- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.101
zeynep ismini bende çok seviyorum.
zeynep isminin bir anlamınında BABASININ DEĞERLİSİ olduğunu biliyormuydunuz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tedavi bir sonraki adete kalacak galiba. Aslında bu ay olsun istiyordum, 1 ay sonra kayınvalidemler, eltimler gelecek, onlar buradayken gidip gelemeyiz. İşe girme durumum da var, onu düşünüyorum şimdi nasıl olacak diye.
İnşallah o zamana dek düşer de beklemeye gerek kalmaz...
Bilmiyordum. Ne güzel eşim de kızları çok sever eminim çok değerlisi olur babasının. Güzel kızım:))
İnşaallah canım. Güzel kızım, yakıştı :)
Genetik olarak onlar zaten biliyorlardır cinsiyetini zaten bizim cinsiyete bağlı kromozomda sorun var. Kesin bilirler cinsiyeti. Diyeceğim ama olur mu bilmem. Kız yerleştirin diye teklifedeceğim bir kere....
Bir de Hituci aklıma ne geliyor biliyor musun? Angel bana kızlarda turner sendromundan bahsetmişti cinsiyete bağlı bozukluk. Benim 2 olum oldu. 2 düşüğüm oldu acaba kızlar mı düşüyor çünkü erkeklerde olan klinefelter hayatla bağdaşıyormuş. Angel turner ağır demişti...
tam bilmiyorum canım ama olabilir.bizde de sorun eşimde olduğu için erkekler taşıyıcı yada sakat olur kızlarda büyük ihtimal sağlıklı olur deniyor ama nekadar bilimsel orasını bilemiyorum.
Bunları Volkan Bey'e sormak lazım. O zaman sorarım bakalım...
Zaman geçse hemen...
Siz düşünüyor musunuz sonradan tekrar?
Yumurta takibi yaparken vajinal mi yapılıyor Hituci her seferinde?
valla canım şuan düşünmüyorum.ama Allah sonra ne gösteriri bilmiyorum.kızları bi büyüteyim az dinleneyimde bakalım nasip...
yumurta takibinde her seferinde hem kan alınır hem vajinal yapılır canım.
okuyorum canım arada ama yazmaya fırsat olmadı, inş kaliteli yumurtaların sağlıklı embriyoların olur.Kizlar merhaba ,
Hastaneden biraz once geldik. Bugun catlatma yapilacak. Buyumus yumurtalar. En kucugu duyduguma gore 15.5 gibi en buyugu de20.5 du sanirim . Bugun haber verecekler kacta yapmam gerektigini.
Chnbcim gorumcen icin ben de meraktayim. Bugun yapsa ya, ha bugun ha yarin.Cikar nasilsa.
Sisti karnim sismez mi. Toplaninca fiziksel olarak rahatlayacagim insallah.
Hitucicim nasilsin? Cocuklar iyi mi?
Incicim sen de iyisin insallah.
Mattika pek yok sanirim buralarda.
kızamıkçık demek canım rubella. düşüğe neden oluyo hamilelik sırasında geçirirsen.Kızlar merhaba,
Bu sabah testlerimizi yaptırdık sonuçlar çıktı sadece rubella diye bir şey var o haftaya çıkacakmış. Hastaneyi arıyorum ama ulaşamıyorum yetkili birine, sonra yine arayacağım önce size sorayım dedim. Nedir bu rubella? Doktora gitmek için onun sonucunu da beklemeli miyim? Bir de prolaktin seviyem 29,25 çıkmış. Normal değerler 4,79-23,3 olmalıymış. Yüksek olması tedaviye engel olur mu?
çok sevdiğim bi isim.. anlamı da çok güzelmiş..zeynep ismini bende çok seviyorum.
cinsiyeti söylemiyolar test sonucunda. ülkemizde cinsiyete göre transfer kararı yasal değil.Genetik olarak onlar zaten biliyorlardır cinsiyetini zaten bizim cinsiyete bağlı kromozomda sorun var. Kesin bilirler cinsiyeti. Diyeceğim ama olur mu bilmem. Kız yerleştirin diye teklifedeceğim bir kere....
Bir de Hituci aklıma ne geliyor biliyor musun? Angel bana kızlarda turner sendromundan bahsetmişti cinsiyete bağlı bozukluk. Benim 2 olum oldu. 2 düşüğüm oldu acaba kızlar mı düşüyor çünkü erkeklerde olan klinefelter hayatla bağdaşıyormuş. Angel turner ağır demişti...
evet canım. bir de E2 ye bakıyolar kan alıp, yumurtaların gelişimi ile hormonun orantılı gitmesi gerekiyo, ona bakıyolarYumurta takibi yaparken vajinal mi yapılıyor Hituci her seferinde?
okuyorum canım arada ama yazmaya fırsat olmadı, inş kaliteli yumurtaların sağlıklı embriyoların olur.
polar cisim fln demişsin, şöyle bi okudum da niye bize yapılmadı diye, sorunun kadında olduğu durumlar içinmiş.
eğer bu yöntem uygulanırsa erkekten gelen/ gelebilecek anormallikler anlaşılcak mı?
genetik sorun olmamasına rağmen o defalık sorunlu gen gelebilir çünkü.
ben olsam bunu bir sorardım, kafanı karıştırmak istemem ama merak ettim
kızamıkçık demek canım rubella. düşüğe neden oluyo hamilelik sırasında geçirirsen.
bana da bakmışlardı, çok önemli bişey değil
çok sevdiğim bi isim.. anlamı da çok güzelmiş..
cinsiyeti söylemiyolar test sonucunda. ülkemizde cinsiyete göre transfer kararı yasal değil.
kıbrısa gidiyo insanlar bunun için
evet canım. bir de E2 ye bakıyolar kan alıp, yumurtaların gelişimi ile hormonun orantılı gitmesi gerekiyo, ona bakıyolar
normal denemek için bi süre yok. tekrar tüp bebek için en az 2 ay dedi dr.Sağ olasın canım. Offf, stresli süreçler bunlar gerçekten...sen neler yapıyorsun? Okul nasıl? Peki tüp bebek için tedaviden sonra korunmadan ilişki için süre oluyor mu? Daha çabuk normal hamile kalnlar oluyor sanırım o ilaçların daetkisiyle. İnşallah Angel gibi, Simge gibi sen de sağlıklı bebeğine kavuşursun canım.
normal denemek için bi süre yok. tekrar tüp bebek için en az 2 ay dedi dr.
ben iyiyim ya lisedeyim yoğun geçiyo, soru çözerken akşam oluveriyo. evde olsam bunalırdım heralde.
sen de tedaviye niyetlendin hayırlısı olur inş.
bende öğretmenim ama atanamayanlardan.bende atanmak istiyorum (((