Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bilmez olur mu? Bilmezse de seni yönendirir. Sakin ol. Yakınlaştıkça tarih panik oldun. Şöyle bir abdest al. Cevşen, yasin filan oku rahatla azıcık...

oldum galıba bıraz..

sımdı ben aradım konustum doktorumla.
gebelık testını yarın yaptırıp sonucu persembe alırsam sorun olmazmıs.
gebeysem kı degılımdır lucrının bır zararı olmazmıs.
sag sol overdekı folıkul meselesını de sordum, ıcıme sınmedı dedım bana soylemedıgı ıcın ve hemsıre boyle bır soru sordugu ıcın .
onemlı degıl dedı. onlar bu takıbı sureklı yapıyorlar...ıcımı rahatladı bıraz.
ya ınan mesele olur mu olmaz mı degıl, kendımı boyle zavallı gıbı hıssettım , tek basıma bır seyler yapmaya calısıyorum da buyuk bır yukun altındayım gıbı...
sagolun kızlar hepınız bana cok destek oldunuz . gercekten , sızlerı sevıyorum.

ben aksam gıremeyecegım . yarın gorusuruz.

Sanırım Memoriali aradın. İyi olmuş kiminle görüştüysen. Sevindim canım görüşürüz...

canım baştan ara bi daha aklına ne takılırsa, okadar parayı niye veriyosun her sorduğunu cvplamak zorundalar.
ya da içini rahatlatmak için konuşmak zorundalar.
şehir farkından dolayı stres oldun ama kendini üzme, ara sor.
başta yumurtaları saymıyolar incelemiyolar gibi geliyo ama onlar bi bakıştan anlıyolar.
önemli olan puregonun sonuna doğru olan kısım, ozaman sık çağırırlar
stres herşeyin engeli, stres yapma.

kafan çok karışmış.öncelikle tüp bebek merkezindeki tedavi süreci ile ilglimerak ettiğin herşeyi onlara sor..birsonraki adımı hiç bilmeden kafan karışık tahminler yapıyorsun .kafan bulanır. hiç gerek yok.güzel bir süreç bu.izmirde takip eden doktorla tüp bebek merkezi arasındaki ilişkiyi sen kurma bence.her ikisiylede konuş.tüp bebek merkezi öğrenmek istediklerini kendisi sorsun izmirdeki doktoruna...sen sadece merak ettiklerini öğrenirsin.biz bilim adamı değiliz ya...bu arada senin yumurtaların daha gelişmediği için kaç tane diye kafana takacak bişey yok.progonlara başla ondan sonra öğreneceksin kaç tane olduğunu.progona başlama gününe tüp bebek merkezin kara verecek.aklına gelenleri mutlaka onlara sorki kafan rahat olsun...

Kızlar görümcemin normal düzeyde bir yumurtası varmış, iki tanede küçük varmış. Tabi 47 yaş çok etkili.İnşallah mucize olur. Yarın yumurtası alınacakmış...

canım ara sor demedim.izmirdeki dr ara sor istanbuldaki dr tedaviye belki başlar demişya onu yazdım.o kısmı yanlış okudun sanırım.

yumurtaları sayması ve ölçülerini alması için tüp bebek dru olmasına gerek yok canım.her jinekolog yapar.

canım şimdi sen adet olunca memorial adetin 2-3 günü izmirdeki druna git diyeceç.gittikten sonra sonuca göre şu gün birdaha git dicekler.uzaktan takip böyle oluyo.

Kızlar görümcemin normal düzeyde bir yumurtası varmış, iki tanede küçük varmış. Tabi 47 yaş çok etkili.İnşallah mucize olur. Yarın yumurtası alınacakmış...
inşaallah hayırlısıyla bebeğine yada bebekleri kavuşur canım.

chnb günaydın canım nasılsın?sende erkenden burdasın:)

Günaydın canım. 2 dersim boş. Görümcem için tefriciye okuyordum. Bugün yumerta toplanacak ama pek umut vermiyorlar haliyle. Geçmişi okuyorum 166 sayfadayım. Senin, pgt 06, Simgenin mucizelerini okuyunca inşallah neden olmasın diyorum. O da tatsın bu sevgiyi inşallah. Benim şükürler olsun var. İnşallah bir tane de daha oluren az. Ama hiç bu sevgiyi tatmayanlar da var.

Böyle işte. Sen de ne güzel buradaki arkadaşlara destek oluyorsun. Biz bu aradaözel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdik. Yatarak tedavi için. Bunun için de 5 ay hamile kalmamm lazımmmış...

sağlık sigortası mantıklı gerçekten.iyi olmuş.hamileyken ve doğumdaki tedavi masraflarını karşılıyor değilmi?5 ay zaten senin tüp yapmak istediğin zamana geliyo hemen hemen.ama neden 5 ay dediler.?

sağlık sigortası mantıklı gerçekten.iyi olmuş.hamileyken ve doğumdaki tedavi masraflarını karşılıyor değilmi?5 ay zaten senin tüp yapmak istediğin zamana geliyo hemen hemen.ama neden 5 ay dediler.?

Canım çoğu sigorta 1 yıl hamilelik yok diyor bu 5 ay. Benim hamile kalınca serklaj filan gerekliolacak. Ayrıca İstanbulda gideceğim dr nin çalıştığı hastanede muayenelerde neredeyse yarı yarıya indirimi var. Burada gittiğim hastanenin bu sigortayla anlaşması yok ama yine de yatışlarda yüzde 60 indirim yapıyor. Mantıklı geldi birkaç günde belli olacak sonucu....

Sen de erkencisin...

erkenciyim canım:)bıdıklardan birisi uyandı:)
peki sigorta tüp masraflarınıda karşılıyormu?

erkenciyim canım:)bıdıklardan birisi uyandı:)
peki sigorta tüp masraflarınıda karşılıyormu?

Yok canım. Serkaljda, yatarken olan hizmetleri karşılıyor galiba doğumu da karşılamıyor... Ama muayene de bile çok fark ediyor...

Sağ olasın canım. Her halde toplanmıştır arayacağım şimdi öğlen arasındayım. Allah razı olsun...
banada haber ver canım merak ederim kaç tane toplandığını.
bende bıdıkları uyuttum şimdi.namaz kılcam inş.sonra yemek iş.... işim çok ama buralardayım inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…