- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.281
Tekrardan selam
Profiline baktim samsundami yasiyorsun yoksa atanmanmi hemseriyiz canim tefafuk iyi geceler diliyorum.
eşim samsunlu canım.sen yurt dışındaydın değilmi yanlış hatırlamıyorsam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrardan selam
Profiline baktim samsundami yasiyorsun yoksa atanmanmi hemseriyiz canim tefafuk iyi geceler diliyorum.
Kızlar bende sürekli bir halsizlik, sürekli bir uyku isteği var. Kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum. Evimin işini bile doğru dürüst yapamıyorum. Kendimi deseniz salmış durumdayım. Demir eksikliği, kansızlıktan olabileceğini söylüyorlar. Kendimi bildim bileli kansızlık vardır zaten bende. Acaba tedavi öncesi doktor bunun için ilaç kullanmamı ister mi?
laveque gelirsen ses ver canım.
Merhaba guzelim,
Buradayim...
Bugun aradik labaratuvari ve 4 yumurtadan 3 tanesinolgunmus ve dollenmis. Yarin kontrol etmeyeceklermis. Pazar gunu kontrol edeceklermis. 3. Gun oluyor. O gun bakalim belli olacak.
Alinamayan yumurtalarimla ilgili sorularim bitmiyor. Simdi de hituci ile uzun uzun konustuk telde. O da duymamis boyle birsey. Bana denk geldi sanirim . Sebebini bilmiyoruz ama ... Ogrenemeyecegiz de sanirim.
Simdi beklemedeyim. Allah en dogruyu en guzeli bilir bizim icin diyebonun ellerine biraktim. Biraz heyecan var ama bu saatten sonra yapabilecek bir seyim yok. Belki bir mucize beni bulur ve bu kadar az yumurtadan bir bebek dunyaya getirebilirim. Allahim yazdiysa engel yoktur. Dun moralim bozuldu tabi , cunku olmayan bir sey bana denk geldi ve yine sebebini bilmiyoruz.
eşim samsunlu canım.sen yurt dışındaydın değilmi yanlış hatırlamıyorsam.
Selam canim
Insallah o yumurtalarin en kaliteli ve saglikli embriyolar olur su cuma vaktinde Yuce yaradanim maddi ve manevi emek veren herkesin yuzunu guldursun aminnn
Bende sasirdim kalan yumurtalar neden toplanamadi bundada vardir bir hayir insallah bisey soracam canim catlatma ignesinin tarine baktinizmi?
pierekniylmiydi birde yumurtalarini kim topladi Aynur hanimmi?
Allahim ins gonlunuze gore versin Rabbim herdaim yaninizda bulunsun bool bool dua edelim ins hep beraber canim benim yuregim seninle atiyor öptüm sevgiler
Merhaba canim,
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim . Son kullanma tarihine bakmadim canim sanirim .
Aynur hanim yapmadi canim funda hanim yapti.
Ben cok sevdim funda hanimi, iyi bir dr.
Ben de vardir bir hayir diyorum, her olusun bir sebebi vardir ama benim basima geliyor boyle ihtimali dusuk seyler.
Canimiz sikildi tabii ki ama su anda ne fayda.
canım sakın canını sıkma işşallah 3 yumurtan çok güçlü olurlar sana sıkı sıkı tutunurlar.msne gelmion hiç sen girersin die açıp bakıom hep:)sorcak çok sorum var sana:)
inci tanesi bende test yaptırmıştım demir eksikliği çıktı... hem demir eksikliği hemde folikasit içeren bi ilaç yazdı doktor onu içiyorum... kansızlık varsa halsizlik yapar o sana...biran önce tam kan sayımını yaptır canım bence...
Merhaba guzelim,
Buradayim...
Bugun aradik labaratuvari ve 4 yumurtadan 3 tanesinolgunmus ve dollenmis. Yarin kontrol etmeyeceklermis. Pazar gunu kontrol edeceklermis. 3. Gun oluyor. O gun bakalim belli olacak.
Alinamayan yumurtalarimla ilgili sorularim bitmiyor. Simdi de hituci ile uzun uzun konustuk telde. O da duymamis boyle birsey. Bana denk geldi sanirim . Sebebini bilmiyoruz ama ... Ogrenemeyecegiz de sanirim.
Simdi beklemedeyim. Allah en dogruyu en guzeli bilir bizim icin diyebonun ellerine biraktim. Biraz heyecan var ama bu saatten sonra yapabilecek bir seyim yok. Belki bir mucize beni bulur ve bu kadar az yumurtadan bir bebek dunyaya getirebilirim. Allahim yazdiysa engel yoktur. Dun moralim bozuldu tabi , cunku olmayan bir sey bana denk geldi ve yine sebebini bilmiyoruz.
Inşaallah o üçü sağlıklı çıkacak ve gelişecek canım benim. Allah yardımcın olsun. Dualarım devam ediyor, kendini bırakma ne olur. Her şey bizler için.
Merhaba canim,
Hayirlisiyla insallah dedigin gibi olur. Tabi bu cok cok dusuk bir yuzde ama belki olur, belli mi olur?
Birakmiyorum guzelim, uzuldum tabi ama birakmadim.
Cok yumurtaya en ihtiyacim olan donemde basima gelene bak?
Kader degil de nedir bu?
Merhaba canim,
Hayirlisiyla insallah dedigin gibi olur. Tabi bu cok cok dusuk bir yuzde ama belki olur, belli mi olur?
Kader degil de nedir bu?
Mattikacim canim ,canım benim 13 yumurta toplandı, 7 tanesi teste gitti. sağlıklı çıkmadı, ne olur sayıya takılma. dua et rabbim nasip etsin..
bu şanssızlıkların sonunda gelcek inş mucizen, dualarımızdasın..
3 tanesi de sağlıklı olur inş.
Allah istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok canım. Bizlerin görmediği bir hayır vardır bunda. Ben güzel haberler alacağımıza tüm kalbimle inanıyorum...
Canim merhaba ,
Insallah guzelim. Bir terslikdir yasadim , uzuldum , yazik oldu bu kadar emege. Gerci belli olmaz tabi ama sansimi cok azaltti . Zaten yoktu cok fazla.
Canim ofise gitmedim cunku.
Istersen cep telefonumu vereyim ara beni.
Aramak istersen soyle, sana ozelden mesaj atayim. Aramak istersen.
walla ayıp olmazsa ararım:)sormak istediğim çok şey war...ama sakıncası yoksa tabi...
Ayip olmaz guzelim... Be ozelden atiyorum sana cep telimi simdi.
Geldi mi mesaj ekin?
geldi canım ama geç oldu die aramadım:)rahatsız etmek istemedim..
Merhaba canim,
Kader degil de nedir bu?