Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

senin profun kendi labaratuvarı mı var yoksa dısarıya mı yaptırıyor?
dısarıya yaptırıyorsa bu ısı ıyı yapan genetık labaratuvarları var ya ... o zaman onlara gonderilmesini talep edersin hani icine Memorial'da hic sinmez ise ( hesap verme anlamında doktora)

INDENT]

Canı floransta genetik yapılıyor ama 24 şur var mı bilemiyorum... Önerin güzel... Bakalım ne diyecek?​

1 saat önce 2 yaşındaki yeğenim 20 cmlik fotoğraf çerçevesini tepemden karnıma attı bebeğin üstüne,acıyor amaacısı önemli değil bebeğe bişi olmaz inşallah korkuyorum...

1 saat önce 2 yaşındaki yeğenim 20 cmlik fotoğraf çerçevesini tepemden karnıma attı bebeğin üstüne,acıyor amaacısı önemli değil bebeğe bişi olmaz inşallah korkuyorum...

Yok be gulum. O iceride sivisinda yasiyor... O fotograf cercevesinin cok agir olmadigini tahmin ediyorum .
O kadar iceriye denk gelmesi cok dusuk ihtimal. Rahat ol. Demesi kolay diyeceksin simdi icinden :)) ama simdi ben disaridan mantikli dusunuyorum...

merhaba naber,nasıl gidiyor...

Nasil gitsin ? Tedaviye kadar beynime surekli guzel mesajlar vermek icin egitimdeyim :)))kendimi saliversem butun olumsuz dusunceler ususuverecek beynime ama ben onu kontrol altina almakla mesgulum .
Ileriki gunleri ile ilgili onlarca soru var aklimda ama aklima gelince kovuyorum :))

Izmirde yaptiracagim takiplerimi buyuk ihtimalle. Doktorlari aradim semra hanimin burada soyledigi. 2 isim var . Yerlerini ogrendim . Ikisinden birini sececegim sanirim . Transferi semra hanimin yapmasini talep edecegim insallah saglikli embryom bulunursa... Buluursa eger bu benim icin cok nadide bir durum ve bunu onun yapmasini istiyorum. Ama kime ne zaman bu talebimi soylemem gerek bilmiyorum .

Esimin sperm tahlili geldi. Morfoloji %1... Sayi guzel. Karisik bir test. Funda hanima mail attim dun degerlendirmesi icin ama cevap gelmedi. Bugun de sikbogaz etmis olmamak icin bir daha atmadim ama merak ediyorum ne diyecekler. Kendi nacizane fikrim Imsi yontemi ile illa guzel bir sperm bulmalari yonunde.

Acin gecti mi karnindaki?

yani çok acımıyorda,benim sorun kafada...korku sinyalleri geçmiyor bi türlü....sen eğitim alıyorum dedin nasıl bir eğitim anlatsana...bencede semra hanıma transfer yaptır,açık bi şekilde söyle,biz oraya o var diye gittik...

Kendi kendimi egitiyorum canim:))) normalde ben olumsuz dusunen bir kisilige sahibim ama bu tedavimde bunu yapmamaya gayret ediyorum. Aklima kotu seyler gelince mesela ornek vereyim ,ya semra hanim yapmazsa gibi... Icim bir kotu oluyor ilk etapta ama sonra soyle dusunmeye gayret ediyorum . Allah nasip ederse kim transfer ederse etsin tutar.. Semra hanimin transfer ettigi her bebek tutundu mu ki diye mantik suzgecinden gecirmeye calisiyorum. Basarili ne kadar oluyorum bilmiyorum , bir tarafta dusunuyorum tabi keske o yapsa diye ama diger taraftan da boyle dusuncelerle o takintisal durumu kovmaya calisiyorum .
Diyecegim tabi .. Bir de ben bizim durumumuzu biraz ozel goruyorum . O saglikli embryonun bulunmasi samanlikta igne aramak gibi. Ama bulacagiz. Mesela simdiden kendime diyorum ki 3 tane saglikli cikacak pgtden ve 1 tanesi tutunacak ... Bunlar komik gibi biraz ama boyle dusunmeye calismazsam cok fena olur ben biliyorum kendimi.

komik değil sen olumlu olmaya devam et lütfen,biliyorsun ki Allah isterse herşey olur...sende benim gibi takıntılısın,bende olumsuz düşünüyorum içimi korku kaplıyor areş basıyori,içim boşalıyor vs.bende tersini düşünmeye falan çalışıyorum ama olmuyor,ben uzman bir yardım alıyorsun sanmıştım yada başka bişi...

evet cok benzıyoruz bırbırımıze. o dedıgın hıssıyatların hepsı bende de oluyor .
profesyonel yardım gecmıste almıstım. panık atak olmustum yıllar once o yuzden gıtmıstım psıkologa.
cok faydasını gordum ayrıca cok kıtap okudum bu konularla ılgılı. kişisel gelisim , kendini egıtme gıbı .
bendekı asıl sorun su aslında; ben kendımı sureklı koruma altına alarak dusunuyorum . yanı hayal kuramıyorum cunku ya hayallerım olmazsa da
cok buyuk hayal kırıklıgına ugrarsam dıye dusunuyorum . o yuzden hep olumsuz dusunceler sabote edıyor benı. yanı kotu sonuca kendını alıstırmak ama bunu abartıyorum sanırım . bu sefer bunu yapmıyorum, yapmayacagım . faydası olacak mı hep beraber gorecegız :):)

Son düzenleme:
canım benim merhaba...
ufaklığa bişey olmaz Allahın izniyle merak etme.Allah korur onu.
benim görümce var.ikinci çocuğa hamileyken büyük olan çok tekmeldi karnının üzerine oturdu.ben şaşkınlıkla izledim onları.çok soğukkanlılardı ama Allahtan bişey olmadı.

daha yazacaktım ama bıdıklar uyandı görüşmek üzere :)

Slm kizlar nasilsiniz? Ben Cok iyiyim 23 ekimm 2011 kizim almina dunyayaa geldi
Dunyalarr bizon oldu Allah bu yola Bas koyan herkese bu mutlulugu nasip etsin

Slm kizlar nasilsiniz? Ben Cok iyiyim 23 ekimm 2011 kizim almina dunyayaa geldi
Dunyalarr bizon oldu Allah bu yola Bas koyan herkese bu mutlulugu nasip etsin

Canim alLah anali babali buyutsun cok sevindim
İnsallah bende hayirlisiyla 34 u bulurum dua et benim icin
Allah iyi gunlerde buyutmek nasip etsin

teşekkür ederim canım okadar işin arasında yazmışsın yeter bana,çok saol,inşallah hiç ama hiç bişi olmıcak bebeğime...

Anngel canim telefondaydim . Biraz once ozelden mesaj attim .
Bir tane daha atacaktim ama her 10 dakikada bir gonderebiliyormusuz . Zamanin gecmesini bekliyorum :))

Bir tane daha atacaktim ama her 10 dakikada bir gonderebiliyormusuz . Zamanin gecmesini bekliyorum :))

Canım Memoriale genetiğe mialdın tüp bebeğe mi randevuyu? Bayram için ben de alabilirim. Cemil hoca yokmuş bayramda. Hala da fotolardan haber yok. 14 kasımdan sonra beni arayacak...

Canım Memoriale genetiğe mialdın tüp bebeğe mi randevuyu? Bayram için ben de alabilirim. Cemil hoca yokmuş bayramda. Hala da fotolardan haber yok. 14 kasımdan sonra beni arayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…