-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.461
kıskanma canım sende gel.allah muhabbetınıızı arttırsın kızalr :):)
kıskanıyorum ama :2:
Kızlar 3 yumurtada iyiymiş. Çok dua edin ne olur. Çok sevindim.
Kızlar 3 yumurtada iyiymiş. Çok dua edin ne olur. Çok sevindim.
Çok güzel bir haber bu, çok sevindim canım.
oh oh pek sevındım ..
hadı devamı da ıyı gelsın ınsallah .
Sağ olun kızlar. İlk günü geçince daha mı kolay olur diğer günler hiç fikrim yok bu konularda. Mucize bekliyorum. İnşallah bir mucize daha olur.
Semra Hanım çok ilgileniyormuş. Geç yaş ve son deneme olduğnu bildiği için. Özellikle ona yaptıracaklar tabi ilerlerse gelişimleri. İnşallah olur... Allah herkese istediği kadar evlat versin sağlıklı ve hayırlı evlatlar. Amin...
Amin amin inşaallah. Ben de çok heyecanlandım ya. Hatta dün eşime bile bahsettim :) Sizden güzel bir haber gelirse ben de yengeme söyleyeceğim sanırım.
Canım bence haber gelmese de söyle. Çünkü sonradan pişman olmasın. En azından denedim olmadı desin menopoza girmeden. Ben bu konuda çok mutluyum. Çünkü artık kapamıştı bu sayfayı ama kafasında da kalmıştı. Sonuç ne olursaolsun en azından bundan sonra içi daha rahat eder. İnşallah tutar. Dedim ki olur da kızın olursa artık adını Semra koyarsın . O da olur dedi. Semra Hanımın da hoşuna gider herhalde...
Pek samimi değiliz onun için çekiyorum kendimi biraz. 37 yaşında evlendi, şu an 44 yaşında ve sadece 1 kez denedi. Acaba diyorum yeterince istemiyor mu? Onun yerinde başkası olsa defalarca denerdi ki bunu yapacak durumları da var. Durumları olmasına rağmen annem ve babam yardım etmeyi bile teklif etmişti ama istemediler. İsim işi güzelmiş :)
Canım eşin de söyleyebilir. Belki kardeşi olarak dertleşirlerse bizlerin dışarıdan görmediğimiz şeyler vardır. Bazı insanlar her şeylerini söylemiyorlar... Kim istemez ki diye düşünüyorum. Hayırlısı inşallah canım. Valla tutarsa ben olsam koyardım onun yerinde...
Yok canım eltim değil kendisi, dayımın eşi. Eltim olsa konuşurdum, çekinmezdim.
Tabi mesafenizi sen bilirsin. Tabi çok düşük ihtimaller. Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemeyebilirler. Zaten şans yüzde 5 bile değil. Ama ümit dünyası. Bir de aklıma hep İbrahim peygamberin eşi Sare anamız geliyor. 80 in üzerindeymiş anne olduğunda. Allah ol derse neler olmazki...
Selam kizlar kusura bakmayim daha önce yazmadim cünkü sonuclar bugün geldi.
Chromozomlar ikizindede temiz cikti bi kiz bi oglan fakat oglan babasi gibi tasiyici ama o saglikla problem degil cok sükür..
Iyi aksamlar