Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

nerelerdesin canım.bugün merak ettim seni.adet oldunmu?

Bugun evde degildim canim .
Adet olmadim hala. Aradim doktory, olursun , oluncaya kadar lucrine devam dedi. Olacak gibiyim ama.
Yarin olsam da olmasam da her iki kosukda da doktora gidecegim. Adet olmazsam niye doktora gidiyorum orasini biliyor musun?

Adet olmadim hala. Aradim doktory, olursun , oluncaya kadar lucrine devam dedi. Olacak gibiyim ama.
Yarin olsam da olmasam da her iki kosukda da doktora gidecegim. Adet olmazsam niye doktora gidiyorum orasini biliyor musun?

bilmiyorum canım.ama muayene için hazırlıklı git bence.

maşaallah herkes burda bu gece.formunuzdasınız ama benim pilim bitti.bıdıklar yeni uyudu bende uyuyacam inş.hepinizi öptüm hayırlı geceler...

yok canım ben amniyosentez yaptırmadım.ne olursa olsun aldırmayacaktım.onun için gerek duymadım.az da olsa düşük için bi risk amniyo.

herkesin kararına saygı duyarım ama ben sağlıksız olduğu tespit edildikten sonra gebeliğin sonlandırılmasına karşıyım.arda beyin kararıda yerinde olmuş.
hayırlısı olsun hakkında canım benim.inşaallah oğluşuna sağlıklı bir kardeş nasip eder rabbim hayırlısıyla sağlıkla en kkısa zamanda inşaallah.
oğlunun adı ne?benim kızlarımın adı ebrar ile iclal...

Canım ben de senin gibi düşünüyorum zaten buradaki dr m Arda Bey'le telefonda görüşmüş ve benim amniyosentez istemediğimisöylemiş. Bunu not alayım demiş. Doğal hamile kalabiliyorum o da ileri haftada amniyosentez önerecekti ona göre de tercih hakkı. Eşim hala olayın ciddiyetinin farkında değil ya. Drden duyduğu iyi oldu. Hep macera aradığımı düşünüyor kendince.

Oğlumun adı Cihan Buğra, vefat eden oğlumun da adı Berat Tunca idi. Çok üzülüyorum hala oğlum için. Arda Bey serklaj yaparız 2 embriyo uygun olur dedi...

Canım aşkolsun bana yorum yazmamışsın:)) Olursun inşallah. Niye gidecektin dr ye? Bu arada oğlum 1. sınıfta fsh, e2 im iyi geldi. Hazirana ertelesem çok mu geç olur acaba?

Canim cok hizli okudum , kacirmisim sanirim senin mesajini. Pgtli tup bebege karar verilmis, o mesajdan bahsediyorsun di mi? Baska okumadim cunku simdi.

Sonucun belli olmasina cok sevindim ama hituciyle olan yazismalarinda ben hala birseyleri anlamiyorum :))) valla okuyorum ama neyi tartisiyorsunuz valla anlamiyorum. Simdi sen pgtli tup yaptiracaksin ... Neden hazirana atmayi dusunuyorsun?

Canim cok hizli okudum , kacirmisim sanirim senin mesajini. Pgtli tup bebege karar verilmis, o mesajdan bahsediyorsun di mi? Baska okumadim cunku simdi.

Sonucun belli olmasina cok sevindim ama hituciyle olan yazismalarinda ben hala birseyleri anlamiyorum :))) valla okuyorum ama neyi tartisiyorsunuz valla anlamiyorum. Simdi sen pgtli tup yaptiracaksin ... Neden hazirana atmayi dusunuyorsun?

Canım oğlan 1.sınıfta ya zor bir süreç tabi. Bir de öğretmenim eşim de üniversitede ya...

Canım oğlan 1.sınıfta ya zor bir süreç tabi. Bir de öğretmenim eşim de üniversitede ya...

haziran geç olmaz bence.maddi manevi nezaman hazır hissedersen ozaman yap bence.
eşinede bravo yani.benimkide öyle.sıkıntıyı onlar çekmiyo ya ondardır.ben doğal hamile kalmaktan yana değilim.spermlerde sorun var ama hamile kalmam imkansız değil.korunma konusunda sıkıntılarımız var.genetik sorunumuz var ve sakat çocuğumuzun olabileceğini düşünmüyo hiç.normal çocuğa zor bakıyoruz bide sağlıklıksız....
Allahım kimseye vermesin...zümminden biliyorum çok zor çok...

haziran geç olmaz bence.maddi manevi nezaman hazır hissedersen ozaman yap bence.
eşinede bravo yani.benimkide öyle.sıkıntıyı onlar çekmiyo ya ondardır.ben doğal hamile kalmaktan yana değilim.spermlerde sorun var ama hamile kalmam imkansız değil.korunma konusunda sıkıntılarımız var.genetik sorunumuz var ve sakat çocuğumuzun olabileceğini düşünmüyo hiç.normal çocuğa zor bakıyoruz bide sağlıklıksız....
Allahım kimseye vermesin...zümminden biliyorum çok zor çok...

Öyle canım. Şansım bir kez denemek tuttu tuttu tutmadı doğal diyor. Şart bu.
Spiral iyi canım taktır kafan rahat etsin...

Bu arada47 yaşında görümcem var 5 gün kadar sonra yumurta toplanacak. Semra hanımla son denemesini yapıyor. Dua edin kızlar hiç çocuğu yok. Mucize Allahan...

Kızlar, 47 yaşındaki görümcem tüp bebeğe başlamış Semra Hanımla . Sopn kez deneyecek. 4 gün sonra yumurta toplanacakmış. Dualarınızı esirgemeyin. Hiç çocuğu yok. 2 düşük+ 2 başarısız tüp denemesi var. Olur inşallah...

Selam kızlar,

bugun bende bır mutsuzluk bır gergınlık sormayın gıtsın .
Regl olacagım galıba ondan .

Chnbcım gorumcem ınsallah dılegıne kavusur tatlım.

Bugun doktora gıdıyorum cunku hala adet olmadım ve lucrıne devam edıyorum .
Off ıstanbulda yasasaydım keske su tedavıyı kullıyen orada yapsaydım...

Neyse bakmayın sız benım yazdıklarıma ben bugun ıyı hıssetmıyorum .

Sızler nasılsınız kızlar?

Selam kızlar,

bugun bende bır mutsuzluk bır gergınlık sormayın gıtsın .
Regl olacagım galıba ondan .

Chnbcım gorumcem ınsallah dılegıne kavusur tatlım.

Bugun doktora gıdıyorum cunku hala adet olmadım ve lucrıne devam edıyorum .
Off ıstanbulda yasasaydım keske su tedavıyı kullıyen orada yapsaydım...

Neyse bakmayın sız benım yazdıklarıma ben bugun ıyı hıssetmıyorum .

Sızler nasılsınız kızlar?

Ben de onu düşündüm İstanbulda olmaman da sıkıntı yapmıştır belki. Hayırlısı olsun inşallah canım. Yolculuk ne zaman kısmetse?

Biz de iyiyiz sanırım...

bugun ben patlayacak bir bomba gibiyim .
doktora gıttım . takıpler ızmırde olacak bılıyorsunuz .
ılk defa gıttım bugun . doktor baktı. endometrıum kalınlıgını soyledı ve sag ve sol yumurtalar ok dedı.
kıst yok dedı. endometrıumu kalın buldu . ama tahmın edıyorum doktorunuz bugun tedavıye baslar dedı . bu bılgılerı doktorunuza bıldırın , o sıze bılgı verecek dedı.
doktor ıyı bır doktordu ama ben kendımı cok boslukta hıssettım bugun .

geldım aradım hastaneyı. benım doktor ızınlı bugun . hemsıreye faxladım . sonra hemsıre aradı. sag sol overler nasılmıs dedı? ıyıymıs bır sorun yokmus dedım .
pekı kac folıkul varmıs dedı? bılmıyorum soylemedı , ama ıstersenız arayıp sorayım dedım .
sonra yok gerek yok ben bır doktora danısıp sızı arattıracagım dedı.
sonra 15 dakıka sonra aradılar benı ama doktor aramadı hemsıre aradı.
doktor dıyor kı dedı adet olmanızı bekleyecekmısız, lucrıne aynı dozda devam dedı. yarın bır beta hcg yaptırın dedı. yok dedım ben hamıle degılım .
olsun sız yaptırın dr gormek ıstıyor dedı. sonra adet olunca 2. gunu ya buraya gelın ya da ızmırde doktora gıdın dedı.
boyle ıste..
benım enerjı bugun sıfırlandı

bugun ben patlayacak bir bomba gibiyim .
doktora gıttım . takıpler ızmırde olacak bılıyorsunuz .
ılk defa gıttım bugun . doktor baktı. endometrıum kalınlıgını soyledı ve sag ve sol yumurtalar ok dedı.
kıst yok dedı. endometrıumu kalın buldu . ama tahmın edıyorum doktorunuz bugun tedavıye baslar dedı . bu bılgılerı doktorunuza bıldırın , o sıze bılgı verecek dedı.
doktor ıyı bır doktordu ama ben kendımı cok boslukta hıssettım bugun .

geldım aradım hastaneyı. benım doktor ızınlı bugun . hemsıreye faxladım . sonra hemsıre aradı. sag sol overler nasılmıs dedı? ıyıymıs bır sorun yokmus dedım .
pekı kac folıkul varmıs dedı? bılmıyorum soylemedı , ama ıstersenız arayıp sorayım dedım .
sonra yok gerek yok ben bır doktora danısıp sızı arattıracagım dedı.
sonra 15 dakıka sonra aradılar benı ama doktor aramadı hemsıre aradı.
doktor dıyor kı dedı adet olmanızı bekleyecekmısız, lucrıne aynı dozda devam dedı. yarın bır beta hcg yaptırın dedı. yok dedım ben hamıle degılım .
olsun sız yaptırın dr gormek ıstıyor dedı. sonra adet olunca 2. gunu ya buraya gelın ya da ızmırde doktora gıdın dedı.
boyle ıste..
benım enerjı bugun sıfırlandı

Canım akraba filan yok mu İstanbul'da? Biraz gitsen hem moralin daha iyi olur. Canını sıkma. Korunuyor muydun, belki ilaçlar nedeniyle hamile kalmış olabilir misin?

Canım akraba filan yok mu İstanbul'da? Biraz gitsen hem moralin daha iyi olur. Canını sıkma. Korunuyor muydun, belki ilaçlar nedeniyle hamile kalmış olabilir misin?

Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Niye boyle oldum bilmiyorum gercekten. Korunmuyoruz ama hamilemkalmam mumkun degil. Ne yapipnyapmadigimi biliyorum :) ama mecburen yaptiracagim test yarin, doktor istedi. Yaptirmam desem olmuyor.benim adetim gecikir boyle arad , olmayan bor sey degil yani. Simdi lucrine devam .. Nasil olacak bu tedavi ben anlamadim valla.adet olana kadar lucrin... Sapitti bence su anda zamanlama.

Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Niye boyle oldum bilmiyorum gercekten. Korunmuyoruz ama hamilemkalmam mumkun degil. Ne yapipnyapmadigimi biliyorum :) ama mecburen yaptiracagim test yarin, doktor istedi. Yaptirmam desem olmuyor.benim adetim gecikir boyle arad , olmayan bor sey degil yani. Simdi lucrine devam .. Nasil olacak bu tedavi ben anlamadim valla.adet olana kadar lucrin... Sapitti bence su anda zamanlama.

canım adet olmamanı çok takma, gecikme normalmiş.
herşey zor geliyo insana biliyorum ama yorma kendini, bu aşamalarda sıkma canını ilerisine gücün olsun

canım adet olmamanı çok takma, gecikme normalmiş.
herşey zor geliyo insana biliyorum ama yorma kendini, bu aşamalarda sıkma canını ilerisine gücün olsun

Adet olmamaya cok takmadim aslinda mattikacim. Aslindaona da taktim yani zaman gecti, herseyin bir sirasi var, denge bozuldu gibi geldi bana. Ama asil bugun ilk takibe gittim ya, doktor rahim kalin biraz dedi. Sonra dusundum regl olunca incelmiyor mu bu rahim ? Kalin olmasi bu donemde zaten normal degil mi? Adet olmadan da tedaviye baslanabilir onemliolan hipifiz bezinin salgilamasi gibi bir seyler soyledi. Orasini tam anlamadim . Ama doktorun karar verecek dedi haliyle. Ama sonra memorial baslamadi adeti bekledi. Ben burada sadece yumurta takibi yaptiriyorum farkindayim ama boyle degisik durumlar biraz canimi sikti sanirim. Ya fazla buyuttum sanirim ama durum bu. Yarin da simdi betahcg yaptiracagim. Testlerden cok sikildim. Gereksiz test istendi mi deli oluyorum. Doktor da hakli tabi bilimsel olarak gormek istiyor ama ben biliyorum kendimi.
Yani bugun icimden aynen sunu dedim valla. Bu tedaviden hic bir sey cikmaz... Hastaneye guvenmedigimden degil ama buradaki doktor folikul sayisi bildirmedi , hastanedeki hemsire sagda solda kac folikul varmis dedi. E dedim ben arayip sorayim. Ama uzuldum bu soruyu duydugumda. Gittigim doktor izmirde cok iyi bir prof, ondan yana suphem yok ama eksik bilgi gibi sanki, hastanenin sordugu sorunun vpcevabi bende yok... Oyle iste ya..

Canım benim kürtajdan sonraki bazı aylar 28 günde olan adetim 33-35 arası değişti. Sakinleşince düzeldi. Takmamaya çalış desem de olmuyor. Sen yine de ara sor dr ne. Memorial sordu sayıyı de. Ben de kesin takarım. Bu arada geçmişte bir arkadaş yazmış. Görümcem için soruyorum. Bir siklustaki yumurta sayısı azsa yumurtaları dondurup 2. siklusta olanla birleştirip sonra da dölleyebiliyorlarmış. Peki o zaman yeni ay için de ilaç artı başka para alırlar mı kafama takıldı?

Canım benim kürtajdan sonraki bazı aylar 28 günde olan adetim 33-35 arası değişti. Sakinleşince düzeldi. Takmamaya çalış desem de olmuyor. Sen yine de ara sor dr ne. Memorial sordu sayıyı de. Ben de kesin takarım. Bu arada geçmişte bir arkadaş yazmış. Görümcem için soruyorum. Bir siklustaki yumurta sayısı azsa yumurtaları dondurup 2. siklusta olanla birleştirip sonra da dölleyebiliyorlarmış. Peki o zaman yeni ay için de ilaç artı başka para alırlar mı kafama takıldı?

MErhaba canim,

Rahatladim biraz. Dus aldim ve hayata biraktim olacaklari. Dusunup sikinca bir sey degismeyecek dedim kendime. Ama cok gerildim bugun , uzun zaman boyle olmamistim . Sormamin bir anlami yok doktora simdi cunku zaten adet oluncaya kadar lucrine devam dedi. Kac folikul oldugunu sorsam ne olacak simdi? Ama bundan sonraki yumurta takiplerinde biraz detayli sormam gerekecek sanirim . Kac folikul olduguu memorialdaki hemsire soruyor izmirdeki doktorum bana hic boyle bir seyden bahsetmiyor. Bu biraz kendimin saglam ellerde olmadigi hissettirdi bana . Belki de hemsire acaba gereksi mi sordu o soruyu ne dersin?

Sordugun soruya gelince guzelim bence baska para alirlar. Cunku sonucta tekrar yeni bir siklus olacak ve yine yumurta buyutmel icin ilac kullanacak gorumcen ... Ama tek transfer parasi alirlar. Yani bir indirim olur diyendusunuyorum . Tek atransfer iki yumurta takibi ,iki ilac , oyle dusun .

X