- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.381
nerelerdesin canım.bugün merak ettim seni.adet oldunmu?
Bugun evde degildim canim .
Adet olmadim hala. Aradim doktory, olursun , oluncaya kadar lucrine devam dedi. Olacak gibiyim ama.
Yarin olsam da olmasam da her iki kosukda da doktora gidecegim. Adet olmazsam niye doktora gidiyorum orasini biliyor musun?
yok canım ben amniyosentez yaptırmadım.ne olursa olsun aldırmayacaktım.onun için gerek duymadım.az da olsa düşük için bi risk amniyo.
herkesin kararına saygı duyarım ama ben sağlıksız olduğu tespit edildikten sonra gebeliğin sonlandırılmasına karşıyım.arda beyin kararıda yerinde olmuş.
hayırlısı olsun hakkında canım benim.inşaallah oğluşuna sağlıklı bir kardeş nasip eder rabbim hayırlısıyla sağlıkla en kkısa zamanda inşaallah.
oğlunun adı ne?benim kızlarımın adı ebrar ile iclal...
Bugun evde degildim canim .
Adet olmadim hala. Aradim doktory, olursun , oluncaya kadar lucrine devam dedi. Olacak gibiyim ama.
Yarin olsam da olmasam da her iki kosukda da doktora gidecegim. Adet olmazsam niye doktora gidiyorum orasini biliyor musun?
Canim cok hizli okudum , kacirmisim sanirim senin mesajini. Pgtli tup bebege karar verilmis, o mesajdan bahsediyorsun di mi? Baska okumadim cunku simdi.
Sonucun belli olmasina cok sevindim ama hituciyle olan yazismalarinda ben hala birseyleri anlamiyorum :))) valla okuyorum ama neyi tartisiyorsunuz valla anlamiyorum. Simdi sen pgtli tup yaptiracaksin ... Neden hazirana atmayi dusunuyorsun?
Canım oğlan 1.sınıfta ya zor bir süreç tabi. Bir de öğretmenim eşim de üniversitede ya...
haziran geç olmaz bence.maddi manevi nezaman hazır hissedersen ozaman yap bence.
eşinede bravo yani.benimkide öyle.sıkıntıyı onlar çekmiyo ya ondardır.ben doğal hamile kalmaktan yana değilim.spermlerde sorun var ama hamile kalmam imkansız değil.korunma konusunda sıkıntılarımız var.genetik sorunumuz var ve sakat çocuğumuzun olabileceğini düşünmüyo hiç.normal çocuğa zor bakıyoruz bide sağlıklıksız....
Allahım kimseye vermesin...zümminden biliyorum çok zor çok...
Selam kızlar,
bugun bende bır mutsuzluk bır gergınlık sormayın gıtsın .
Regl olacagım galıba ondan .
Chnbcım gorumcem ınsallah dılegıne kavusur tatlım.
Bugun doktora gıdıyorum cunku hala adet olmadım ve lucrıne devam edıyorum .
Off ıstanbulda yasasaydım keske su tedavıyı kullıyen orada yapsaydım...
Neyse bakmayın sız benım yazdıklarıma ben bugun ıyı hıssetmıyorum .
Sızler nasılsınız kızlar?
bugun ben patlayacak bir bomba gibiyim .
doktora gıttım . takıpler ızmırde olacak bılıyorsunuz .
ılk defa gıttım bugun . doktor baktı. endometrıum kalınlıgını soyledı ve sag ve sol yumurtalar ok dedı.
kıst yok dedı. endometrıumu kalın buldu . ama tahmın edıyorum doktorunuz bugun tedavıye baslar dedı . bu bılgılerı doktorunuza bıldırın , o sıze bılgı verecek dedı.
doktor ıyı bır doktordu ama ben kendımı cok boslukta hıssettım bugun .
geldım aradım hastaneyı. benım doktor ızınlı bugun . hemsıreye faxladım . sonra hemsıre aradı. sag sol overler nasılmıs dedı? ıyıymıs bır sorun yokmus dedım .
pekı kac folıkul varmıs dedı? bılmıyorum soylemedı , ama ıstersenız arayıp sorayım dedım .
sonra yok gerek yok ben bır doktora danısıp sızı arattıracagım dedı.
sonra 15 dakıka sonra aradılar benı ama doktor aramadı hemsıre aradı.
doktor dıyor kı dedı adet olmanızı bekleyecekmısız, lucrıne aynı dozda devam dedı. yarın bır beta hcg yaptırın dedı. yok dedım ben hamıle degılım .
olsun sız yaptırın dr gormek ıstıyor dedı. sonra adet olunca 2. gunu ya buraya gelın ya da ızmırde doktora gıdın dedı.
boyle ıste..
benım enerjı bugun sıfırlandı
Canım akraba filan yok mu İstanbul'da? Biraz gitsen hem moralin daha iyi olur. Canını sıkma. Korunuyor muydun, belki ilaçlar nedeniyle hamile kalmış olabilir misin?
Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Niye boyle oldum bilmiyorum gercekten. Korunmuyoruz ama hamilemkalmam mumkun degil. Ne yapipnyapmadigimi biliyorum :) ama mecburen yaptiracagim test yarin, doktor istedi. Yaptirmam desem olmuyor.benim adetim gecikir boyle arad , olmayan bor sey degil yani. Simdi lucrine devam .. Nasil olacak bu tedavi ben anlamadim valla.adet olana kadar lucrin... Sapitti bence su anda zamanlama.
canım adet olmamanı çok takma, gecikme normalmiş.
herşey zor geliyo insana biliyorum ama yorma kendini, bu aşamalarda sıkma canını ilerisine gücün olsun
Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Niye boyle oldum bilmiyorum gercekten. Korunmuyoruz ama hamilemkalmam mumkun degil. Ne yapipnyapmadigimi biliyorum :) ama mecburen yaptiracagim test yarin, doktor istedi. Yaptirmam desem olmuyor.benim adetim gecikir boyle arad , olmayan bor sey degil yani. Simdi lucrine devam .. Nasil olacak bu tedavi ben anlamadim valla.adet olana kadar lucrin... Sapitti bence su anda zamanlama.
Canım benim kürtajdan sonraki bazı aylar 28 günde olan adetim 33-35 arası değişti. Sakinleşince düzeldi. Takmamaya çalış desem de olmuyor. Sen yine de ara sor dr ne. Memorial sordu sayıyı de. Ben de kesin takarım. Bu arada geçmişte bir arkadaş yazmış. Görümcem için soruyorum. Bir siklustaki yumurta sayısı azsa yumurtaları dondurup 2. siklusta olanla birleştirip sonra da dölleyebiliyorlarmış. Peki o zaman yeni ay için de ilaç artı başka para alırlar mı kafama takıldı?