Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

eyetkıner senın pct nasıl yapılıyor bazı ınsanların tupu yaptıktan sonra gırıyor yanı hepımızın oyle olcakta onlar basladıgı zaman oluyor doktor bana 1 ay purob hazırlıyacaz sonrada tupe baslıcaz dedı anlamadım pct lerınde yontemlerımı var bıde senın kac yumurtan cıktı 4 u tup yapıp sonramı ogrendın boyle bı sey oldugunu 5 tede tutturdun oylemı yanlıs anlamadıysam bıde kafam karıstı translokasyon nedr dıye gırdım orda dengelı translokasyon tasıyan ebeveynlerden bazıları fetusun tutunamaması nedenıyle bebek sahıbı olamazlar bu cumle benı cok korkutuyor ben fetusun tutunup tutunaması nı nasıl ogrencem bana doktor boyle bı sey demedı ama ınternetten okudum senın hıc bılgın varmı cok soru sordum kusura bakma bıde senden baska kımse yokmu ya dogurmus nıye 1 tanesın bu kadar zormu bu ıs

selam kızlar 10 günlük bir aradan sonra bomba gibi geldim tekrar. bu tatil çok iyi geldi inanın tedavi öncesi. artık stres yok. allaha bıraktım ben herşeyi. etrafımda bir sürü insan gördüm çocuğu var ama mutlu bie evlilikleri yok. kimbilir o çocuklar nasıl faydalı olacak bu topluma ve aıLEYE. o yüzden herşeyin hayırlısı. elimizden geleni yapalım olmuyorsada yapacak birşey yok. hayat devam ediyor. kendimizi üzmeyelim. kesinlikle tadaviyi düşünmeyin. bol bol dua edin.

hoşgeldin canım.umarım hakkımızda hayırlı olan olur.tedaviye nezaman başlıyorsun.ekim 9 benim adetin 21. günü oluyo.belki bu ay başlarım.

günaydın kızlarrrrr

simgecim hoşeldin canım tatilinin iyi geçmesine sevindim çok doğru yazmışsın haklısın herşeyi rabbimden bekliyoruz

hituçi sen nasılsın canım aaa hadi hayırlısı olsun adetinde kontrole gitmişmiydin
bende 9 da adetolacak kontrole gidip tedaviye başlıyacağız inşşş

canım benim sanırım kısa protokol olacak. doktor öyle söylemişti. geçen ay 1 eylülde regli olmuştum ama bu ay nasıl olur bilemiyorum. yarın gidip ilaçlarımızı alacağız. bakalım herşeyin hayırlısı. ben gonal-f ile ovitrelle alıyorum. siz hangi ilaçları kullanmayı düşünüyorsunuz?

simgecim hadi hayırlısı canım niye kısa protokol seninki dr açıklama yaptımı peki benimki uzun protokol olacak
ilaçlara gelince geçen sefer puregon kullandım kalem olan varya çatlatmada prengly kullandım bu sefer sanırım aynılarını kullanırım sanırım kontrole gittiğimde kesin belli olur artık

herkese tekrar merhabalar ve günaydınlar.nurcancım kontrole gitmedim. diğer tedavilerimde de olduğu gibi direk adetin 21. günü başlıyorum tedaviye.lucrini kullandıktan sonra adetin 3. günü gidiyorum.şuana kadar böyle yapmamızın bi sakıncası olmadı.umarım bundan sonrada olmaz.10 ile 15 arasında yumurtam oluyo genelde.ama pgt ye kalan sayısı önemli bizde ve sağlıklı olmaları.gonal f ve ovitrelle kullanıyorum bende.olacaksa Rabbim nasip ettiyse yumurta sayısı ilaç protokol bahane.hakkımızda hayırlı olan olsun.sevgiler...

inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım.... içimde bir heyecan var ama tatlı bir heyecan... canım bilemiyorum doktor kısa protokol yaparız dedi.... yarın görüşmeye gidicez zaten o zaman sorarım....

hituci canım aynı ilaçları kullanıyoruz seninle... inşallah bu kez son kullanmamız olur... ikiz olsun istiyorum nedense içimden öyle geçiyor.... bol dua.... birde bal çörek otu tarçın karışımı için hakiki bal siparişi verdim.... haftaya gelecek... ama bu hafta regli olabilirim.... 3-4 gün normal bal kullansam sorun olurmu acaba

haklısın canım rabbim nasip ettiyse hepsi bahane ben kürtaj olmuştum ya sanırım onun için çağırdı bakalım bende ekimin sonunda başlarım kasımın 20 sine kadar belli olsa keşke evlilik yıl dönmü hediyesi olur bize
kızlar ya korkularım had safhada kaç yumurta verecem kaç tane sağlıklı çıkacak kaç transfer edilecek birde aynı şeyler olackamı kafam karışık yani

simgecim hadi hayırlısı canım inşş heyecanın bebekle ikiye katlanır bende inan çok ikiz yada üçüz istiyorum rabbim inşş gönlümüze göre verir evet bol duadan başka çare yok verecek olan rabbim onun ol demesi yeterli
canım ben balı bal parmak aldım hakikisini nerden bulacam ki onuda bilmiyorum ben onunla yiyorum bu sabah yemedim oruç tutuyorum akşam iftarda yerim artık

canım bende düşünüyorum ama inan bana stres yapmıyorum... sende yapma... olacağı varsa zaten olur... hele bir başlayalım ondan sonra herşey daha kolay olacak... burdan moral vereceğiz birbirimize... vakti zamanı gelmişse olacaktır inşallah

inşş simge inşş canım bilmiyorum olmazsa burda başlıcam psikoloğa korkularım var yani istanbuldda devam ederim sanırm ama bana şart psikoloğ

canım ben pgt nin yöntemleri olduğunu hiç duymadım.... öncelikle bende de dengeli translokasyon var...
ilk defa tüp bebek denedim pgt ile birlikte.. normal yolla hamile kaldım 4 defa 4 tane düşüğüm oldu. sonra translokasyon olduğunu anladılar ve tüp bebek dediler... 5. bi kayıbı kaldıracak gücüm yoktu zaten tüp bebek ve pgt ye karar verdik..
tüp bebek prosedürleri aynen uygulandı.. 15 tane embriyom vardı gelişmekte olan sonra 9 tane seçildi içlerinden... döllenme sonrası 2. gün pgt yapıldı 9 embriyoma.. yani 4 hücreliyken 1 er hücreleri alınarak genetiğe yollandı.. bunlardan sadece 2 tanesi problemsiz çıktı. 4, gün sonuçlandı ve transfer edildi 2 tane sağlıklı embriyom.. yani tüp bebek prosedürleri ile herşey aynı sadece 2. günü embriyolardan birer hücre alınarak yollanıyor genetik test için....

umarım yardımcı olabilmişimdir...:1hug:

canım bende bugün oruç tutuyorum allah kabul etsin... zaten reglinin 2.yada 3.günü başlanıyormuş sanırım. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/265195-bal-199246rekotu-tar231305n-mucizesi bölümünü bir oku istersen burda bayağı olumlu sonuç alanlar var....

canım bu arada adaçayını da öneriyorlar. yumurtalar toplanana kadar içiliyormuş... sonrasında düşüğe sebep oluyormuş... bunu da deneyelim bence...

eyetkiner canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inşş seni okuyunca içim rahatlıyo ne güzel rabbim bizede nasip eder inşş
kızlar bizim genetik sorun eşimden kaynaklanıyo bizim durum dahamı vahim acaba

canım beniimm.. ,inşallah en kısa zamanda sen de güzell haberler vereceksin buıradann...
erkek için de kadın için de aynı olsa gerek durum... içini ferah tut..

eyetkiner amin canım benim inşş hayırlısıyla izede nasip eder rabbim inşş öyledir canım benim bir önceki tedavimde pgdli oldu fakat kaybettim bebeğimi aynı şeyler olur korkusu ağır basıyo
benim korkularım çok nasıl aşacam bunları bilmiyorum bana psikolog yolu görünüyo kesin

canım gebelik bölümünde bal tarçın çörek otu mucizesi diye geçiyor....oda olmazsa googledan bunları yazıncada çıkıyor...

tamm canım bakıyorum şimdi simge ben bunu drumada sordum kullan dedi onun için rahatım yani kullanma açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…