- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.121
Bu aralar sürekli uyku basıyor. Uyusam uyusam uyandığımda bebeğim benimle olsa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun kızlar. İşiniz zor gerçekten.
bende öğretmenim ama atanamayanlardan.bende atanmak istiyorum (((
Amin canım ama ben kendi branşımı seviyorum bakma yakınıyorum ara ara. Başka branşın öğretmenliğinde mutlu olamazdım galiba...
Sen ne işine başlayacaksın?
İnşallah canım. Biraz ev ortamından uzaklaşmak iyi gelecektir. İnsan bunalıyor sürekli evde olmaktan...
Öğretmenlik :) Kolej istiyorum ama bakalım nasip.
Hayırlısı olsun inşallah. Branşın ne senin?
el sanatları-teknoloji tasarım:)))Ah canım benim. Allah gönlüne göre versin. Senin branşın neydi?
el sanatları-teknoloji tasarım:)))
bizim işler karışık biraz.
kız meslek liselerinde branşlara-ilköğretimlerde teknoloji tasarıma atanıyoruz.
bende öğretmenim ama atanamayanlardan.bende atanmak istiyorum (((
atanırsın canım inş. branş olarak ataması az bi biranş sanırım. allah bahtını açık etsin
İngilizce canım. Edebiyat mezunuyum ben.
el sanatları-teknoloji tasarım:)))
bizim işler karışık biraz.
kız meslek liselerinde branşlara-ilköğretimlerde teknoloji tasarıma atanıyoruz.
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar.
hayırlı geceler kızlar yazmasamda son zamanlarda topiğinizi takip eder oldum... zaten memorialde tedavi olanlar topiğinden biliyorum çoğunuzu ama bu aralar oraya kimse uğramaz oldu... bizim sorunda genetik kaynaklı eşim klinifelterli ama bize pgt yi çok fazla önermediler... bizde yaptırmadık.. sadece erkek çocuk olursa aynı kliniferterli olabilirmiş onu söylediler...
lavegue, seni bende çok merak ediyorum inşallah bol bol yumurtaların toplanır canım bayağı büyümüşer maşallah...
chnb, görümcen inşallah yarın hayırlı haberi verir... Rabbim yardımıcısı olsun inşallah, kucağını boş bırakmasın...
hayırlı geceler kızlar yazmasamda son zamanlarda topiğinizi takip eder oldum... zaten memorialde tedavi olanlar topiğinden biliyorum çoğunuzu ama bu aralar oraya kimse uğramaz oldu... bizim sorunda genetik kaynaklı eşim klinifelterli ama bize pgt yi çok fazla önermediler... bizde yaptırmadık.. sadece erkek çocuk olursa aynı kliniferterli olabilirmiş onu söylediler...
lavegue, seni bende çok merak ediyorum inşallah bol bol yumurtaların toplanır canım bayağı büyümüşer maşallah...
chnb, görümcen inşallah yarın hayırlı haberi verir... Rabbim yardımıcısı olsun inşallah, kucağını boş bırakmasın...
chnbcim günaydın :)
Günaydın canım 2 dersim boş bakayım dedim ne yapmış kızlar. Heyecandan uyuyamadım dün gece...