• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Havuz işleminde nasıl oluyor adetinde ilaçlara başlayıp yumurtalarını topluyorlar onları dondurup diğer ay tekrarmı topluyolar tekrar ilaçmı kullanıyorsun tam olarak birde ne gibi bir avantajı oluyor.evet olacağı varsa oluyor doğru söylüyorsun.

Evet embriyolardan hücre alınıp donduruluyor diğer ay veya sonraki ay o ayki yumurta sayına göre doktorun karar veriyor yeniden yumurta toplama embriyo vs. Aynı işlemler oluyor
Avantajı pgt den kaç sağlıklı embriyon döner bilmiyosun sağlıklı dönen embriyo ihtimali yükselmiş oluyor
İnşallah tüm embriyolar sağlıklı döner

Evet embriyolardan hücre alınıp donduruluyor diğer ay veya sonraki ay o ayki yumurta sayına göre doktorun karar veriyor yeniden yumurta toplama embriyo vs. Aynı işlemler oluyor
Avantajı pgt den kaç sağlıklı embriyon döner bilmiyosun sağlıklı dönen embriyo ihtimali yükselmiş oluyor
Bence havuz olayının hiçbir artısı yök.sadece benim havuz denediğim merkezde kaç embriyo genetiğe giderse gitsin ücret değişmiyordu bu nedenle yaptılar.ama 2 tüp bebek parası kadar yine harcama yaptık.havuzda her şey aynı alınan hormonlar ilaçlar toplama.bir de 2 ay üst üste vücut yoruluyor.şans artıyor mu bilmiyorum şans işte yine şans

Bence havuz olayının hiçbir artısı yök.sadece benim havuz denediğim merkezde kaç embriyo genetiğe giderse gitsin ücret değişmiyordu bu nedenle yaptılar.ama 2 tüp bebek parası kadar yine harcama yaptık.havuzda her şey aynı alınan hormonlar ilaçlar toplama.bir de 2 ay üst üste vücut yoruluyor.şans artıyor mu bilmiyorum şans işte yine şans

Haklısın canım vücut yoruluyor artı maliyet de oluyor ama mesela kendimden anlatayım 5 embriyo genetiğe gitti 4 dönüşte birini transfer ettik tutmadı şimdi ikinci transferi gerçekleştircez ve belli değil tutup tutmayacağı sonrasında elimde 2 embriyo kalıyor ve yeniden sıfırdan başlamak daha da zor havuzda en azından tek pgt ücreti veriliyor tabi ki havuz yaptırınca yine maliyet olacak ama transferi de düşününce
Hakkımızda hayırlısı inanın insanın kafası o kadar karışıyoki hepimiz bunu yaşıyoruz birde ilerde bi çocuk sahibi olma daha düşünülüyosa benim gibi mantıklı geliyo ama işte şartlara göre de hareket etmemiz gerekiyor

Ben polip operasyonu geçirdim transfer öncesi doktorum tutma şansın artar dedi ama tutmadı
Olacağı varsa oluyor hayırlısı

Merhaba. Biz genetik arastirma ile bir tane saglikli embriyo bulduk ve transfer edildi. 15 gun sonra test yaptim. Sonuc pozitif geldi. Ama 4 gun sonra az bi kanamam oldu 6. Gun tekrar oldu ve bu biraz fazlaydi. O gunden sonra kahverengi lekelenmem devam ediyor. Boyle durum yasayanlar var mi? Embriyo saglikli bu durum neden oluyordur?

Merhaba. Biz genetik arastirma ile bir tane saglikli embriyo bulduk ve transfer edildi. 15 gun sonra test yaptim. Sonuc pozitif geldi. Ama 4 gun sonra az bi kanamam oldu 6. Gun tekrar oldu ve bu biraz fazlaydi. O gunden sonra kahverengi lekelenmem devam ediyor. Boyle durum yasayanlar var mi? Embriyo saglikli bu durum neden oluyordur?
Yerleşme kanamasıdır diyorlar bu durumda hep

Kızlar dün trasfer oldun ama sık sık idrara çıkıyorum en az 3 lt sıvı al dedi doktorum Tutamıyorum böyle benim gibi olan var mı sut falan derken ben 4 lt yakın sıvı alıyorum bişey söyleyin ne olur

Anladım bilmiyorum kafam karıştı hakkımızda hayırlısı olur inşallah.çok teşekkğr ederim cevapladığın için ben birçok şeyi burdan öğrendim Allah razı olsun burdakilerden inşallah isteyen herkesin olur.

Arkadaslar bugun adet gunum 5 gun gecti. Bende dengeli kromozom translokasyon var. 5 gundur 3 kez idrar testi yaptim. Hepsi silik cikti. Bugunkini hassasla yaptim yine silik. Kimyasal gebelik olacak dusuncesiyle gidip kan vermek istemuyorum. Cunku 2 kez daha kimyasal gebelik yasamistim. Kendimi bunuda kaybedebilecegime inandiriyorumki uzulmeyeyim sonra. Sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim.

Arkadaslar bugun adet gunum 5 gun gecti. Bende dengeli kromozom translokasyon var. 5 gundur 3 kez idrar testi yaptim. Hepsi silik cikti. Bugunkini hassasla yaptim yine silik. Kimyasal gebelik olacak dusuncesiyle gidip kan vermek istemuyorum. Cunku 2 kez daha kimyasal gebelik yasamistim. Kendimi bunuda kaybedebilecegime inandiriyorumki uzulmeyeyim sonra. Sizce ne dusunmeliyim ne yapmaliyim.
Canım bence ümidini yitirme kan ver

drkumut drkumut canm nasılsın? Doğum ettin mi merak ettim?
Canim iyiyim sagol dogum oldu evladimi kucagima aldim cok sukur. Su genetik hastalik ne berbat b8seymis embriyoya pgt yapilsa bile korktum dokuz ay. Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.rabbim tez vakitte sana ve tum isteyenlere nasip etsin.25 gunluk oldu bebek adini duru koyduk:) sen neyaptin canim tedaviye basliycanmi..masal yazdimi buraya

Kızlar benim de tüp bebekten opu dan sonra bir kanamam oldu şimdi 39 gün oldu hiçbirşey yok ;(

Ondan bi 14 15 gün sonra oluyorsun 2 adet 3 adet sıkıntılı oluyor balım bende öyle olmuştu bi arkadaşımda da öyle olmuştu tabii değişebilir bi test yapsan
Memleketteydim bugün geldim eşimide koştur koştur acile götürmek istemedim ilk ölen bebeğim klomen artı çatlama iğnesi yaptım o ayın ertesi ayı olmuştu
Şimdi umutlandım evde overilasyon testi vardı yaptım ama onda hamileysen iki çizgi çok koyu olmalıymış öyle değil bnm test
salı günü gideceğim bakalım
Sen ne yaptın cnm senin durumlar nasıl?

Back