- 31 Mart 2007
- 1.987
- 2
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #3.341
Bu da doğru... İşin kötü yanı kader diyorsun kabulleniyorsun, bazı anlarda keşkelerden kurtulamıyorsun. Bunu ben 25 haftalık doğan oğlumu kaybettiğimde çok yaşadım... Bir yandan müthiş bir vaad: İsyan etmeden sabredersen seni cennette karşılayacak bir melek; diğer yandan bebeğinin yaşıtlarını gördüğündeki hüsran...
İnşallah sabreden kullarından olurum diye dua ediyorum. Allah diğer evladımın acısını göstermesin. Bana da sizlere de evlatlar nasip etsin...
Amin guzelim . Artik disimdan degil surekli icimden dua eder oldum allaha. Her daim onunla beraberim . Inaniyorum da gercekten onun benim icin en iyiyi dusundugune. Hic isyan etmedim allah da ettirmesin .
Heyecanliyim . Neler bekliyor beni merak ediyorum. Biraz da buyudgumu hissediyorum. Mattikanin olumsuz cevabindan sonra eskiden ben ah iste derdim olmuyor. Bana da olmayacak. Ama demiyorum oyle. Cunku bu isin istatistiklerle cok dogru orantili olmadigini ogrendim artik. Gercekten allah isteyecek ve verecek. O zaman kromozom soruuymus oymus buymus hepsi bahane. Tabii gonul isterdi ilk istedigimde allah nasip etseydi. Su anda 7 yasinda olurdu zaten ... Ama vermedi. Bununla sinadi beni de. Umuyorum bu tedavimde hayirlisiyla saglikli bir kiz evladi nasip eder allah bana . Kiz diyorum cunku duyjustum . Allahtan isterken net soylemek gerekliymis :26:Ben de net soyluyorum artik.