Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım oğlanın tek testisi olduğunu yazmamıştın daha önce.kromozomun etkisidir büyük ihtimal.
tek testis olması çok problem değil aslında ama yukarya kaçması sıkıntı.spermlerin kalitesi düşüyor ozaman.
bir sorun olup olmadığını anlamak için.oğlan büyüyünce sperm testi yaptırmak gerekir.birde genetik test.

üzüldüm gerçekten görümcen adına.sabretsin buda onun sınavı demekki.Allah fazlasıyla mükafatını verir inşallah.

Canım sağ olasın. Yazmıştım aslında tek testisi var diye ama kaçırdın sanırım canım:))

Canım oğlum banyo yaptırırken anne topum gitmiş diyor sonra bakıyorum yerinde olmuyor elimle dokununca yerine geliyor...

Kizlar gunaydin ,

Dun aksam saat 20:30 da catlatma ignemi yaptim. Bu sabah da yine hastaneye gidip kan verdim. Simdi geldik otele. Yarin saat 19:30 da hastaneye gidecegiz. Geldik sonunaaaa... Yanin sona yaklastik .

Hadi hayırlar olur inşaallah canım benim.

Anladım canım. Allah yardımcın olsun. İnşaallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın...

Güzel haberi almayı çok istedim... Ne denir ki... İmtihanı büyük, Rabbim yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Görümcen için çok üzüldüm canım Merakla ve ümitle bekliyordum. İçimden de hep olumlu düşünceler geçiyordu. Ne denebilir ki ? Kısmet değilmiş. Hayırlısı olsun. Her şerde bir hayır vardır derler. Allah'ın takdiri....

Güzel haberi almayı çok istedim... Ne denir ki... İmtihanı büyük, Rabbim yardımcısı olsun.

Sağ olun. Ben de ümitliydim. 3 yumurta, 3 embriyo, 3 ünün de yerleştirilmesi, dualarımız... Ama kısmet değilmiş. En azından denemedim dememiş olur...

Amin canım demiştim ya kızkardeşinin kızı onunla duruyor. İnşallah sürekli durur da bu üzüntüsü hafifler...

Öyle mi. Ben kaçırdım orayı sanırım. Kardeşinin çocuğu ona verme fikrinden bahsetmiştin de diğerini bilmiyorum canım. Okul nedeniyle falan mı duruyor yoksa temelli mi onun yanında?

Öyle mi. Ben kaçırdım orayı sanırım. Kardeşinin çocuğu ona verme fikrinden bahsetmiştin de diğerini bilmiyorum canım. Okul nedeniyle falan mı duruyor yoksa temelli mi onun yanında?

İşte o fikir canım. Epeydir duruyor anaokuluna gidiyor ama seneye 1.sınıfa gidecek. Kardeşi başka şehirde oturuyor. Aradaalacağım 1.e giderken diyor. Ben de o yüzden ısraretmiştim alırsa çok üzülür. Belki kendiçocuğu olursa üzülmez demiştim ama kısmet değilmiş...

Ay çok zor. Ama alır büyük ihtimalle. Çocuk doğduğundan beri mi teyzesinde kalıyor? Teyzeyi anne bellemiştir o şimdi. Çok küçük daha. Diğer görümcenin eşi nasıl izin vermiş peki?

Ay çok zor. Ama alır büyük ihtimalle. Çocuk doğduğundan beri mi teyzesinde kalıyor? Teyzeyi anne bellemiştir o şimdi. Çok küçük daha. Diğer görümcenin eşi nasıl izin vermiş peki?

Yok canım ama sık sık izinlerinde gitti büyük görümcem. Emeklioldu sonra çoğunlukla yanında kaldı. O kadar bağlandı ki ona. Yazın beraber tatile gittik. Benim oğlanla benim bir valizim vardı. Yalnızca kızın bizden büyük valizi vardı. Sabaha ayrı öğlene ayrı akşama ayrı kıyafet. Pernses gibi. Ama kendi annesi yapamaz o kadar. Nasıl izin vermiş? Şöyle: Damadın da abisinin çocuğu olmamış hiç. Onlar da karısısnın kızkardeşinin kızını almış. Alışıklar yani. Ama bekara ... boşamak kolay misali şimdi gönülden veresileri yok o zaman bebek olmadan bekarkenden demişti görümcem. Pişman ama ablasına tam diyemiyor da ama aradaevdeki diğer bireylere çıtlatıyor. Zor vallahi... Bugün aradığımda öbür görümcem onun kızı var Allah onn mürvetini göstersin dedi. Ne bileyim canım...

Bağlanmaz mı ah ah... İki tarafta da aynı hasreti çekenler var. Hiç kolay değil. Benim babamın rahmetli teyzesinin de hiç çocuğu olmamış. Babamlar 3 kardeş, teyze ve eşi kendi evlatları gibi görmüşler. Teyze rahmetli oldu, enişte hayatta ve halamlarla aynı yerde yaşıyor. Halamın çocukları ona dede der. Çok zor çok. Allah yardımcısı olsun.

Amin. Zor zor Allah isteyen herkese versin. Amin...

Neredesiniz kızlar? Çok acıktım, eşimi bekliyorum daha gelemedi

Ben de yemek yaptım oğlanın derslerini yaptırıyordum. Muhteşem Yüzyıla bakacağım. Eşim benim hep geç geliyor malesef...

Hituci sen ne yapıyorsun canım?

Bizim sıkıntılar bitmez. Yarın da kardeşimin kızı ameliyat olacak. Allah yardımcıları olsun...

laveque canım sonuna yaklaşmışsın yumurta işinin, herşey yolunda gider inş.

chnb görümcene üzüldüm, hayırlısı..
bence oğlunu dr.a götür vakit kaybetmeden. tek testis yeterli ama yukarı kaçarsa geri dönülmez sıkıntılar olabilir. geç kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…