Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaşlar. ben de bir aksilik olmazsa Ekim sonu gibi tedaviye başlayacağım inşallah. bu sefer PGT yapılacak bize de. Çok stresliyim, heyecanlıyım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah...

canım bizim sorun erkek infertilitesi. 2 kez mikroenjeksiyon denedik. maalesef başarısız oldu. 3 deneme için doktorumuz bu sefer pgt yapalım dedi. hayırlısı bakalım...

inşş simgecim inşş

dağlar hoşgeldin canım demek aynı zamanda başlıcağıız tedaviye hadi hayırlısı

hoşbulduk canım. sende mi ekim'de başlayacaksın tedaviye. hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun canım. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

evet canım bende ekimde başlıcam sanırım şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum adetime 9 gün var olunca kontrole gidecem 21. günüde tedaviye başlıcağız inşş hayırlısı olur hakkımızda

burdaki çoğu arkadaş ekim ayında tedaviye başlıyor... inşallah hepimizde pozitif sonuç alırızda bu ay bize uğurlu gelir.... allah dularımızı kabul etsin inşallah...

bugün oruçlu çok herhalde ne güzel bende oruçluyum.Allah bütün ibadetlerimizi kabul eder inşaallah.kızlar kim nerde nezaman tedaviye başlıyo?belki karşılaşırız belli mi olur:)

bi aksilik olmazsa ekimde anatolyada başlıyorum bende inşaallah.bu arada taşınma işimiz var kasıma da kalabilir tabi

aaaa ne güzel zümmim çok sevindim benimde hazirandaki denemem orda olmuştu fakat ben kaybettim bebeğimi inşş bu sefer sağlıkla gelir bebeğim
sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşş bebeğini canım
bu arada sana kaçtane transfer etmişerdi canım kaç yumurta toplandı bunları yazarsan sevinirim canmı

17 tane yumurta toplandi...11 tanesi döllendi...3 tane saglikli bulundu...2tanesinde anlayamadilar saglikli degilmi diye...öbürleri hepsi kromozom bozuklugu vardi...doktorlar cok güzel bi sayi dediler...cünkü her 16 yumurtada 4 tane saglikli buluniyor...bende Rabbime sükürler olsun 11 de saglikli bulundu...1 tanesi de annesine tutundu...

bende haziranda yaptirdim...desene belkide görmüsümdür seni orda

Kızlar pgt ile tüp bebekte hangi merkez iyi istanbulda acaba? Ben de pgt ile deniycem ama merkeze karar veremiyorum, bi el atsanız benim soruna :)

amin canim cok saol....Rabbim ne eylerse güzel eyler...benim kizim var...ama iste...hasta dogdu...onu 2 ayda kaybediyordum...doktorlar öldü dediler ayril dediler..onun icin ikinciyi yapmaya karar verdik...kizim normal oldu...hamileyken söylediler böyle bisey oldugunu...tabiki sok olduk..ama napalim...bundada vardir bi hayir...

Canım Allah tamamına erdirsin. Her 16 yumurtada sadece 4 tame mi sağlıklı bulunuyo. Bu çok düşük ya. Moralim bozuldu. benim geçen sefer 11 yumurtam olmuştu.

moral bozmak icin yazmadim canim....zaten pgt yapacak kisilere daha cok dozaj veriyorlarki..daha cok yumurta olussun diye...ben mesela normal tüp bebek yapan kisiden daha fazla dozaj aldim...ama tabikii cok dikkat etmek zorunda kaldik...yani kontröller SIKLA yapilmasi gerekiyordu...moralini bozma...tamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…