• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım 30 ağustosta transfer oldu beklemedeyim zamn geçmiyor gibi arada bi batma oluyor sağ kasıkda 2 gün çok ağrım vardı şimdi iyiyim ilaçları kullanıyorum jel var estrofen iğne dekort diye bi ilaç var inş progestoron iğne kara çürük yaptı her yerimi

Cumartesi test günü rabbim yardım etsin inşallah karnim agriyo gibi oluyor bilmiyorum işte karışık biraz eşim ıkizlerimın annesi diyo seviyor hayırlısı olsun sonumuz oldu kesib diyorum sonra umitlenme diyorum
Ay cnm inş onlar daha çok seviniyor hadi cnm inş

Canim iyiyim sagol dogum oldu evladimi kucagima aldim cok sukur. Su genetik hastalik ne berbat b8seymis embriyoya pgt yapilsa bile korktum dokuz ay. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.rabbim tez vakitte sana ve tum isteyenlere nasip etsin.25 gunluk oldu bebek adini duru koyduk:) sen neyaptin canim tedaviye basliycanmi..masal yazdimi buraya
Hayırlı olsun drkumut Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar benim de tüp bebekten opu dan sonra bir kanamam oldu şimdi 39 gün oldu hiçbirşey yok ;(
Canım benim de aynı sekilde opudan 5 gün sonra kanamam oldu 7 gün sürdü şimdi 33 gün oldu adet olamadım ben fulya bahcecide yaptiriyorum hocalara mi danişsak bu normal mi kist falan olmamıştır inşallah

Canım benim de aynı sekilde opudan 5 gün sonra kanamam oldu 7 gün sürdü şimdi 33 gün oldu adet olamadım ben fulya bahcecide yaptiriyorum hocalara mi danişsak bu normal mi kist falan olmamıştır inşallah
Ben dr a gitcem salı günü

Ya ben istanbul dışındayım sen nerede yaptırıyorsun canım sana zahmet doktora gittikten sonra beni de bilgilendirir misin ben istanbula uzagim ve iş yerinden sürekli izin alamıyorum
Cnm benim opu oldu transfer olmayacak devlete gitcem sorar bilgilendiririm seni de

Canim iyiyim sagol dogum oldu evladimi kucagima aldim cok sukur. Su genetik hastalik ne berbat b8seymis embriyoya pgt yapilsa bile korktum dokuz ay. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.rabbim tez vakitte sana ve tum isteyenlere nasip etsin.25 gunluk oldu bebek adini duru koyduk:) sen neyaptin canim tedaviye basliycanmi..masal yazdimi buraya
Ayy canim benim çok sevindim.Çok mutlu oldum bu güzel haberi aldığım için. Canım ya Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin,abisine de şifa versin çok mutlu olun inşallah.Ben henüz başlamadım tedaviye bakalım hayırlısı artık. Masal unuttu burayı canm.

Arkadaslar bende pgt tup bebek tedavisi ile hamile kaldim 29 agustosta erken dogum ile 1460 kg agirliginda oglum oldu suan kuvezde cok minik 5 hafta kuvezde kalcak Allahim bebegimi bana bagisla herkeze nasip et yarabbim amin. Cok zor surecten geciom :KK43: hergun sut sagip hastaneye goturuyorum
Allah ım yardımcın olsun tatlım dualarım seninle cnm güzel günler gelecek cnm riskli haftalar atlatılmış

Insallah canim 30+4 te dogdu. Cok sukur bunada dua ediyoruz butun organlari gelisti sadece solunum problemi var hava veriyorlar onuda kisa surede kesiceklermis.
Ciğer geliştirici vurmuşlardır cnm neden erken doğdu rahim ağzı yetmezliğinden mi?
Benim 20 haftalık olmuştu cnm

Idrar yolu enfeksiypnu yuzunden canim bir turlu gecmek bilmedi 2 tane antibiyotik bitirdim biranda suyum bosaldi hemen hastaneye gittik doktor vakit kaybetmeden sezeryana aliyoruz dedi 1 saate icinde dogumun gerceklesti birde bayrama icin annemlere gitmistik baska bir ilcede dogum yaptim ;(

Idrar yolu enfeksiypnu yuzunden canim bir turlu gecmek bilmedi 2 tane antibiyotik bitirdim biranda suyum bosaldi hemen hastaneye gittik doktor vakit kaybetmeden sezeryana aliyoruz dedi 1 saate icinde dogumun gerceklesti birde bayrama icin annemlere gitmistik baska bir ilcede dogum yaptim ;(
Cnm benim bebeğinle uzun güzel bir ömür diliyorum

Arkadaslar bende pgt tup bebek tedavisi ile hamile kaldim 29 agustosta erken dogum ile 1460 kg agirliginda oglum oldu suan kuvezde cok minik 5 hafta kuvezde kalcak Allahim bebegimi bana bagisla herkeze nasip et yarabbim amin. Cok zor surecten geciom :KK43: hergun sut sagip hastaneye goturuyorum
Cnm bende erken doğum yaptım ama benim kızım 700 gramdı oğlunun kilosu maşAllah çok iyi sen sağlam dur bebeğin hayata tutunsun

Çok geçmiş olsun Allah bebegini size bagislasin

Back