nazar:
dunu29kadın3.denemeMaslak AcıbademHAMİLE:nazar:
:nazar:MEVLAM BEBEKLERİNİZİ KORUSUN.SAĞLIKLA, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH :nazar:

SONUÇ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
:nazar:MEVLAM BEBEKLERİNİZİ SİZLERE BAĞIŞLASIN.DUAYLA BEKLİYORUZ GÜZEL HABERLERİNİZİ :nazar:

TEDAVİ AŞAMASINDA OLAN ANNE ADAYLARIMIZ
coming_soon253.denemeAntalya T.B.İlaç başladı
:nazar:HAYIRLI GEÇECEK BİR TEDAVİNİN ARDINDAN GELECEK SAĞLIKLI BEBEKLERİNİZ İÇİN SABIR DİLİYORUZ SİZLERE :nazar:

TEDAVİYİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
ece22sebepsiz3.denemeBursa Acıbadembeklemede
35_oz35sebepsiz2.denemeEge Üni.Has.beklemede
xeda25erkek1.denemeMalatyaDoğuFertilbeklemede
:nazar:BEKLEMEK ZOR MEVLA ZORU KOLAY KILSIN, GÖNLÜNÜZÜN MURADINA ERDİRSİN :nazar:

BİR DAHAKİ TEDAVİ İLE BEBEKLERİNE KAVUŞACAK ANNE ADAYLARIMIZ
sweet_baby34sebepsiz1.denemeBirDahakiSefere
sermuhkadın4.denemeBirDahakiSefere
umut1131sebepsiz1.denemeFlorance N.BirDahakiSefere
pınar7239erkek2.denemeAcıbadem KadıköyBirDahakiSefere
kederci23kdn+erk1.denemeAnkara TıpBirDahakiSefere
bahar24736erkek1.denemeBrüksel T.B.BirDahakiSefere
nurten7437sebepsiz2.denemeAnkada T.B.BirDahakiSefere
mersinn301.denemeAnatolia T.B.BirDahakiSefere
DenizCeren0134erkek3.denemeGürgan ClinicBirDahakiSefere
turtim2.denemeBirDahakiSefere
beren2010271.denemeUmut T.B.BirDahakiSefere
mine198724pco3.denemeAlman Has.BirDahakiSefere
ymd29sebepsiz1.denemeMemorial Hast.BirDahakiSefere
oznur6527erkek3.denemeUmut T.B.BirDahakiSefere
pamoly29kadın2.denemeŞanlıurfa OSMBirDahakiSefere
haziran156.denemeBirDahakiSefere
staylan29sebepsiz1.denemeHisar İnt. Hos.BirDahakiSefere
abadi272.denemeB.düzü MedicanaBirDahakiSefere
selmacan2124erkek2.denemeBirDahakiSefere
melish8328erkek1.denemeEge Üni.BirDahakiSefere
a.akilli3.denemeBirDahakiSefere
ruzgarm32erkek1.denemeGenartBirDahakiSefere
gülsu31sebepsiz1.denemeAntalya T.B.BirDahakiSefere
mina198329erkek1.denemeMedicanaBirDahakiSefere
baby200725pco+erk1.denemeBursa T.B.BirDahakiSefere
egunal31sebepsiz1.denemeGazi Üni.T.B.BirDahakiSefere
cakir4423pco+erk3.denemeMemorial Has.BirDahakiSefere
tuana0225pco4.denemeMedikalparkBirDahakiSefere
DALOLIM274.denemeBirDahakiSefere
blowhole25293.denemeBursa Soranus T.B.BirDahakiSefere
minecan7735sebepsizdenemeden önce mucizeHollandadaBirDahakiSefere
brnyns32denemeden önce mucizeBahçeci FulyaBirDahakiSefere
myra27kadın2.denemeGataBirDahakiSefere
CARMENNN30erk+kdn2.denemeBaşkent Has.BirDahakiSefere
baharkus33kadın2.denemeKent Has.BirDahakiSefere
aylinnim301.denemeBirDahakiSefere
merln20kadın2.denemeMaya T.B.BirDahakiSefere
wish_27pco2.denemeBahçeci fulyaBirDahakiSefere
aygun_akcan27sebepsizMaya T.B.BirDahakiSefere
yesimazra32erkek3.denemeİrenbe T.B.BirDahakiSefere
peperosebepsiz3.denemeBirDahakiSefere

:nazar:HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK, BU SON ÜZÜNTÜLER OLSUN.
ALLAH BİR SONRAKİ TEDAVİLERİNİZDE EVLATLARINIZI NASİP ETSİN SİZLERE
:nazar:

Selam kızlar cok uzun zaman oldu gelmeyeli.umarim ben yokken haymişler ilerlemistir.ben de Allah'ın izni ile yavaşlar yavastan başlıyorum farklı tedavilere.onumuzdeki hafta baskent unv. Hulusi bey e gideceğim.cok met ettiler.belki o vesile olur artık.bir de bu aralar tasiyici annelik girdi aklıma...nasip kısmet.bir kac seneye kadar olmaz ise onu düşünüyorum...

Selam kızlar cok uzun zaman oldu gelmeyeli.umarim ben yokken haymişler ilerlemistir.ben de Allah'ın izni ile yavaşlar yavastan başlıyorum farklı tedavilere.onumuzdeki hafta baskent unv. Hulusi bey e gideceğim.cok met ettiler.belki o vesile olur artık.bir de bu aralar tasiyici annelik girdi aklıma...nasip kısmet.bir kac seneye kadar olmaz ise onu düşünüyorum...

öncelklw hayırlı olsun tedavin inşlh bu tedavide nasip olur o mutluluk. evet çok uzun zaman oldu bende buraya yazamamıştım. Bende farklı önümüzdeki adetimle laparaskopi ameliyatı olucam.ve ameliyat sonrası 4. tedavime başlıycam. dr.umuzu değiştirdik. inşlh hayırlsı olur arkadaşım bizlerede hayırlı haberleri almayı başarırız:))

merln tedavin hayırlı olsun, bebeğin bu tedavide senin olsun inşallah. Dualarımız sizlerle, arasıra bakıyorum sayfaya bizim kızlar neler yapıyor diye, sizden haber alınca sevindim. Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını nasip etsin.

Blowhole25 cnm ameliyat olacakmışsın, sağlıkla geçsin inşalllah. Neyle ilgili bu laparoskopi, ben de oldum tüp bebek denemelerimden önce, kanallarımda sorun vardı. Biri tamamen hasarlıydı, rahim bağlantısı koparıldı, diğerinin de tamamen yapışık olduğunu öğrendik. İnan çok kolay bir ameliyat, ben 2gün sonra ayaktaydım, hakkında hayırlı arkadaşım. Rabbim sağlıkla geçmesini, sonra da bebeğinin gelişini naisp etsin.

canım benim Allah razı olsun , inan okadar içimi rahatlattınki anlatamam.benimde tüpler kapalı sağ taraftada sıvı birikimi varmış rahime akıyormuş. nasipse mayıs adetimle olucam. drumuzu değiştirdik. şuna gittiğim prof. özellikle bu tür ameliyatlarda başarılıymış inşlh Allahın izni ile benimde başarılı geçer. Açıkçası biraz tedirgindim buradaki yazıları okudumda rahatladım laparaskopi için; sende yazınca çok rahatladım canım.benim için dua et neolur ameliyattan sonrada yine haberdar ederim gelişmeleri. Rabbim inşlh hayırlı ederde bu ameliyatımı sonrada başlıycaz 4. denememize..

Blowhole25 cnm ameliyat olacakmışsın, sağlıkla geçsin inşalllah. Neyle ilgili bu laparoskopi, ben de oldum tüp bebek denemelerimden önce, kanallarımda sorun vardı. Biri tamamen hasarlıydı, rahim bağlantısı koparıldı, diğerinin de tamamen yapışık olduğunu öğrendik. İnan çok kolay bir ameliyat, ben 2gün sonra ayaktaydım, hakkında hayırlı arkadaşım. Rabbim sağlıkla geçmesini, sonra da bebeğinin gelişini naisp etsin.

canım benim Allah razı olsun , inan okadar içimi rahatlattınki anlatamam.benimde tüpler kapalı sağ taraftada sıvı birikimi varmış rahime akıyormuş. nasipse mayıs adetimle olucam. drumuzu değiştirdik. şuna gittiğim prof. özellikle bu tür ameliyatlarda başarılıymış inşlh Allahın izni ile benimde başarılı geçer. Açıkçası biraz tedirgindim buradaki yazıları okudumda rahatladım laparaskopi için; sende yazınca çok rahatladım canım.benim için dua et neolur ameliyattan sonrada yine haberdar ederim gelişmeleri. Rabbim inşlh hayırlı ederde bu ameliyatımı sonrada başlıycaz 4. denememize..

Dua etmez miyim hiç, hep dualarımdasınız, biz yola beraber çıktık. Her duamda hepiniz için diliyorum sağlıkla bebeklerinizi. Ameliyat konusunda gerçekten rahat ol cnm, hiç gözün korkmasın, sorunumuz da aynıymış, benim çok rahat geçti, hatta o gece hastanede yatmamı istedi doktor ben iyiyim dedim eve geldim. 2 gün sonra da ayaktaydım, tek olan gaz sıkıntısı, 1hafta 10gün epey gaz oluyor karnında ama o da gelip geçici. Senin de hayırla sağlıkla geçer inşallah.Aklımda, duamdasın...

X