mattikacım çok üzüldüm,bunu yaşamış biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki,ben şoktan hemen çıkamamıştım sabahları uyadığımda içim yanıyordu,sanki sağlı sollu tokatlar yiyor gibiydim...ama atlatılıyor zamanı gelince,tatile falan gittim hemen,iyileşmek zorundayım Allah izin vermemişti yapıcak bişi yok...
o zaman çok üzüldüm kapılar kapandı diye ama demek ki hayırlı değilmiş ki kapandı ama 4 ay sonra açıldı pgd yapmadan boşuna üzülmüşüm dedim...
çok üzülmüştüm evet ama olacağına daha çok inanmaya başladım daha çok bağlandım inandım yalvardım daha çok dua ettim...
ve biliyosun bende de hiç sağlam çıkmadı ve çok az yumurta 4 döllenen ve 2 pgd ye girebilen...banada sağlamı bulana kadar pgd dendi benimde senin gibi manen gücüm yoktu buna,madden de yoktu ama bi şekilde tedavi masrafı bulunur halledilir ama manevi süreç çok yıpratıcı...Allahımın sınavı...
ve doğal mı pgd mi diye arafta kaldım çok düşündük Allahım yardım etti ve spontan gelişti herşey...sonra amniyo yaptırayım mı yaptırmayımmı diye arafta kaldım yine Allahım yardım etti yaptırmadım ve içim çok rahat....(oysa fazlasıyla takıntılı bi insanım) ilk 4 ay araştırma yaptım amniyo ve genetik derken artık kafayı yemeden bıraktım araştırma yapmıyorum...ve iyiyim...
seni teselli edemeyiz şuan herşey zamanı gelmeden geçmiyor ve iyileşmiyor.ama sabır dileyebilrim sonsuz sabır ve bi gün olacağına inanmak Allahın izniyle...