Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcınız olsun kızlar. İşiniz zor gerçekten.

Amin canım ama ben kendi branşımı seviyorum bakma yakınıyorum ara ara. Başka branşın öğretmenliğinde mutlu olamazdım galiba...

Sen ne işine başlayacaksın?

bende öğretmenim ama atanamayanlardan.bende atanmak istiyorum (((

İnşallah canım. Biraz ev ortamından uzaklaşmak iyi gelecektir. İnsan bunalıyor sürekli evde olmaktan...

Öğretmenlik :) Kolej istiyorum ama bakalım nasip.

el sanatları-teknoloji tasarım:)))
bizim işler karışık biraz.
kız meslek liselerinde branşlara-ilköğretimlerde teknoloji tasarıma atanıyoruz.

Bence ikisi de çok güzel :) Ben kız lisesi mezunuyum. Öğretmenlerimiz zaman zaman çileden çıksa da severlerdi bizi :) Çok güzel bir 4 sene geçirdim, ah gençliğim ah :)

hayırlı geceler kızlar yazmasamda son zamanlarda topiğinizi takip eder oldum... zaten memorialde tedavi olanlar topiğinden biliyorum çoğunuzu ama bu aralar oraya kimse uğramaz oldu... bizim sorunda genetik kaynaklı eşim klinifelterli ama bize pgt yi çok fazla önermediler... bizde yaptırmadık.. sadece erkek çocuk olursa aynı kliniferterli olabilirmiş onu söylediler...

lavegue, seni bende çok merak ediyorum inşallah bol bol yumurtaların toplanır canım bayağı büyümüşer maşallah...

chnb, görümcen inşallah yarın hayırlı haberi verir... Rabbim yardımıcısı olsun inşallah, kucağını boş bırakmasın...

Hoşgeldin canım. Klinifelterli ne demek :26: Doğal yoldan mı deneyeceksiniz?

Sağ olasın canım. Size Memorialden mi önermediler, şaşırdım. Kız olacağının garantisini mi veriyorlar ki? Size doğal mı deneyin diyorlar?

Biz Cumhur Beyle görüştüğümüzde klinifelterli bebeklerin yaşamla bağdaştığını söylemişti böyle vaka geldiğinde sonlandırma imzası atmadığını da eklemişti hatta klinifelterli mühendis arkadaşım var demişti. Ben senin hikayeni bilmiyorum siz şimdi tüp bebek mi yaptıracaksınız? Yaptıracaksanız da erkek bebek olursa ne olacak? Kafanda şüphe kalacak o zaman...

chnb inci hayırlı sabahlar formunuzdasınız sabah sabah :)
bıdıklardan birisi kalktı sabahın köründe onu sallıyorum bende.
bugün büyük gün chnb haberi alır almaz yaz olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…