- 16 Haziran 2009
- 423
- 0
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
fiyat olarak bi bilgim yok canım sadece oraya giden ve pozitif sonuç alanlar olduğu için o merkezleri söyledim.hituci saol canım, memorialda pgt acaba paket fiyat mı yoksa embriyo başına mı oluyor, orada ekstra bir sürü masraf çıkarılıyor bildiğim kadarıyla offff yaaaa
hituci saol canım, memorialda pgt acaba paket fiyat mı yoksa embriyo başına mı oluyor, orada ekstra bir sürü masraf çıkarılıyor bildiğim kadarıyla offff yaaaa
zümmimcim canım ben en son haziranın 13 de ordaydım ama bebeğimle vedalaştığım gündü o gün yani kürtaj oldum ogün şimdi gidince daha çok üzülecem sanırım o kapıdan içeri girince hayırlısı olsun bakalım
senin sayın baya iyiymiş canım benimkine göre ben hiç yazmayım kızların morali bozulmasın ama şöyle bişey var ikitane trasfer oldu biri tuttu yani umtsuzluğa kapılmak yok
günaydın kızlarrr
zümmimcim 12 sindede ordaydım belki karşılaştık sabah 10 gibi felandı ogün öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu kapıdan ağlayarak çıkan bir kadın gördüysen o benim canım ay hatırlamak bile istemiyorum o günü
günaydın kızlarrr
zümmimcim 12 sindede ordaydım belki karşılaştık sabah 10 gibi felandı ogün öğrendim bebeğimin kalbinin durduğunu kapıdan ağlayarak çıkan bir kadın gördüysen o benim canım ay hatırlamak bile istemiyorum o günü
selam kızlar... bugün doktora gittim... hayırlısıyla inşallah regli olunca başlıyoruz... kısa protokol olacak... gonal-f, cetrotoide ve ovitrelle ilacı yazıldı... 150 dozla başlıcaz ... herşeyin hayırlısı bakalım...
amin canlarım.. inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur... canım 1-2 Ekim gibi olurum herhalde... içimde güzel ümitler besliyorum.... hiç kaybolmasın diye... bu sefer umudumu yitirmicem inşallah.... sizde dua edin lütfen
ben tedaviye basladigimda bu duayi okudum...belki okumak istersiniz....
Herhangi bir istegin olmasi icin
Önce istenilen sey icin niyet edilir sonra sirayla
3 defa "Zilzal" suresi
11 defa "Insirah" suresi
11 defa "Fil" suresi
11 defa da salavat okunur. Okunacak salavat söyledir:
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedi´nin-nebiyyi´l-ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim."
Daha sonra kibleye dönülerek 786 defa "Bismillahirrahmirrahim" okunur ve niyetinde istedigi sey icin dua edilir. Bu isleme 7 gece devam edilir ve Allahin izniyle ne isterse, istegine kavusur...
amin Allah kabul etsin