Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben de çok heyecanlıyım, hayırlı haberler gelir inşaallah. Saat kaçta gidecek hastaneye?

Ne güzel benim görümcemi bile sahiplendiniz:)) Allah gönlünüzün muradını versin inşallah... Canım 11'de iğnesi varmış. Bbebğin tutunmasını kolaylaştıran. Onu vurup çıkarlar. Saat 3'e kadar demişler...

chnb inci hayırlı sabahlar formunuzdasınız sabah sabah :)
bıdıklardan birisi kalktı sabahın köründe onu sallıyorum bende.
bugün büyük gün chnb haberi alır almaz yaz olurmu?

Seni tahmin ettim bu İnci niye kalktı sabah sabah. Uyusun bu günlerin kıymetini bilsin değil mi?

Aynı yolun yolcularıyız, bizleri en iyi yine bizler anlarız... Amin hepimizin inşaallah. Bu iğneyi ilk kez duydum, herkese yapılıyor mu acaba? Bir de test günü yapılması ilginç geldi :26:

Eşim gittikten sonra bir bakınayım dedim. Uyumak ve uyumamak arasında gidip geliyorum

Aynı yolun yolcularıyız, bizleri en iyi yine bizler anlarız... Amin hepimizin inşaallah. Bu iğneyi ilk kez duydum, herkese yapılıyor mu acaba? Bir de test günü yapılması ilginç geldi :26:

Canım onun 2 düşüğü var doğal hamileliklerinden. İğne progestan içerikli. Bu tür iğne ve ilaçlar bebeğin tututnmasını kolaylaştırır. Ama herkese verirler mi bilmiyorum... Ben de hamileliklerimde hapını ya da iğnesini hep kullandım.

bu ilaç iki şekilde alınıyo.birisi hergün popodan iğne,diğeride hergün vajinal jel.ben jel olanını kullanmıştım.transferden sonra başlanıyor iki hafta kullanılıyor.duruma görede süresi uzatılıyor.içeriğide progesteron hormonuydu yanlış hatırlamıyorsam.

canım iki düşüğü var diyorsunya sebebi neymiş düşüklerin.genetik araştırma yaptılarmı?

Eşim gittikten sonra bir bakınayım dedim. Uyumak ve uyumamak arasında gidip geliyorum

bence git uyu canım sonra özlersin uyumayı.
valla gece yarımda yattım.tam daldım birisi uyandı.aldım sallamaya başladım bir baktım saat 4 olmuş ayağımda uyuyo.aldı yerine koydum.tam dalcam diğeri uyandı.onuda emzirdim tam yatırcam diğeri yine uyandı.hala ayağımda.işte benim geceler böyle geçiyo.hala emiyorlar onun için zırt bırt uyanıyorlarmış öyle diyorlar.sizinde en az ikiziniz olurda gününzü görürsünüz inşallah.

Evet canım progestan içerikli. Ben de crinono isimli jeli kullanmıştım vajinal.Proluton depot iğne ve progestan hap...

Canım gece pirinç unu filan verdin mi hiç? Ya da kaşık mamaları . Gerçi diş dönemleri ya ondan da uyuyamazlar deliksiz canım. Ben aradaöyle gecelerde calpol verirdim huzursuz yatıyorsa ama arada.

Amin diyelim bak dr m ismini bile koydu:))

Amin diyelim :) 2 tane birden zor gerçekten, biri uyusa diğeri uyanıyor. Dinlenmeye, iş yapmaya vakit yok. Akşam yatmadan sağlam bir doyursan mamayla yine uyanırlar mı acaba?

muhallebi tarzı mamaları ve süt içmiyorlar.tok yattıklarına eminim de uyandıktan sonra sütümle doymuyor olabilirler.evet birde azı diş dönemleri.bu gece birde ağrıkesici vereyimde yatırayım bakalım nolcak.öptüm by

Anladım canım. İlaç rahatlatır aradaver bence. Uyu bakalım ben de duşa giriyorum birazdan çıkarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…