• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bunun en iyi bilgisini doktorun sana verir ama kromozom hastalıkları çok çeşitli benim bir arkadaşım kromozom 18 sendromu var ve doktoru bu sendromu taşıyan bebeklerin %80 i kız bebektir demiş.. şimdi siz kız bebek olduğu için düşüyodur diyince doktorunuz aklıma geldi
Pgt yaptırcaksınız siz sanırım inşallah embriyolarınızda sıklıkla görülmez birde yaşa bağlıymış siz kaç yaşındasınız kromozomal sendromlar yaş ilerledikçe daha sık görülüyormuş
Ben 2 pgt tüp bebek denemsi yaptım ama malesef sağlıklı bulunamadı.yaşım 27 ama yaşla alakalı bişi duymamaıştım hiç.kızsa düşmüştür diye de son görüştüğüm doktor söyledi kesin değil dedi doktorlar bunları pek sölemek istemiyorlar kesin değil ihtimal olduğu için galiba.

Ben 2 pgt tüp bebek denemsi yaptım ama malesef sağlıklı bulunamadı.yaşım 27 ama yaşla alakalı bişi duymamaıştım hiç.kızsa düşmüştür diye de son görüştüğüm doktor söyledi kesin değil dedi doktorlar bunları pek sölemek istemiyorlar kesin değil ihtimal olduğu için galiba.

Pgt yaptırırken birde havuz yaptırın havuz işleminde en azından defalarca pgt yapmadan belki sağlıklı embriyo bulma ihtimali yükselir
tabi ihtimal dahilinde olduğu için doktorlar net bişey diyemiyorlar görülebiliyor sıkıntı olabiliyor deniliyo ve senin yaşın genç ve pek tabi bizim gibi tedavi görmeyen kadınlarda bile yaş ilerledikçe yumurta rezervinde ve kalitesinde düşme yaşanıyor zaten
Çok detaylara takılmamak lazım Rabbim nasip ederse olacağı varsa oluyor zaten

Pgt yaptırırken birde havuz yaptırın havuz işleminde en azından defalarca pgt yapmadan belki sağlıklı embriyo bulma ihtimali yükselir
tabi ihtimal dahilinde olduğu için doktorlar net bişey diyemiyorlar görülebiliyor sıkıntı olabiliyor deniliyo ve senin yaşın genç ve pek tabi bizim gibi tedavi görmeyen kadınlarda bile yaş ilerledikçe yumurta rezervinde ve kalitesinde düşme yaşanıyor zaten
BENİM 5 . TOPLAMAM OLACAK

NASIL YANİ bezmialemde set-up çalışması yapılıyormu ?
bende orada kromozom saydırma ve pıhtılaşma tahlili yaptırmıştım ama set-up yapıldığını bilmiyorum
yok setup yapilmiyo sadece bizim genetik testlerimiz yapildi doktorumuz bizi onceden tanidigi icin bosuna bunlarada para vermeyin ben burda yaptiriyim dedi saholsun normaalde ordada paraliydi ama bisekilde bize ucretsiz yaptirdi.yoksa diger islemleri bahcecide yaptiricaz.o sonuclari mail olarak oradaki genetikciye yolluycak zaten birbirlerini tniyolarmis geneticiller oyle yani

Peki şimdi kaç tane embriyonuz var
Henüz pgt ye hiçbiri gitmedi değil mi ?
Suamda 7 tane var hepsi 3. Gun donduruldu son toplama yani 5. Yapilacak kismetse sonra hepsi cozulup 5. Gune gidilecek ve biyopsi yapilacak sonrasi allah kerim insallah saglikli cikan cok olur maddi manevi cok yiprandik

yok setup yapilmiyo sadece bizim genetik testlerimiz yapildi doktorumuz bizi onceden tanidigi icin bosuna bunlarada para vermeyin ben burda yaptiriyim dedi saholsun normaalde ordada paraliydi ama bisekilde bize ucretsiz yaptirdi.yoksa diger islemleri bahcecide yaptiricaz.o sonuclari mail olarak oradaki genetikciye yolluycak zaten birbirlerini tniyolarmis geneticiller oyle yani
Anladim cok iyi olmus bizde orada gozde hanimda yaptırmıştık

Suamda 7 tane var hepsi 3. Gun donduruldu son toplama yani 5. Yapilacak kismetse sonra hepsi cozulup 5. Gune gidilecek ve biyopsi yapilacak sonrasi allah kerim insallah saglikli cikan cok olur maddi manevi cok yiprandik

İnşallah çok sağlıklı çıkan olur sonrasında transferdede inşallah tek seferde tutar

Evet kayıp yaşamak çok zor Rabbim sabır versin
benim 19 yumurtam vardı 3. Güne kadar 11 tanesi bizimleydi 5. Günde 5 tane kaldı bizimle pgt de 1 tanesi nötr kaldı 4 tanesi sağlıklı olarak döndü

5. Gün embriyolarını havuz işlemi yaptırıp bi adet dönemi bekleyip sonrasında yeniden yumurta toplayıp embriyo oluşanların hepsini pgt yapmamızı önerdiler ama biz 4 taneyi duyunca yaptırmaktan vazgeçtik bende şimdi açıkcası karamsarlığa düştüm
1 tane nötr kalana işlem yaptılar mı

Havuz işleminde nasıl oluyor adetinde ilaçlara başlayıp yumurtalarını topluyorlar onları dondurup diğer ay tekrarmı topluyolar tekrar ilaçmı kullanıyorsun tam olarak birde ne gibi bir avantajı oluyor.evet olacağı varsa oluyor doğru söylüyorsun.

Back