2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Dua etmez miyim hiç, hep dualarımdasınız, biz yola beraber çıktık. Her duamda hepiniz için diliyorum sağlıkla bebeklerinizi. Ameliyat konusunda gerçekten rahat ol cnm, hiç gözün korkmasın, sorunumuz da aynıymış, benim çok rahat geçti, hatta o gece hastanede yatmamı istedi doktor ben iyiyim dedim eve geldim. 2 gün sonra da ayaktaydım, tek olan gaz sıkıntısı, 1hafta 10gün epey gaz oluyor karnında ama o da gelip geçici. Senin de hayırla sağlıkla geçer inşallah.Aklımda, duamdasın...

inşlh arkadaşım inşlh hayırlısıyla güzel ve başarılı geçer.duanda beni unutmayacağına eminim canım Allah razı olsun inşlh bende güzel haberleri verirm..

Selam kızlar cok uzun zaman oldu gelmeyeli.umarim ben yokken haymişler ilerlemistir.ben de Allah'ın izni ile yavaşlar yavastan başlıyorum farklı tedavilere.onumuzdeki hafta baskent unv. Hulusi bey e gideceğim.cok met ettiler.belki o vesile olur artık.bir de bu aralar tasiyici annelik girdi aklıma...nasip kısmet.bir kac seneye kadar olmaz ise onu düşünüyorum...
slm canım ne güzel yeni uumutlarla yola çıkmak inş hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun. ben evlat edinme donör kullanma yada taşıyıcı anneliğe çok sıcak bakıyırum çünkü anne olma isteği çok başka bir duygu inş hakkınızda hayırlısı olsun..

canım benim Allah razı olsun , inan okadar içimi rahatlattınki anlatamam.benimde tüpler kapalı sağ taraftada sıvı birikimi varmış rahime akıyormuş. nasipse mayıs adetimle olucam. drumuzu değiştirdik. şuna gittiğim prof. özellikle bu tür ameliyatlarda başarılıymış inşlh Allahın izni ile benimde başarılı geçer. Açıkçası biraz tedirgindim buradaki yazıları okudumda rahatladım laparaskopi için; sende yazınca çok rahatladım canım.benim için dua et neolur ameliyattan sonrada yine haberdar ederim gelişmeleri. Rabbim inşlh hayırlı ederde bu ameliyatımı sonrada başlıycaz 4. denememize..

canımm nasılsın görmemişim kusura bakma. çok sevindim tekrar umutlarının yeşermesine.
bu ameliyat inş çok şey değiştirecek tedavinde çünkü sıvımın içeriyee birikmesi embriyonun tutunamamasının en büyük nedenlerinden biri.
inş bu durum ortadan kalkınca gelsin kzucuğun. kyr da söylemiş korkacak hiç bir şey yok Allahın izni ile. inş herşey çok güzel olacak....
dualarımız seninle canım..

canımm iyim çok şükür. evet farklı yollara girdik dr.umuzu değiştirdik. dr.hemen laparaskopi olman gerek dedi şuan bu ameliyatı olmadan tüp denersek "deli saçmalık" olur dedi. aslında daha önce olmam gerekliymiş dedi ama olsun nasip böyleymiş var bunda da bir hayır diyorum ve öyle kendimi teselli ediyorum arkadaşım.laparaskopiden sonrada dondutulmuşlarını alırız dedi. hatırlarsın belki 9 tane dondurulmuşum var onu diğer merkezden alıp transferi yaparız dedi bakalım bi aksilik çıkmazsa tabi. gerekirse tazede deneriz. açıkçası embriyoları taşıyıp transfer yapmak biraz sıcak bakmıyorum ama bilmiyorum o zaman bi gelsin şuan aklımda önce hayırlısıyla şu ameliyatımı olmak var. duanda benim olduğunu biliyorum canım Allahım herkesin duasını boş çevirmesin. inşlh sende ve diğer hamile arkaşlarında sağlıklı bişekilde doğumunuzun olmasını nasip etsin Mevlam..

slm canım ne güzel yeni uumutlarla yola çıkmak inş hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun. ben evlat edinme donör kullanma yada taşıyıcı anneliğe çok sıcak bakıyırum çünkü anne olma isteği çok başka bir duygu inş hakkınızda hayırlısı olsun..

ben de başta sıcak bakmıyordum ama elden birşey gelmez ki.hiç olmazsa ya.elbetteki anne olma isteği çok başka.inşallah rabbim o yolları denememize gerek kalmadan verir bebişlerimizi.sana da maşşallah:nazar::nazar: çok az kalmış.darısı başımıza inşallah.bu arada tüp bebekten önce lakaroskopi yapmak istiyorum...zaten bir sene sonra tüp bebek yaparım dedim.o arada tüplerim açılırsa kendiliğinden olur belki.olmaz sa da zaten bi işe yaraıyor bağlatır öyle başlarım tüp bebeğe:KK1::KK1::KK1:

slm arkadaşlar epeydir girmiyordum ama yazıları takip ediyordum ara ara allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı nasip etsin çok zor bizler için bu durum ama tekrar tekrar denemekten başka şansımız yok galiba ben 3 4 ay sonra tekrar deneyecegim 5. tüp bebegi tekrar ya mayaya gideriz yada başka merkeze karar vermedim daha zor oluyo dr.seçmek bürsürü merkez var hayırlısı artık allah bizlerin yardımcısı olsun umarım bebek bekleyen annelerimiz çok iyidir ve bebişlerimizde hayırlı doğumlar nasip etsin sizlere bir nefeste kurtarsın sizleri darısı bizlere artık bu arada herkez gitmiş pek kimse kalmamış topigde

Son düzenleme:
slm aygüncüm uzun zaman oldu görüşmeyeli çok sevindim yeni denemeye karar vermene. biliyomusun her dua ettiğimde aklımda kalan isimlerdensin inş dualarımız kabul olur tedaviye gerek kalmadan kendinden gelir bebişin

pinarcım bidahaki kontrol ne zaman?ben ctesi gidicem...bundan sonra 3 haftada bir çağırıyolar galiba...hoş ben zaten hiç 1 ay beklemedim de :)

pinarcım bidahaki kontrol ne zaman?ben ctesi gidicem...bundan sonra 3 haftada bir çağırıyolar galiba...hoş ben zaten hiç 1 ay beklemedim de :)
slm canım ben bugün gittim yine:KK53::KK53:
bebikim çekmş biraz kafasını çok şükür aşırı olmamakla beraber artık yürüyüş yapabilirsin dedi doktor ben yinede pek çıkmayı düşünmüyorum evden.
haftaya tekrar gideceğim ama diğer doktoruma canım:KK34::KK34:
güzel haberlerle dön inşşşşşş:))

Son düzenleme:
bence de çıkma canım bana da hamileliklerimden birinde çık gez sen normal bir hamilesein demişti doktorumu değiştirmiştim o zaman sonuş erken doğum tabi nasipten öte bişey olmuyo ama yine de bazen kızıyorum kendime acaba dinlemese miydim diye..hatta çok kalkmamıştım bile abartmamıştım yani....sen sabret kardeş ben hala yatıyorum...sadece doktor arada bir 5 dk balkona çıkıyorum o kadar..

bu arada kilosuna ne dedi...özelden de yazabilirsin nazardan korkuyosan benim gibi :)...ben de çok merak ediyorum ctesi nasıl gelecek bilmiyorum...

Selam kızlar uzun zamandır uğramıyorum.canim öyle sıktın ki.kurtaj i merak ettim ve bir doktorun sitesine baktım.okudugum yorumlar beni öyle ağlattı ki bütün o insanlardan nefret ettim sanki.ozellikle "cok rahatladım beni bu dertten kurtardınız" yazan yoruma.Bizim canımız pahasına uğraştığımız seyden bahsediyordu DERT derken...Rabb'ime birkez daha seslendim...ne olur yeter artık...duy sesimizi....

Selam kızlar uzun zamandır uğramıyorum.canim öyle sıktın ki.kurtaj i merak ettim ve bir doktorun sitesine baktım.okudugum yorumlar beni öyle ağlattı ki bütün o insanlardan nefret ettim sanki.ozellikle "cok rahatladım beni bu dertten kurtardınız" yazan yoruma.Bizim canımız pahasına uğraştığımız seyden bahsediyordu DERT derken...Rabb'ime birkez daha seslendim...ne olur yeter artık...duy sesimizi....

Cnm benim Rabbim hepimize nasip etsi. Anne olmayı insallh haklisin hem de cok biz neler çekiyoruz bu yolda ama insanlar Rabbimin lütfunu anlayamıyor napalim vardır bildigi Rabbimn diyoruz ve hepimiz kaderimize razı oluyoruz insallh senin de kendiliğin dn g esın meleğin kollarına

arkadaşlar bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardanım 2011 ekim ayında oldu tedavim şu anda 35+5 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak allah ım benim dualarımı kabul etti evlat isteyen tüm arkadaşlarımın da dualarını kabul etsin hiç kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.Arkadaşlar bneim elimde tüp bebek ilaçları kaldı ve bunu ihtiyacı olan birine vermek istiyorum doğumumdan sonra yani 25 temmuzdan sonra ihtiyacı olan arkadaşım varsa bana özelden msj atarsa iletişim kuralım ...herkesin şansı bol olsun...

Bende tedavi gorenlerdenim yalnız bugün Dr uma cift embriyo transfer edebilirmiyiz die sorduğumda ederiz ama sayet ikiside tutarsa gelişiminde sorun olabileceğini ve erken dogum düşük vs. Bahsetti kararı sen ver dedi şimdi kararsız kaldım tekmi ciftmi transfer edilse tek oldumu tutmama olasılığı cift olursa Allah korusun sakat vs ama belkide çiftin teki tutar ay ne biliyim yaa belkide hiç tutmaz kafam çok karışık hayırlısı olsun ve Allah isteyen herkeze nasip etsin

Bende tedavi gorenlerdenim yalnız bugün Dr uma cift embriyo transfer edebilirmiyiz die sorduğumda ederiz ama sayet ikiside tutarsa gelişiminde sorun olabileceğini ve erken dogum düşük vs. Bahsetti kararı sen ver dedi şimdi kararsız kaldım tekmi ciftmi transfer edilse tek oldumu tutmama olasılığı cift olursa Allah korusun sakat vs ama belkide çiftin teki tutar ay ne biliyim yaa belkide hiç tutmaz kafam çok karışık hayırlısı olsun ve Allah isteyen herkeze nasip etsin

Amin cnm amin Rabbim isteyn herkese verdin ben derim ki çift embriyo koydur ben ilk tedavimde Dr aynn senin Dr n söylediğini dedi erken dogum riski var den ce biz vazgeçtik esim le ben transfere giderken masada cok kaliteli embriyo ikiz tutma şansı çok yüksek dedi ve ben kimyasal gebelik yasadım sonra taze değil donmus embriyo ile hamile kaldım bence sen bilirsin ama iki tane koydur hamile kalma sandin daha yüksek tabiki bu Benm düşüncem sen daha iyi bilirsin cnm hayrli oldun tedavin

Karasu çok saol TSK ederim banada dondurulmuş transfer edecekler.. Yaa aslında benim korkum erken doğumdan değilde daha çok gelişim problemi olmasından yani sakat falan olurmu biri digerini engellermi şükürler olsunki teknoloji çok gelişti erkende doğsa kuvez falan bisekilde yaşıyor tabi bunların hepsi Allah'ın izniyle oluyor ama sakat falan olursa coookkk üzülürüm off ya zor bı durum ama benimde aklım cift embriyo istiyor dedim ya belkide hiç tutmayacak bosuna bu kadar stres yapıyorum..

Karasu çok saol TSK ederim banada dondurulmuş transfer edecekler.. Yaa aslında benim korkum erken doğumdan değilde daha çok gelişim problemi olmasından yani sakat falan olurmu biri digerini engellermi şükürler olsunki teknoloji çok gelişti erkende doğsa kuvez falan bisekilde yaşıyor tabi bunların hepsi Allah'ın izniyle oluyor ama sakat falan olursa coookkk üzülürüm off ya zor bı durum ama benimde aklım cift embriyo istiyor dedim ya belkide hiç tutmayacak bosuna bu kadar stres yapıyorum..

Cnm tek bebektede anomali bozukluğu olması cok norml Allh korusun ve lütfen böyle şeyle duşun me pozitf ol ve çift embriyoda şaşma cnm bak hamdolsun kızım bnm le kaldı diğer kardesi gitti:KK43:Keske ikizim olsa bir daha ki kardesler icin yapicam kızma belki hu sefer ikiz olur 3 kardes olurlar insallh

Ben de Ekimde 2. kez tüp bebek deneyeceğim. Bir kızım var, tüp:)

Bir de Bebek Yapım Bakım Onarım blogunu incelemenizi öneririm. Orda yazılanları uyguladım ilkinde. Link vermem yasakmış ama google a yazarsanız bulursunuz:)

Herkese bol bol bol şans diliyorum! Ekim'e kadar sık sık görüşürüz:)

Merhaba kalbimin hasreti,gönlümün yılarca beklediği...Bu mektubu tam 8 yıldır yolunu gözleyen,bekleyen ve daha ne kadar bekleyeceğini bilmeyen annen;Senin hasretinle,özleminle,sevdanla yanıp tutuşan,dünyaya gelmen için dualar eden,gözü yaşlı annen yazıyor.Bu mektup ve diğerleri senin eline geçermi bilmiyorum.Yavrum seni bu dünyadamı yoksa ahiret'temi göreceğim bilmiyorum.Tek bildiğim sana kavuşma arzusu....Nasibimizde varsa bir birimize kavuşuruz elbet.Yeterki rabbim sağlıklı nasip etsin.Ben seni yorulmadan,bıkmadan,usanmadan,sabırla beklerim meleğim.Beni başka annelere özendirme daha fazla,onları gördükçe nasılda burnumun direği sızlıyor,içten içe ağlıyorum....Seni rüyalarda görmek yetmiyor artık,senin gerçek yerini tutmuyor hayaller...Artık seni yaşamak istiyorum gel artık kuzum.....

bunları düşünüp stres yapma olumlu duşun herşeyin yolunda gideceğini düşün ve inan buna allah verecekse sana 1taneylede verir bi can 10 taneyede verir 1can sağlıklı olsun yeter piskolojini yüksek tutmaya çalış.benim 3cü tüp bebek denemem 2embiryo ile gerçekleşti sadece biri tutunmuştu,4cü tüp bebek yine 2embiryo ve hepsi sağlıklı idiler hiç tutunamadılar tahlil sonucu kocaman 0 dı allah yardımcın olsun

X