-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #4.001
Kizlar merhaba,
Cok gec oldu biliyorum , haliyle hepiniz yattiniz ama ben ancak gelebildim. Zaten saat 1:30 ve ben saat 5 de uyanacagim.
Sabah yolcuyum. Dualarinizi eksik etmeyin. Pcmi yanima aliyorum , mutlaka girerim siteye ve sizlere haber veririm. Hepinizi cok cok opuyorum . Kendinize dikkat edin olur mu?
Allah yar ve yardımcın olsun canım.hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...Kizlar merhaba,
Cok gec oldu biliyorum , haliyle hepiniz yattiniz ama ben ancak gelebildim. Zaten saat 1:30 ve ben saat 5 de uyanacagim.
Sabah yolcuyum. Dualarinizi eksik etmeyin. Pcmi yanima aliyorum , mutlaka girerim siteye ve sizlere haber veririm. Hepinizi cok cok opuyorum . Kendinize dikkat edin olur mu?
yok canım benim öyle bişey için rahat olsun.her ay birkaç tane yumurta olur yumurtalıklarda.vücudun normal düzeyde hormon salgılamasıyla bunlardan bir tanesi olgunlaşır.tüp bebek tedavisinde ise bu hormon yüksek düzeyde verilir o ay yumurtalıkta olan yumurtalar olgunlaştırılır.
genel rezervle alakası yok yani.umarım anlatabilmişimdir.
canım herkesin bünyesi farklı.birde polikistikoverli olanlarda çok yumurta olur.yeemeyle sayı değişmez diye tahmin ediyorum ama benimkisi sadece tahmin.ben protein kalsiyum ağırlıklı beslendim.birde bal tarcın çörekotu karanfil karışımı yadim hergün 1 kaşık.Canım yumurtalıklarda oluşan yumurtalar olgunlaşsın diye yüksek düzeyde verilir demişsin ya peki 24 yumurtam oluştu filan yazanlar var yani onların o ay 24 yumurtası mı oluşmuş da hormonlarla büyümüş. O sayı da çok değil mi? Peki her ay farklı sayıda oluyor galiba yumurtalar peki neye göre oluşuyor sayı? Beslenme filan etkisi var mı? Ben ne yiyeyim, bal tarçına filan baktım ama o
da adetin 2-12 günleri yenmeliymiş. Yoksa yumurtalıklarla ilgili farklı şeyler olabiliyormuş. Sen ne yemiştin?
canım herkesin bünyesi farklı.birde polikistikoverli olanlarda çok yumurta olur.yeemeyle sayı değişmez diye tahmin ediyorum ama benimkisi sadece tahmin.ben protein kalsiyum ağırlıklı beslendim.birde bal tarcın çörekotu karanfil karışımı yadim hergün 1 kaşık.
canım sağda üstte kendi ismine tıkla profiine gireceksin.mesajıdrnin duvarına yazdıysan silersin.ama mesaj olarak attıysan silinmez diye biliyorum.
tam hatırlamıyorum ama ogunlerde başlamıştıım herhalde bende.Sağ ol canım. Canım işte o karışım için adetin 2. günü yazıyor sen de 2. gün yemeye başladın yoksa rast gele mi?
tam hatırlamıyorum ama ogunlerde başlamıştıım herhalde bende.Sağ ol canım. Canım işte o karışım için adetin 2. günü yazıyor sen de 2. gün yemeye başladın yoksa rast gele mi?
Ah canım benim Allah gönlüne göre versin. Gerçekten güzeldir bebek kokusu...Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün bebek görmeye gittik. Allah'ım o nasıl bir güzelliktir, nasıl bir şirinliktir. Oldum olası bebek kokusuna hastayımdır, koklamaya doyamam. Bugün koklaya koklaya bir hal oldum :) Ben de istiyorum çok istiyorum