- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.061
Üzülme ne olur
Kızlar şimdilik kaçıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum sizleri.
Sağ ol canım. Ben de kaçıyorum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme ne olur
Kızlar şimdilik kaçıyorum. Kendinize çok iyi bakın. Öpüyorum sizleri.
meraba kizlar carsamba yumurtalarim toplanacak allahim hepimize yardim etsin dualarinizi bekliyorum
İnşallah güzelce atlatırsın hamilelik haberlerini de alırız.
allah razi olsun insallah bizde onun icin urasiyoruz allahim hepimize bebeklerini cabukca versin
sayfaya bir senedir yazmiyorumdur unutman normel arkadasim sperm azligi var
Genetik sorun yok mu sizde? Başarısız tüp bebek denemesi yüzünden mi pgt olacak? Bir de nerede olacaktı?
genetik sorun yok ilk tüp bebekte tuttu ama bebegimi kaybettim ikinciside de hemem pesine yaptik malesef olmadi isallah simdi olur stuttgart da olcak
Laveque İstanbulda nerede kalıyorsunuz canım?
meraba kizlar carsamba yumurtalarim toplanacak allahim hepimize yardim etsin dualarinizi bekliyorum
Otelde kaliyoruz guzelim.
Birngirdim bakayim diye, kimsecikler yok(
laveque gitmişsin
Gitmedim burdayim Nasil olayim? Yazdiklarimi okumussundur.
Bir suru detay. Tatil havasi yasamaya gayret ediyorum ama artik cok agriyor kasiklarim. Kulce tasiyorum sanki. Son gunler sikici oluyor biraz. Neyse az kaldi. Yumurta toplansin da saglikla insallah. Sonrasi yazdigim gibi. Hersey muallah. Micro array mi olur yoksay yumurtadan polar hucre mi biopsiye gider hepsi embryonun 5. Gune kalip kalmyacagi ile ilgili.
Sen nasilsin?