Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. bebeğinin kalbi neden durmuş, doktor bişey söyledi mi.

saol canım benim bilmiyoruz bebeği dr genetiğe gönderdi ama bişey çıkmadı canım yani sebebini bilmiyoruz demek bizim onu istediğimiz kadar bebeğimiz bizi istemedi inşş kardeşini verir rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde

simgecim canım hadi hayırlısı olsun ilk sonuç alacak sensin aramızda ben en son alacaklardanım sanırım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş

zümmincim saol canım
birde bu duaları arapçadanmı okucam ben buran bilmiyorum diğerlerini ezbere biliyorum ama ilk yazdığın duayı bilmiyorum nasıl yapsam acaba

canım ilk ben sonucu pozitif veririm ve arkamdanda size dua ederim... şimdi kilolarıma takmış durumdayım bayramda inanamıyorum ama 2 kilo almışım... doktorum bana kiloyu yasaklamıştı... yumurtalar için iyi değilmiş ama nerdeee... şimdi sıkı bir diyet arıyorum... 15 günde 5 kilo falan

canım 15 gunde 5 olurmu hıc 3 desen neyse saglıklı kılo vermek ıcın canım dengesız beslenmekte bence saglıksız yumurta olusur

günaydın kızlarrrrr nasılsınız

simgecim hadi hayırlısı benim drumda kesinlikle kilo alma diyor bana her görüştüğümüzde ama sanırm bende aldım sakın 15 günde 5 kilo ne demek allah muhafaza iyi olmaz

Kızlar ben de 5-6 kilo hedefledim, 2 gündür yürüyüş yapıyorum, kilom fazla değil ama tedaviye başlamadan ideale gelmek istiyorum, tedavide kilo alınııyor bir sürü bir de yumurtalara etkisi var fazlaca.

en azından 2-3 kilo versek bile kar kızlar... yediklerime bugün çok dikkat ediyorum... size tavsiyem sabahları aç karnına eğer mide problaminiz yoksa 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp için... hem yağları eritiyor hemde biraz iştah kapatıyor

Allah kolaylik versin arkadaslar size...insallah tez zamanda kilo lari verirsiniz...ben tedaviden sonra türbe ziyareti yapmistim...kapida bekliyordum...teyzenin biri geldi yanima...kizim insallah hayirli dogumlar yaparsin dedi...teyze ben hamile degilim dedim... ...bi karnim olmus sanki 6-7 aylik...insan ilaclardanmi yoksa stresstenmi sisiyor bilmiyorum...ama olsun...insallah sizede öyle derler.......

canım bana da dediler ama ben hamileydim 2 aylık ayy ne güzel karnın çıkmaya başlamış diyorlardı... halbuki o göbek hep vardı... şimdi onu eritme derdindeyim... bol mekik çekicem ve inşallah bugünde spora başlıyorum

arkadaşlar merhaba.fazla kilolarınız varsa tedaviden önce halletmeye çalşın.tedavi sırasında spor yapmayın.hatta uzun yürüyüşlerden bile kaçının.nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama öyle hatırlıyorum.sizde araştırın.öpücük hepinize

canım ben ilk tüp bebek denememde sürekli spor yaptım yumurta toplanana kadar... ondan sonra bıraktım... ama ben doktora sorduğumu hatırlıyorum sporun zararı olurmu diye fazla abartmadığın sürece faydası bile olur demişti

her doktor her soruya farklı cevaplar veriyo.yanlış hatırlamıyorsam benim gittiğim merkeze giden bi arkadaşa oradaki hemşireler söylemiş.umarım zararı olmaz canım.hakkında hayırlısı olsun sevgiler...

doğru söylüyorsun... örneğin benim eşmin sperm morfolojisi çok düşük... bazı yerlerde ilaçların faydası olduğunu yazmışlar... doktorlar ilaç vermiş... ama bizim doktor kesinlikle öyle birşey yok diyor tamamen uydurma diyor... neye kime inanacağımızı şaşırdık

selam herkese insallah iyisinizdir hepiniz....benim yine basim agriyor....bakalim nolcak....

Geçmiş olsun Zümmin.
Simge eşinin morfoloji sorunu mu var? Biz de maalesef sayı, hareket, morfoloji hepsinde sorun var. Normal morfoloji % 0. Hayırlısı bakalım....

X