- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.421
Canım bilmez olur mu? Bilmezse de seni yönendirir. Sakin ol. Yakınlaştıkça tarih panik oldun. Şöyle bir abdest al. Cevşen, yasin filan oku rahatla azıcık...
oldum galıba bıraz..
sımdı ben aradım konustum doktorumla.
gebelık testını yarın yaptırıp sonucu persembe alırsam sorun olmazmıs.
gebeysem kı degılımdır lucrının bır zararı olmazmıs.
sag sol overdekı folıkul meselesını de sordum, ıcıme sınmedı dedım bana soylemedıgı ıcın ve hemsıre boyle bır soru sordugu ıcın .
onemlı degıl dedı. onlar bu takıbı sureklı yapıyorlar...ıcımı rahatladı bıraz.
ya ınan mesele olur mu olmaz mı degıl, kendımı boyle zavallı gıbı hıssettım , tek basıma bır seyler yapmaya calısıyorum da buyuk bır yukun altındayım gıbı...
sagolun kızlar hepınız bana cok destek oldunuz . gercekten , sızlerı sevıyorum.
ben aksam gıremeyecegım . yarın gorusuruz.
şimdi anngelcim ben yumurtalarımı merak etmıyorum aslında , ızmırde takıp eden doktorumun NEDEN bana bunu soylemedıgıne takmıs durumdayım .
puregon baslamak ıcın gıdıyorum ben nıhaytınde oyle degıl mı? Yani tedavının baslangıcı bu . Asla doktor bılıyor mudur bılmıyor mudur dıye dusunmuyorum , profesor , ıyı bır doktor. benım kafama cıddı anlamda takılan su canım ; ben sımdı Izmırde takıp oluyorum ama Istanbulda tedavı gorecegım . burada cok onemsenmıyormusum gıbı geldı bana acıkcası . bugun bunu soylemeyen doktor yarın da belkı yumurta sayıma bakarken gereklı ozenı gostermeyecek.anlatabıldım mı endısemı? doktor ıyı kotu davasında degılım ya da kac yumurtam oldugunu merak etmıyorum , cunku ben telefonda bana yumurta sayımı soran hemsıreye bılmıyorum hıc bır sey soylemedı doktor ve ıstersenız arayıp sorayım dedım ama oyle bır sey ıstemedıler. benım asıl derdım doktor folıkul sayıma bakıp bana bunu dun soylemelı mıydı? eger evetse bu ıste bır ozen problemı oldugunu dusunurum.
canım baştan ara bi daha aklına ne takılırsa, okadar parayı niye veriyosun her sorduğunu cvplamak zorundalar.oldum galıba bıraz..
sımdı ben aradım konustum doktorumla.
gebelık testını yarın yaptırıp sonucu persembe alırsam sorun olmazmıs.
gebeysem kı degılımdır lucrının bır zararı olmazmıs.
sag sol overdekı folıkul meselesını de sordum, ıcıme sınmedı dedım bana soylemedıgı ıcın ve hemsıre boyle bır soru sordugu ıcın .
onemlı degıl dedı. onlar bu takıbı sureklı yapıyorlar...ıcımı rahatladı bıraz.
ya ınan mesele olur mu olmaz mı degıl, kendımı boyle zavallı gıbı hıssettım , tek basıma bır seyler yapmaya calısıyorum da buyuk bır yukun altındayım gıbı...
sagolun kızlar hepınız bana cok destek oldunuz . gercekten , sızlerı sevıyorum.
ben aksam gıremeyecegım . yarın gorusuruz.
hitucicim canım ,
hangı dru arayayım dıyorsun sımdı sen ben anlamadım ...
ızmırdekı dr ıle ılgılı dedım ya ben de kendımı guvende hıssetmedım acıkcası. dedı valla.. bence bugun baslarlar dedı .
ama hastane baslamayacagız dedı.
ya ozelden bana cebını atsana bır konusalım senınle .
canım ara sor demedim.izmirdeki dr ara sor istanbuldaki dr tedaviye belki başlar demişya onu yazdım.o kısmı yanlış okudun sanırım.hitucicim canım ,
hangı dru arayayım dıyorsun sımdı sen ben anlamadım ...
ızmırdekı dr ıle ılgılı dedım ya ben de kendımı guvende hıssetmedım acıkcası. dedı valla.. bence bugun baslarlar dedı .
ama hastane baslamayacagız dedı.
ya ozelden bana cebını atsana bır konusalım senınle .
yumurtaları sayması ve ölçülerini alması için tüp bebek dru olmasına gerek yok canım.her jinekolog yapar.bır de sıze bır sey soracagım kızalr.
ben burada yumurta takıplerımı burada eskıden kendı gıttıgım doktoruma yaptırsam mesela olmaz mı acaba?
yumurta takıbıınde sag sol yumurtalara bakıp kac adet oldugunu soylemeyecek mı?
bunu yapması ıcın tup bebek yapıyor olmasına gerek var mı sızce yoksa her jınekolog bunu soylemez mı?
canım şimdi sen adet olunca memorial adetin 2-3 günü izmirdeki druna git diyeceç.gittikten sonra sonuca göre şu gün birdaha git dicekler.uzaktan takip böyle oluyo.ben galıba kendı doktorumla devam edecegım canım .
en azından nazım gecer. tup bebek yapan doktor degıl ama olsun ne farkeder.
ama bılmez kı sımdı ne kadar zamanda bır takıp etmesı gerektıgını?
sımdı bu tup bebek yağanlar bılıyor su gun gel bugun gel dıyor
ay kafam karıstı benım cok fena
inşaallah hayırlısıyla bebeğine yada bebekleri kavuşur canım.Kızlar görümcemin normal düzeyde bir yumurtası varmış, iki tanede küçük varmış. Tabi 47 yaş çok etkili.İnşallah mucize olur. Yarın yumurtası alınacakmış...
chnb günaydın canım nasılsın?sende erkenden burdasın:)
sağlık sigortası mantıklı gerçekten.iyi olmuş.hamileyken ve doğumdaki tedavi masraflarını karşılıyor değilmi?5 ay zaten senin tüp yapmak istediğin zamana geliyo hemen hemen.ama neden 5 ay dediler.?Günaydın canım. 2 dersim boş. Görümcem için tefriciye okuyordum. Bugün yumerta toplanacak ama pek umut vermiyorlar haliyle. Geçmişi okuyorum 166 sayfadayım. Senin, pgt 06, Simgenin mucizelerini okuyunca inşallah neden olmasın diyorum. O da tatsın bu sevgiyi inşallah. Benim şükürler olsun var. İnşallah bir tane de daha oluren az. Ama hiç bu sevgiyi tatmayanlar da var.
Böyle işte. Sen de ne güzel buradaki arkadaşlara destek oluyorsun. Biz bu aradaözel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdik. Yatarak tedavi için. Bunun için de 5 ay hamile kalmamm lazımmmış...
sağlık sigortası mantıklı gerçekten.iyi olmuş.hamileyken ve doğumdaki tedavi masraflarını karşılıyor değilmi?5 ay zaten senin tüp yapmak istediğin zamana geliyo hemen hemen.ama neden 5 ay dediler.?
erkenciyim canım:)bıdıklardan birisi uyandı:)Canım çoğu sigorta 1 yıl hamilelik yok diyor bu 5 ay. Benim hamile kalınca serklaj filan gerekliolacak. Ayrıca İstanbulda gideceğim dr nin çalıştığı hastanede muayenelerde neredeyse yarı yarıya indirimi var. Burada gittiğim hastanenin bu sigortayla anlaşması yok ama yine de yatışlarda yüzde 60 indirim yapıyor. Mantıklı geldi birkaç günde belli olacak sonucu....
Sen de erkencisin...
görümcen için 4444 tefriciyemi okuyorsun.kaç oldu?bende okurum biraz sayıyı söylerim sana.
erkenciyim canım:)bıdıklardan birisi uyandı:)
peki sigorta tüp masraflarınıda karşılıyormu?
chnb canım 90 tefriciyeyi okudum.
banada haber ver canım merak ederim kaç tane toplandığını.Sağ olasın canım. Her halde toplanmıştır arayacağım şimdi öğlen arasındayım. Allah razı olsun...