-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
selam kızlar 10 günlük bir aradan sonra bomba gibi geldim tekrar. bu tatil çok iyi geldi inanın tedavi öncesi. artık stres yok. allaha bıraktım ben herşeyi. etrafımda bir sürü insan gördüm çocuğu var ama mutlu bie evlilikleri yok. kimbilir o çocuklar nasıl faydalı olacak bu topluma ve aİLEYE. o yüzden herşeyin hayırlısı. elimizden geleni yapalım olmuyorsada yapacak birşey yok. hayat devam ediyor. kendimizi üzmeyelim. kesinlikle tadaviyi düşünmeyin. bol bol dua edin.
simgecim hadi hayırlısı canım niye kısa protokol seninki dr açıklama yaptımı peki benimki uzun protokol olacak
ilaçlara gelince geçen sefer puregon kullandım kalem olan varya çatlatmada prengly kullandım bu sefer sanırım aynılarını kullanırım sanırım kontrole gittiğimde kesin belli olur artık
herkese tekrar merhabalar ve günaydınlar.nurcancım kontrole gitmedim. diğer tedavilerimde de olduğu gibi direk adetin 21. günü başlıyorum tedaviye.lucrini kullandıktan sonra adetin 3. günü gidiyorum.şuana kadar böyle yapmamızın bi sakıncası olmadı.umarım bundan sonrada olmaz.10 ile 15 arasında yumurtam oluyo genelde.ama pgt ye kalan sayısı önemli bizde ve sağlıklı olmaları.gonal f ve ovitrelle kullanıyorum bende.olacaksa Rabbim nasip ettiyse yumurta sayısı ilaç protokol bahane.hakkımızda hayırlı olan olsun.sevgiler...
inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım.... içimde bir heyecan var ama tatlı bir heyecan... canım bilemiyorum doktor kısa protokol yaparız dedi.... yarın görüşmeye gidicez zaten o zaman sorarım....
hituci canım aynı ilaçları kullanıyoruz seninle... inşallah bu kez son kullanmamız olur... ikiz olsun istiyorum nedense içimden öyle geçiyor.... bol dua.... birde bal çörek otu tarçın karışımı için hakiki bal siparişi verdim.... haftaya gelecek... ama bu hafta regli olabilirim.... 3-4 gün normal bal kullansam sorun olurmu acaba
eyetkıner senın pct nasıl yapılıyor bazı ınsanların tupu yaptıktan sonra gırıyor yanı hepımızın oyle olcakta onlar basladıgı zaman oluyor doktor bana 1 ay purob hazırlıyacaz sonrada tupe baslıcaz dedı anlamadım pct lerınde yontemlerımı var bıde senın kac yumurtan cıktı 4 u tup yapıp sonramı ogrendın boyle bı sey oldugunu 5 tede tutturdun oylemı yanlıs anlamadıysam bıde kafam karıstı translokasyon nedr dıye gırdım orda dengelı translokasyon tasıyan ebeveynlerden bazıları fetusun tutunamaması nedenıyle bebek sahıbı olamazlar bu cumle benı cok korkutuyor ben fetusun tutunup tutunaması nı nasıl ogrencem bana doktor boyle bı sey demedı ama ınternetten okudum senın hıc bılgın varmı cok soru sordum kusura bakma bıde senden baska kımse yokmu ya dogurmus nıye 1 tanesın bu kadar zormu bu ıs
canım bende bugün oruç tutuyorum allah kabul etsin... zaten reglinin 2.yada 3.günü başlanıyormuş sanırım. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/265195-bal-199246rekotu-tar231305n-mucizesi bölümünü bir oku istersen burda bayağı olumlu sonuç alanlar var....
eyetkiner canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inşş seni okuyunca içim rahatlıyo ne güzel rabbim bizede nasip eder inşş
kızlar bizim genetik sorun eşimden kaynaklanıyo bizim durum dahamı vahim acaba