Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

eyetkıner senın kacıncı da basrdın pct ylemı oldu bı de senın nasıl oldu yurtdısındanmı geldı probmu neydı pctın

eyetkıner senın kacıncı da basrdın pct ylemı oldu bı de senın nasıl oldu yurtdısındanmı geldı probmu neydı pctın

canım ilk tüp bebek ve pgt de hamile kaldım ben şükürler olsun...

izmir smyrna da tedavi oldum pgt için ankara genart tan volkan baltacıyla konuştu dr um. resiplokal translokasyon olan kromozomlarımı söyledi dr um elinde prob var mı dedi.. karşı taraf var dedi.. benim için ayırıldı... şanslıydım.. pgt ankara da yapıldı 9 embriyoma.. 2 tane sağlıklı bulundu. şimdi bitanecik oğlum var....:Saruboceq:

mrb eyetkiner bebişin nasıl? canım sizin kaçıncı kromozomlardı sorun?

canım slm...
bebişim çok iyi maşallahh.. ben işe başladım mecburen kayınvalidem bakıyo.. hayat işte...
canım raporlarım evde ama hatırladığım kadarıyal 4 kromozom da vardı translokasyon.. ama kaçıncı oladuklarını hatırklamıyorum eve gidince ya da yarın yazarım senin için...

rica ederim... kafanıza takılanlara yardımcı olabilmek beni de mutlu ediyor.. herzaman yanınızdayımmm

sağolasın canım doktor bana çok yumurta elde etmeliyizki şansımız daha çok olsun dedi. sen bişey yapmışmıydın ek olarak.

hituci canım sen nasılsın?

iyiyim canım saol sen nasılsın?bu ay başlamak istiyorum tedaviye Allah nasip ederse.bebeğimi sağlıkla sıhhatle kollarıma almak istiyorum artık.çok zor olduğunu biliyorum belkide yine negatif olacak ama pozitif olma ihtimali beni rahat bırakmıyo.o yüzden hem sabırsızım hem tereddütlü.Allah yar ve yardımcımız olsun.sevgiler...

kızlar slm ne güzel sohbetler olmuş ben yokken kızlar birbirimize çok dua edelim bende gelecek ay başlıcam kısmetse tedaviye okadar heyecanlıyım ki rabbim bize meleklerimizi tez zamanda göndersin benim korkularım çok ama olacakmı olsa sağlıklı devam edecekmi yada kaç tane sağlıklı çıkacak herşey muamama yani anlayacağınız bakalım hepimizini hakkında hayırlısı

nrcnözbk hayırlı haberlerinle :emir_bebek: bizim de umudumuzu artırırsın inşallah, Allah yardımcın olsun kaydirigubbakcemile5

iyiyim canım saol sen nasılsın?bu ay başlamak istiyorum tedaviye Allah nasip ederse.bebeğimi sağlıkla sıhhatle kollarıma almak istiyorum artık.çok zor olduğunu biliyorum belkide yine negatif olacak ama pozitif olma ihtimali beni rahat bırakmıyo.o yüzden hem sabırsızım hem tereddütlü.Allah yar ve yardımcımız olsun.sevgiler...

bende iyiyim canım İnşallah bu sefer olur olumlu düşünmekten vazgeçme aklına kötü ihtimaller getirme.Allahım sabır versin hepimize.

kızlar slm ne güzel sohbetler olmuş ben yokken kızlar birbirimize çok dua edelim bende gelecek ay başlıcam kısmetse tedaviye okadar heyecanlıyım ki rabbim bize meleklerimizi tez zamanda göndersin benim korkularım çok ama olacakmı olsa sağlıklı devam edecekmi yada kaç tane sağlıklı çıkacak herşey muamama yani anlayacağınız bakalım hepimizini hakkında hayırlısı

bende çok heyecanlıyım aklımda bir çok soru var canım ama artık daha sakin olmaya çalışıyorum. aklıma kötü ihtimalleri getirmemeye çalışıyorum bu ihtimalleri düşününce daha çok strese giriyorum ve bu hiç bir fayda sağlamıyor belki tedavimizi bile etkiler stres. biz elimizden geleni yapıyoruz. Allahım ol derse olur İnşallah.olumlu düşünelimki olumlu olsun.

hituci cnm inşallahh tedavin olumlu sonuçlanacak... karar verme aşaması da çok stresli.. rahat ol ve hep olumlu düşün cnm..

kızlar günaydın
güneşcim canım evt iyi düşünmek lazım ama ben bu sefer inşş psikoloğa gidem faydasını görürüm inşş çünkü yalnız aşamıcağım bence

Allah yardimciniz olsun....hele o kromozom bozuklugu sizdeyse insan daha bi suclu oliyor...benim evliligim bitiyordu...transferden bi gün önce...eger saglikli yumurta bulunamasaydi...biz Allahin secilmis kullariyiz...belki bize verilen bi imtihan belki de günahlarimizin affi....Bide herkes seni yanliz biraktigi zaman sirf düsünceler icinde kayboliyorsun...ama hersey geride kaldi...cok bunaldigim günler oldu...simdi 13 haftalik hamileyim...ama ben cocuklarim icin yasiyorum...onlar benim hayatim...sizde umutsuz olmayin....halinize sükr edin...beterin beteride var

hituci cnm inşallahh tedavin olumlu sonuçlanacak... karar verme aşaması da çok stresli.. rahat ol ve hep olumlu düşün cnm..

saol canım.bebeğin olmasına rağmen buralardasın ve desteğini esirgemiyorsun.çoğu arkadaş nete girmeye fırsat bulamıyo bebeği olduktan sonra.dua et bizim için.ibrahim egeyi koklaya koklaya öp bizim yerimize.sağlıcakla kal canım aeo sevgiler...

saol canım.bebeğin olmasına rağmen buralardasın ve desteğini esirgemiyorsun.çoğu arkadaş nete girmeye fırsat bulamıyo bebeği olduktan sonra.dua et bizim için.ibrahim egeyi koklaya koklaya öp bizim yerimize.sağlıcakla kal canım aeo sevgiler...

Canım benim tabii ki dualarımda hep sizler varsınız.. tabii ki burada olucam..
ben de ilk kromozom translokasyonunu öğrendiğimde test sonuçlarımda hep nasıl bişey neler olacak gibi meraklardaydım..birisi çıksın ve bana olumlu şeyler güzel örnekler versin diye umutla bakıyordum...
ben de çok acı çektim çok acı yaşadım kısacası nasıl bişey olduğunu bildiğim için yanınızda olmak bana da çok iyi geliyor...:1hug:

X