-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
eyetkıner senın kacıncı da basrdın pct ylemı oldu bı de senın nasıl oldu yurtdısındanmı geldı probmu neydı pctın
mrb eyetkiner bebişin nasıl? canım sizin kaçıncı kromozomlardı sorun?
hituci canım sen nasılsın?
sağolasın canım doktor bana çok yumurta elde etmeliyizki şansımız daha çok olsun dedi. sen bişey yapmışmıydın ek olarak.
eyetkiner sen bizim umudumussun..............iyiki varsin
iyiyim canım saol sen nasılsın?bu ay başlamak istiyorum tedaviye Allah nasip ederse.bebeğimi sağlıkla sıhhatle kollarıma almak istiyorum artık.çok zor olduğunu biliyorum belkide yine negatif olacak ama pozitif olma ihtimali beni rahat bırakmıyo.o yüzden hem sabırsızım hem tereddütlü.Allah yar ve yardımcımız olsun.sevgiler...
kızlar slm ne güzel sohbetler olmuş ben yokken kızlar birbirimize çok dua edelim bende gelecek ay başlıcam kısmetse tedaviye okadar heyecanlıyım ki rabbim bize meleklerimizi tez zamanda göndersin benim korkularım çok ama olacakmı olsa sağlıklı devam edecekmi yada kaç tane sağlıklı çıkacak herşey muamama yani anlayacağınız bakalım hepimizini hakkında hayırlısı
hituci cnm inşallahh tedavin olumlu sonuçlanacak... karar verme aşaması da çok stresli.. rahat ol ve hep olumlu düşün cnm..
saol canım.bebeğin olmasına rağmen buralardasın ve desteğini esirgemiyorsun.çoğu arkadaş nete girmeye fırsat bulamıyo bebeği olduktan sonra.dua et bizim için.ibrahim egeyi koklaya koklaya öp bizim yerimize.sağlıcakla kal canım aeo sevgiler...