Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

güzel Allahım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın canım inşaallah.tüm kalbimle diliyorum gerçekten...

lavequecim çok heyecanlıyım senin için, dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.

Merhaba canim ve butun kizlarr hituci chnb mattika
sabahin korunde geldik istanbula.kan verdim sonra funda hanim hemen aldi benu.kac yumurtam varmis soramadim cunku muayene sirasinda baska seylerden konustuk o da o arada hemsireye not ettirdi.kan degerim dun ile ayni cikti .onu sordum.onemli degil dedi yumurtalar buyuyor kan degerinin ayni olmsdi o yuzden onemli degil dedi.biraz yavas buyuyor ama bu tedavide olabilir biyle seyler dedi.boyle giderse sali catlatirmisiz.yarin saat 10 da randevu var yine.durum simdilik bu kizlar.sonra da butun gun gezdik yapacak bir sey yok.sizler nasilsiniz? Funda hanima dedim buyuklukleri cok farkli birbirinden degil mi diye cunku sayarken 9 da duydum 15.7 de ama senkronize dedi.bugun yine ayni dozu yaptim.sayi cok degil ama duydugum 4-5 den faxla cikmaz gibi bana gore.

Olsun canım az olsun ama iyi olsun. Çatlattıktan ne kadar sonra toplama işlemi gerçekleşiyor? Bir süre buradasınız değil mi?

Olsun canım az olsun ama iyi olsun. Çatlattıktan ne kadar sonra toplama işlemi gerçekleşiyor? Bir süre buradasınız değil mi?

36 saat sonra diye biliyorum.sali catlatirsa persembe opu olur.opunun aksamina doneriz canim artik. Oyle tabi onemli olan olgun ve kaliteli olmasi.bakalim .kac var onu bile sormadim bugun muhabbete dalinca. Hersey olacagina varacak.boyle dusunmeye calisiyorum da esim heyecanli cok .saklayamiyor ne yapsa.

İçimden hep olacak gibi geliyor. İnşaallah, hep dua ediyorum senin ve buradaki herkes için.

Kızlar adet öncesi başlanan bir ilaç varmış, o ilaca ne zaman başlanıyor bir de sanırım adetin ilk veya 2.günü bir ilaca başlanıyormuş. Hiçbir şeyi bilmiyorum ya.

Hayırlısı olsun canım. İnşallah olacak... Canım benim bu iğne göbekten mi oluyorr?

Tabi beyler de heyecanlanıyor...

Kızlar adet öncesi başlanan bir ilaç varmış, o ilaca ne zaman başlanıyor bir de sanırım adetin ilk veya 2.günü bir ilaca başlanıyormuş. Hiçbir şeyi bilmiyorum ya.

Canım onun uzun protokol olduğu için başka.Sen tam ne zaman yaptıracaksan ona göre söyler dr sana...

çocukları uyuttum ben gelene kadar herkes gitmiş
neyse Allah rahatlık versin hepinize...

canım adet öncesi lucrin var.adetin ikinci günüde gonal-f,menegon,puregon... gibi ilaçlar var bunlardan birisi başlanıyo.benim bildiğim bunlar başka bir tedavi yöntemiyse onu bilmiyorum.

hikayeni az önce okudum. uzun solukluydu. ama ne güzel bi evladın var.. allah bağışlasın ve bundan sonrası için kolaylık versin..

chnb hikayeni kabaca biliyordum ama bu yazını okumamışım.üzücü şeyler geçmiş başından.
inşaallah bu tedavinde hayırlısıyla sağlıkla Allahım gönlündekini nasip eder sana ve isteyen herkese...

Böyle bi durumda amniyosentez kaçıncı haftada yapılıyor arkadaşlar?

KIzlar merhaba,

Beni unuttunuz mu? Sabah gittim doktora. Bugun de igne yapiyorum ama dozaji dusurduler. Yarin catlatma.
Bugun genetikci ile bir daha gorustuk. Micro array5. Gun saglikliymis, gerek fishde olsun gerekse micro arrayda 3. Gun yapilan pgdlerde mozaiklik cikma riski varmis. Yani alinan bir hucrede diyelim hersey normal ama geri kalan 7 hucre normal olmayabiliyormus henuz embryonun gelisim asamasi tam olamdigi icin sanirim. O yuzden 5 gune bekletmemiz lazim dedi. Eger 5 gune gidemeyecek durumda ise embryolar o zaamn 3. Gun yumurtalardan daha once aldiklari polar body teste giriyormus. Bu yeni bir sey sanirim . Yani her yumurtanin disinda bir demosu gibi bir sey varmis. Bu benim yorumum. Ufak bir yuvarlak. Simdi yumurtalar toplaninca yumurtalardan polar body alacaklar ve eger embryolar 5. Gune gidemez duzeyde olur sie 3. Gub bu polar bodyler incelemeye gidecek. Bu biraz pahali bir yontemmis. Yani pgdx2 fiyatmis. Bugun ogrendik bunu. Yani 3. Gun yapilan pgdleri artik pek yapmayi tercih etmiyorlarmis. Yumurta sayim icin bugun 8 tane falan olgun toplanir dediler ama bilemiyoruz tabi. Ama artik agriyor kasiklarim yururken bile kulce var sanki.

Sizler nasilsiniz?

Moralime gelince idare eder. Karisik bir durum . Ihtimal cok dusuk . Bugun tekrar bunun farkina vardim .ama yine de icimde guzel duygular var biraz. Yumurta toplama yaklastikca heyecanim da artiyor.

canıııım unuturmuyuz hiç.gelişmeleri yaz böyle fırsat buldukça.merak ediyoruz.dualarımız seninle...Allah yar ve yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…