- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.361
Ayyy ben korkmaya başladım bu tüp bebek işinden
ufff:18::18:
ufff:18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bizim rahimle ilgili felan problemlerimiz yokki bizimki belli işte
genetik faktörlerlerden dolayı malesef
bana biraz tuhaf geldi tekrar rahim filmi istemesi
ben çektirmedim rahim filmi
tüp bebek tedavisine başlayınca
bendende istrerler o zaman
Canım benim sorunum biraz farklı sanırım. Benim 7 yaşında oğlum var. Ben genetik sorunu bilmeden oğluma kardeş istedim ve hamile kaldım ve bebeğimiz erken doğdu rahimağzı yetmezliğinden. 25 haftalık doğdu. Acaba rahimin yapısıyla ilgili bir sıkıntı mı var diye rahim filmi çekildi. Sorun çıkmadı. Sonra 8 ay geçince yeniden hamile kaldım tabi genetik sorunu bilmeden. Bu sefer de 8 haftalık düştü. Ardından preferikkanda kromozom analizi yaptırdık çünkü 1. bebeğim de düşmüştü. 2 düşük bir erken doğum. Eşimde mozaiklik çıktı. Kürtajda nadir de olsa yapışıklık filan olabiliyormuş tüplerde. Onun için belki çekebiliriz dedi Nur Hanım o zaman...
Hııı anladım canm ya ama ilginç
bak en azından bir tanede olsa evladın var
Rabbim size bağışlasın onu
Allah acısını göstermesin
Allah korusun o yapışıklık felanda olmasın ya
bende duymuştum onu
Ah benimde bi tane olsa ona bile razıyım
canım Allah yardımcın olsun
Bu mozaiklik nasıl oluyor onu bilmiyorum
ARKADAŞLAR AKLIMA BİR ŞEY TAKILDI. BEN MEMORİALE GİTTİĞİMDE NUR HANIM İLGİLENMİŞTİ. DOSYAMI İNCELEDİ RAHİM FİLMİM VARDI ERKEN DOĞUMDAN SONRA ÇEKİLMİŞTİM. iYİ DEMİŞTİ. AMA KÜRTAJDAN SONRAYA AİT OLMADIĞI İÇİN BELKİ TEDAVİDEN ÖNCE RAHİM FİLMİ GEREKEBİLİR DEDİ TEKRARDAN. BAZEN KÜRTAJDA YAPIŞIKLIK FİLAN OLABİLİYORMUŞ YA ONDAN DEDİ SANIRIM. ZATEN TÜP BEBEK YAPILACAK. TÜP BEBEKTE TÜPLERİN KAPALI OLUP OLMAMSI SONUCU DEĞİŞTİRİR Mİ? BİR DE ANESTEZİYLE ÇEKTİRMİŞTİM BİR YIL KADAR ÖNCE. AYILINCA ÇOK KÖTÜ HİSSETMİŞTİM KENDİMİ AFEDERSİNİZ SANKİ ZORLA İLİŞKİYE GİRMİŞ GİBİ. KASIKLARIM DA ÇOK AĞRIMIŞTI. HİÇ SEVMEMİŞTİM...
Hitucu geçmişi okuyorum arada. Senimn hamilelik haberi verdiğin sayfalardayım. Daha ikiz olduğunu bilmediğin sayfalarda:)) Çok heyecan verici:))
canım yaaa...bende okuyorum arada.hala çok duygulanıyorum okurken...
bu arada lavequeyi gören varmı msn de de yok.nerde acaba????
malesef canım spermlerde sorun yoksa yada cocuk sahibiysen devlet yardım etmiyo.valla canım maddi sıkıntınız yoksa devletle falan uğraşma hiç.
Normal denemeni tavsiye etmiyorum şiddetle.geçmişi okuduğunu söylemiştin.zümminide okumuşsundur ozaman.onun ilk bebeği genetik sorundan dolayı kalbinden hasta.3-4 senedir yani doğduğundan beri makinalara bağlı yaşıyo.konuşamıyo,yürüyemiyo.
Beterin beteri var canım bunu düşün ve hailne şükrek sıkma o güzel canını.
Bu arada senin yaş kaçtı?
hİTUCU SORMUŞUMDU BELKİ ÖNCEDEN SEN AMNİYOSENTEZ YAPTIRMAMIŞTIN DEĞİL Mİ?
herkesin kararına saygı duyarım ama ben sağlıksız olduğu tespit edildikten sonra gebeliğin sonlandırılmasına karşıyım.arda beyin kararıda yerinde olmuş.Kızlar Arda Bey aradaı. Genetik değerlendirmeleri sonucu karar Pgt ile Tüp bebekuygun görmüşler. En erken şubatta deneyebiliriz dedi. Adetin 2. günü aradedi randevu için. Ocakta bir kez daha hatırlatacağım...
Burdqyim kizlar ben simdi ama siz yoksunuz simdi de...