Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hikayeni az önce okudum. uzun solukluydu. ama ne güzel bi evladın var.. allah bağışlasın ve bundan sonrası için kolaylık versin..

Şükürler olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin...

Amin canım. Diğer topiğimdekiler bu kadar ısrarıma şaşırıyorlar. Ben de düşünüyorum neden bendeki bu ısrar:
1. neden yaşadığım kayıplar.
2. neden sanırım eşimle beraber büyütmek istediğim bir bebek...

Böyle bi durumda amniyosentez kaçıncı haftada yapılıyor arkadaşlar?

16. hafta biliyorum... Ama 7-8 haftalıkken koryosentez de yapılabiliyormuş...

Haklısın canım. Bu aradagüzel bilgiler vermişsin sağ olasın. Cumhur Beyden ne çok şey öğrendik...

Hituci sen de bize eşlik et yakında:))

Teşekkürler canım :)

Merhaba canım, unutur muyuz hiç... Güzel haberlerini bekliyoruz...

Neden şaşırıyorlar ki? Bir çocuğu olan bir kadının, yavrusuna kardeş kendisine ve eşine bir evlat daha istemesi kadar normal bir şey yok. Ben sana sonuna kadar hak veriyorum, benim de bir evladım olsa kesinlikle isterim ikinciyi. Bir çocuk kardeşsiz büyümemeli, bir anne-baba bir kaç kez evlat sevgisi tatmalı.

Canım yarın veya çarşamba tahlilleri yaptıracağız. Çarşamba günü eşime spermiogram yapılacak. Sonuçları perşembeye alabilirsek, o gün veya cuma Nur Hanım'ın kapısını çalarız :)

Eşim de perşembe günü yaptıracak o testi umarım yaptırır son gittiğinde hastaneden çıkıp eve dönmüştü. yaptırmadan:18:

Hepiniz için duacıyım kızlar. Sizlerin mücadelesi bana da güç veriyor :) Heyecanlandırıyor. Ben bugün laboratuvarı aradım. Daha test sonucum çıkmamış. Beklemedeyim. Bir taraftan da açacağım dava ile ilgili hukuki done topluyorum. Tüp bebek tedavim ve dava beraber yürüyecek sanırım. Dava uzun sürebileceğinden zaman kaybetmek istemiyorum.Öyle işte.. Gelişmeleri yazarım.

Birbirimize destek oluyoruz :) Hadi hayırlısı, inşaallah güzel sonuçlar çıkar.

Ben de öyle düşünüyorum. Ama ben istedikçe devamlı engeller çıkıyor. Allah başka sorun vermesin inşallah. Tam alt katım bir ay önce doğum yapt, yan komşumun 4 aylık oldu bebeği. Yine alt katımda 2 komşumdan biri bu ay diğeri 2 ay sonra doğum yapacak. Dün akşam namaz kılıyordum yan komşumun bebeği ağlıyor sesi geldi hem namaz kıldım hem ağladım. Çok gitmek de istemiyorum kimseye. Okulda bir öğretmen arkadaş benden sakladı hamile olduğunu. Tesadüfen konuşuyorlardı aaa filan dedim lafı çevirdi. Çok zoruma gitti. Artık belli oluyor karnı ben de hiç sormuyorum yorum yapmıyorum bile. Kalbim kırıldı.Sanki ben nazar mı değdireceğim? her bebek haberine mutlu oluyorum aksine herkese tavsiye ediyorum bir arkadaşım sayemde hamile oldu bebeğini doğurdu kapamıştı bu defteri. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin bu insanlar benim ne kadaracı çektiğimi gördüler aynı okulda çalıştık. Hassas dadavranmadılar...

ben çıkıyorum canlar.yemek yapcam.arada gelmeye çalışırım.öpücük sizeee...

Eline sağlık ben de yapıyorum...

Çekinmiştir, benimki de öyle ama çare yok. Sen de gitsen yanında.

Ah canım okulum var:))

Gelişmeleri yaz canım. İnşallah güzel haberler alırsın testlerden de...

Bu tarz davranan insanları hiç anlamıyorum, beyinlerinde neler dönüyor acaba. Ha seni üzmemek için susuyorlarsa ne ala ama diğer türlü düşünüyorlarsa yazık çok yazık... Kulaklarını tıka canım, komşularının hal ve hareketleri sana karşı samimiyse gitmekten çekinme. Okuldaki arkadaş gibi düşünen insanlara da çocuk için uğraştığını anlatma. Rabbim görüyor emeklerimizi, karşılığını alırız inşaallah...

Canım komşularım iyi aslında. Bana bebeğini bile verdiler. Ama ben üzülüyorum galiba. Çok da seviyorum bebeklerini.
Okuldaki arkadaşa gelince ben sevinerek dedim o lafı çevirdi. Ben de söylemeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…