Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba canım bu perinotolog bizim durumları çözebilir mesela ben kesin amniyo yaptırmalımıyım filan bilebilir keşke sorma imkanım olsa..konyada perinotolog yok..iyimiymiş arda lembeti..

Canım Arda Bey alanında iyi bir doktor. Ben aslında Cemil beyden haber gelseydi pek bu işleri kurcalamayı düşünmüyordum. Genetik sorunu o buldu, zaten tüp bebekçi onunla devam edecektim ama 2 aydır bir türlü netleştiremediği için bayramda da İstanbulda olmadığı için alternatif bulmuş oldum. Canım sitesinden sorabilirsin. Ya da telefonla ara belki cevaplarlar. Buradada perinatolog yok. Benim birkaç sorun bir aradaolduğu için perinatolog iyi olacak herhalde. Aslında ne soracağımı da belirlemem lazım. Birçoğunu Cemil Bey cevaplamıştı aslında. Bakalım ne olacak.

Bu aradaben bu sabah 29. günümde adet oldum. Kürtaj sonrası 34 güne çımıştı. Benim gitmeden yanımda fsh filan yaptırıp götürmem gerek mi sizce?

Bir de her tetkiki götüreceğim... Memorial evlilik cüzdanı da istedi...

Uzun olacak evet guzelim. Bugun adet oldum, iste adettin 21. Gunu baslayacaksin dedlier. Adetten 1 hafta onceye denk gelmiyor ama ???

28 gün adet döngüsü olursa 21.gün diğer adetten bi hafta öncesi oluyo.
bi hafta 10 güne fln çıkabilir belki. ben 21.gün iğnelere başladım işte, bayramdan sonra fln göbekten iğnelere geçcez

Leveque, canım akşam Cumhur bey beni telefondan aradı. 20 dakika kadar konuştuk. Senden bahsettim. Arkadaş size gelmiş ben de bu nedenle aradım orayı dedim.:))
24 şurla büyük ölçüde kromozom sorunumuzun hangisinde olduğu belli olurmuş. Ama yine de multiprobe octocramla öncesinden hangisinde sorun olduğunun bulunmasını önerdi. Gidince kendisiyle ayrıntılı görüşeceğim canım. Oldukça ilgilendi. Ben önceden mail atmıştım ona cevaben aramış. Beklemiyordum aslında canım. İyi oldu. Eşim de duysun söyleyeceklerini. Ben anlatıyorum ona hikaye gibi geliyor. Oğlumuz var ya bir türlü sorun olduğunu kabullenemedi kendisinde:))

merhaba canım bu perinotolog bizim durumları çözebilir mesela ben kesin amniyo yaptırmalımıyım filan bilebilir keşke sorma imkanım olsa..konyada perinotolog yok..iyimiymiş arda lembeti..

İstersen sorayım canım aklıma şimdi geldi. Genelde görmeden bir şey diyemem derler ya. O yüzden cevaplar mı bilmem ama tam olarak ne sorayım. İstersen sorarım.

Merhaba guzelim,

Beni tanimamistir herhalde.:)))

Valla aferin. Cok guzel bir davranis aramasi. Alkis tutmak gerek . Hele bu isin bu kadar yozlastirildigi bazi merkezleri dusundugumuzde valla helal olsun diyesim geliyor icimden.

28 gün adet döngüsü olursa 21.gün diğer adetten bi hafta öncesi oluyo.
bi hafta 10 güne fln çıkabilir belki. ben 21.gün iğnelere başladım işte, bayramdan sonra fln göbekten iğnelere geçcez

Ben 30 gunde oluyorum genelde o yuzden tutturamadim sanirim :)))

Az kalmis senin de ... Ay bir heyecan kapliyor icimi benim boyle zamanlar yaklastikca. Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah.

Merhaba guzelim,

Beni tanimamistir herhalde.:)))

Valla aferin. Cok guzel bir davranis aramasi. Alkis tutmak gerek . Hele bu isin bu kadar yozlastirildigi bazi merkezleri dusundugumuzde valla helal olsun diyesim geliyor icimden.

Haklısın canım... İnşallah artık belirszliklerden bıktım. Bir an önce artık netleşsin istiyorum... llah hepimizin yardımcısı olsun. Amin...

Kızlar herkese iyi bayramlar diliyorum. Bayram sonrası gelişmeleri yazarım. Hepimiz için her şeyin en güzeli olsun inşallah...

selam kızlar..
bayramda kimse uğramamış, herkesin bayramı mübarek olsun..

bayram zor geçti ya..
3-5 aylık evliler hamilelik haberleri verirken ben misafirliklerde iğne saati geçmesin diye saate bakıp iğne yapmak için fırsat oluşturma çabasındaydım.
kayınvalidem söylemedim diyo ama bi şekilde ima etmiş heralde kimse bana bişey sormadı, bebek yok mu diye..
acıyolar gibi geldi, üzüldüm..

abimin eşi hamileymiş, hala olcam hiç yeğenim yok, çok sevindim ama öyle buruk bi sevinç oldu ki..
hamile haberi olmasın diye arkadaşlarımı aradım, zaten bebeği vardı kazayla 2.ye hamileymiş
birgünde 6-7 bebek haberi vardı

rabbim beni imtihan ediyor heralde dedim, hayır dualar ettim bebekler için..
allah gönlüme kötülük vermesin diye de dua ettim.

adet oldum, cuma günü göbekten iğnelere başlıcaz heralde.
allah hayırlısıyla bize de nasip eder inş.

merhaba arkadaşlar hepinize iyi bayramlar dilerim.

aralıkta tüp bebeğe başlayacağım derken bayram öncesi süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim. tam regli günümde regli oldum ama sonra kesildi lekelenmeye dönüştü, sonra ertesi gün tekrar aynı şekilde olunca ve de birde ateş ölçüyordum ateşimde regli olmama rağmen düşmeyip artınca şüphelendim test yaptım ve hamile çıktım. şimdi dinleniyorum. söylemiştim önceden 3 gebelik kaybım var .o nedenle ne eşim ne de ben doğru düzgün sevinebildik hemen direk içimizi korku aldı tekrar aynı şeyler olursa diye. devamı gelir mi bilmiyorum hayırlısını diliyorum sadece.

Son düzenleme:

Merhaba canim

Anliyorum duygularini. 8 sene boyunca ben de herkesi hamile biraktim , birincileri yetmedi 2 .leri oldu. Teyze oldum . ( bu muhtesem bir duygu !!) gercek teyzeligin yanisira 2 . Kez teyze oldum , 3 . Kez teyze oldum . Oldum da oldum . Icine kotuluk falan girdigi yok endiselenme. Insani duygular hissettiklerimiz.

Hayirlisi olsun senin de igneler. Az kalmis. Hadi guzelim insallah guzel gecer tedavin .

Guzelim doktora gittin mi? Bayramda giremedim , senden haber alamadim.

Topraksucumm ne guzel bir haber boyle... Ah bu mucizeler. Oluyor iste, oluyor!
Insallah tatlim bu sefer allahim senin yuzunu guldurur. Haber et lutfen .

Guzelim doktora gittin mi? Bayramda giremedim , senden haber alamadim.
Canım internet ortamı yoktu dün gittim Memoriale. Nur Hanımla görüştüm. mUAYENE DE oldum. Yumurta rezervlerin az dedi fazla bekletme dedi. Rahimağzına dikiş olmalı dedi. 2 embriyo konulursa taşır mı dedim. Onu iyi karar vermrk lazım dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak da var dedi. Cumhur Beyle de görüştük. Eşimin testini tekrarlamak istediler. 1. aşama Eşimin preferik kanda kromozom analizi, 2. Bunda anlaşılmazsa micro arrayla bakacak hangisinde sorun var. 3. Tüp bebekte embriyolara micro array yöntemi... Epey bir maliyetli şeyler canım bu arada... Yarın da Arda Lembete gideceğim.Eve gidince yazarım.Ayrıntılı olarak...

Merhaba canim ,

Merak ediyordum ben de seni.
Icine sindi mi? Anladigim kadari ile sorunu cozecekler micro array ile . Kesin bulacaklarini soylediler mi sorunu?
Nur hanimdan hep bahsediliyor. Nasil bir kadin? Cok mu seker gercekten. Sadece merak ettim

Maliyetini biliyorum canim Cok fena gercekten. Bana memorialdan trombofili paneli diye bir test verdiler. Bugun onun icin kan verdim . 5 kalem bir seylere bakiyorlar. Tam 400 tl. Inanabiliyor musun?
Embryo basi 24 surea da ne demisti eur 150 galiba...
Fiyatlar feci yani.

tromboli pıhtılaşma testleri işte yapılmamış mıydı senin
keşke uni hastanesinde fln yaptırsaydın önceden. ya da illa kendileri mi yapcakmış
ben de bugün dr.la pıhtılaşma konusunda tartıştım
iğneye gerek bile yok yine de yazcaz dedi, ben sinir oldum, bu önemsemez tavırlara dayanamıyorum

Canım Cumhur bey sorunu bulmak istiyor. Ama tabi maliyetli:)) 380 preferik kanda kromozom analizi, bulunmazsa 750 civarı diğeri. Micro array için embriyo başı 350 dolar galiba. 240 tl muayene ücreti. Nur Hanım hoş, bakımlı, ilgili sayılabilecek bir dr. Ayrıca Hataydakidr m ile de tanışıyormuş. Olmazsa yumurta takibini o doktorun yapar dedi. Yumurta rezervlerimi az buldu. Canım sıkıldı. Yarın da diğer sorunlarım için Arda Beye gidiyorum ama Hataya dönünce yazarım. Mattikanın dediği gibi üniversite de yaptır ama o da1 aya yakın sürer. Pahlymış canım ya. Nur Hanım tavsiye üzerine mi geldiniz dedi, ben de kk dan dedim. Hatta evlenmişsiniz hayırlı olsun dedim:))

Mattika cnım sakın stres yapma. Hamile misin? Hamile kalmadan mı iğneye başlayacaksın?

yok canım inş hamile olcam 20 güne kadar
tüpe başladık uzun protokol
bugün göbekten iğneye başladım.
kromozom analzi de pahalı ya sizin ama özel olunca öyle oluyo
devlet çok bekletir bu aşamada

Yok pihtilasma yapilmadi. Ben Umuta gittigimde yapilsin istemistim , gerek yok dediler.
Memorialda da istemediler ama ben istedim . Ne olur ne olmaz simdi ...
Ben pihtilasma testinin adini " pihtilasma testi" olarak tahmin ettigim icin tek kalem bir test sanmistim .Inan bak ne yaptirdigimin bile farkinda degilim Alkis bana

Universite hastanesinde emin bile olamadi doktorlar yapiyor mu diye . Ama sonra sira vardir falan diye ozele gittik. Vakit dar cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…